Opnames Chantal 3 van start

Vanaf vandaag strijkt de ploeg van Chantal opnieuw neer in de Westhoek. De komende maanden wordt er het derde seizoen ingeblikt van de successerie met Maaike Cafmeyer in de hoofdrol.

Na het bijzonder succesvol tweede seizoen dit voorjaar, mogen we al uitkijken naar een derde seizoen van ‘Chantal’. De opnames daarvoor zijn vandaag van start gegaan in Lo-Reninge en omgeving. Over het scenario is nog niets geweten, maar ongetwijfeld zinderen de tragische gebeurtenissen met Eddy nog na in het korps. Bovendien komen de gemeenteraadsverkiezingen steeds dichterbij en aast Schiettecatte nog steeds op de burgemeesterssjerp. Insiders lieten al optekenen dat het veelbelovende scenario nog beter is dan de voorgaande.

Schot in de roos

Voor de acteurs in kwestie is het al even geleden dat ze in hun rol kropen. Het eerste seizoen werd opgenomen in 2021, toen er nog bepaalde corona-maatregelen van kracht waren. Het tweede seizoen werd in 2022 gedraaid, nog voor de eerste aflevering op antenne ging.

De spin-off van ‘Eigen kweek’ was meteen een schot in de roos. Het kon wekelijks meer dan een miljoen kijkers bekoren. Het tweede seizoen deed het nog beter, met enkele uitschieters van bijna anderhalf miljoen kijkers. Naast Maaike zien we ook opnieuw Dries Heyneman als de Sheriff en Mathias Sercu als inspecteur Johnny D’Haese. Sercu schreef ook opnieuw het scenario. De regie ligt net als de vorige twee in handen van Jeroen Dumoulein.

Wanneer de reeks precies op antenne gaat, is nog niet bekend.

The post Opnames Chantal 3 van start is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy

Op zondag 14 juli vierden Rita Vanhoutte en Willy Talloen hun gouden huwelijksverjaardag. Feestadres was de Zandberghoeve in Oedelem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Rita en Willy appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minstens 174 doden en ruim 2.500 arrestaties bij studentenprotesten in Bangladesh

In Bangladesh zijn al minstens 174 mensen omgekomen, onder wie verschillende politiemensen, en ruim 2.500 mensen gearresteerd bij het recente straatprotest, zo berekende het Franse persagentschap AFP. Jongeren komen in het Aziatische land al weken op straat om hun ongenoegen te uiten over de herinvoering van een systeem waarbij overheidsbanen worden gereserveerd voor bepaalde groepen.

Lees meer »

“Herinnering levendig houden met QR-code op graf”: Uitvaart Beyens-Billiet pakt uit met een primeur voor regio

Uitvaartzorg Beyens-Billiet in de Lourdesstraat pakt met het platform Herinner Mij.be uit, volgens hen een primeur voor de regio. “Met QR-codes aan het graf of de urne willen we de herinnering aan de dierbaren levendig houden”, zegt zaakvoerder Arne Beyens. “Ons nieuw idee is ondertussen online en toegankelijk voor iedereen.”
The post “Herinnering levendig houden met QR-code op graf”:

Lees meer »

Italiaanse journalist in elkaar geslagen door neofascisten in Turijn: “Ze knepen secondelang mijn keel dicht”

"Ze smeten me tegen de grond en begonnen op me te trappen", getuigt Andrea Joly. De Italiaanse journalist uit Turijn is afgelopen weekend in elkaar geslagen door een groep neofascisten toen hij op een feest botste van de CasaPound, een extreemrechtse beweging die banden heeft met het fascisme van Mussolini. De video’s van het geweld circuleren online. "Hoor je bij

Lees meer »

Ze drijven de pleinen tot wanhoop, maar de nachtwinkels doen gouden zaken: “We werken zelfs met een portier om het volk te spreiden”

Er wordt te weinig gedronken tijdens de Gentse Feesten. Tenminste, aan de togen op de pleinen. Nachtwinkels doen intussen gouden zaken, maar daardoor krijgen de pleinen het moeilijk om de gratis optredens te financieren. Het einde van de Gentse Feesten dreigt, zeggen de organisatoren. “Maar wij hebben ook recht op onze broodwinning. Geloof me: we werken keihard.”

Lees meer »