Opnames Chantal 3 van start

Vanaf vandaag strijkt de ploeg van Chantal opnieuw neer in de Westhoek. De komende maanden wordt er het derde seizoen ingeblikt van de successerie met Maaike Cafmeyer in de hoofdrol.

Na het bijzonder succesvol tweede seizoen dit voorjaar, mogen we al uitkijken naar een derde seizoen van ‘Chantal’. De opnames daarvoor zijn vandaag van start gegaan in Lo-Reninge en omgeving. Over het scenario is nog niets geweten, maar ongetwijfeld zinderen de tragische gebeurtenissen met Eddy nog na in het korps. Bovendien komen de gemeenteraadsverkiezingen steeds dichterbij en aast Schiettecatte nog steeds op de burgemeesterssjerp. Insiders lieten al optekenen dat het veelbelovende scenario nog beter is dan de voorgaande.

Schot in de roos

Voor de acteurs in kwestie is het al even geleden dat ze in hun rol kropen. Het eerste seizoen werd opgenomen in 2021, toen er nog bepaalde corona-maatregelen van kracht waren. Het tweede seizoen werd in 2022 gedraaid, nog voor de eerste aflevering op antenne ging.

De spin-off van ‘Eigen kweek’ was meteen een schot in de roos. Het kon wekelijks meer dan een miljoen kijkers bekoren. Het tweede seizoen deed het nog beter, met enkele uitschieters van bijna anderhalf miljoen kijkers. Naast Maaike zien we ook opnieuw Dries Heyneman als de Sheriff en Mathias Sercu als inspecteur Johnny D’Haese. Sercu schreef ook opnieuw het scenario. De regie ligt net als de vorige twee in handen van Jeroen Dumoulein.

Wanneer de reeks precies op antenne gaat, is nog niet bekend.

The post Opnames Chantal 3 van start is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lotte Kopecky snijdt haar laatste doelen aan in een succesvolle klassieke lente: “Daarna mag de druk even van de ketel”

De Amstel Gold Race nog, zondag. En daarna de ‘primeur’ in Luik-Bastenaken-Luik. Daar en dan zal Lotte Kopecky (28) een streep trekken onder haar succesvolle voorjaar. Vanuit het Van der Valk Hotel in Maastricht blikt ze er nog één keer op terug. Stilaan moe, maar wel voldaan. “Wat ik nodig had, vroeg Elena Cecchini me twee dagen voor Parijs-Roubaix. ‘Some

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE (21u). Met zéér jong duo centraal achterin? Dit is de verwachte opstelling van blauw-zwart

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Thessaloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale weet te halen. Volg het op de voet in

Lees meer »

PAOK verkoopt stadion hélemaal uit voor clash tegen Club Brugge, UEFA opent disciplinair onderzoek na incidenten in heenmatch

Vorige week wist Club Brugge voor eigen volk met het kleinste verschil te winnen van PAOK Saloniki. Blauw-zwart heeft zo de beste uitgangspositie in de kwartfinales van de Conference League. Als Club zich kwalificeert tegen PAOK, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale weet te halen. Slaagt Club in die missie?

Lees meer »

“Dat was redelijk pittig”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ buigt zich over opvallende uitbarsting van Blessin

Drie opeenvolgende nederlagen, 0 op 9 en de leidersplaats kwijt aan Anderlecht. Union komt voorlopig onherkenbaar voor de dag in de Champions’ Play-offs – wie had dat zien aankomen? Ook Alexander Blessin moet met lede ogen aanzien hoe zijn ploeg als een kaartenhuisje in elkaar dreigt te vallen. Een donderpreek in het Lotto Park legde de frustraties bloot. “Het is

Lees meer »

“Ik had het gevoel dat ik een nummertje was in een fabriek”: Dina Tersago draagt nieuw project dat mensen met kinderwens ondersteunt warm hart toe

Novellas Healthcare lanceert een project dat ondersteuning biedt aan mensen met een kinderwens, op elk moment van de weg. Zij kunnen in Mechelen, Ternat en via het internet sessies volgen bij fertiliteitscoaches, een diëtiste, een rouwconsulent en een psycholoog. Dina Tersago en Klaas Delrue, die door ‘een traject’ gingen, dragen het initiatief een warm hart toe. “Op medisch vlak is

Lees meer »

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »

Kust blikt ondanks wisselvallig weer positief terug op paasvakantie

Tijdens de paasvakantie zijn 1,1 miljoen dagtoeristen naar de Belgische kust getrokken. Zo’n 1,5 miljoen personen bleven ook overnachten. Door het wisselvallige weer konden indoorattracties, musea en evenementen op extra veel belangstelling rekenen.
The post Kust blikt ondanks wisselvallig weer positief terug op paasvakantie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fabien Neretse, die in ons land werd veroordeeld voor zijn rol in Rwandese genocide, overleden op 75-jarige leeftijd

Fabien Neretse, die in december 2019 door het Brusselse hof van assisen tot 25 jaar cel werd veroordeeld voor zijn rol in de Rwandese genocide, is vorige woensdag overleden. Dat heeft zijn advocaat, Jean Flamme, maandag bevestigd. Neretse stierf in het ziekenhuis naar waar hij vanuit de gevangenis was overgebracht. Hij werd 75. Zijn begrafenis vindt woensdag in Frankrijk plaats.

Lees meer »