Neem jij voedingssupplementen? “In 90 procent van de gevallen is het overbodig” 

In 90 procent van de gevallen nemen we voedingssupplementen in die niet nuttig zijn. Dat zegt klinisch bioloog Wencel Top. “Best overleg je met de huisarts voor je zomaar iets gaat slikken.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. “Ik heb het eens kunnen zeggen. Nu kruip ik weer in mijn schulp”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »

Waarom Barça-PSG ons zal vertellen of de filosofie van Cruijff – ‘Als wij de bal hebben, heeft de ander die niet’ – anno 2024 nog rendeert

PSG-trainer Luis Enrique heeft geen hoge pet op van het ‘Barça-voetbal’ van Barça. “Vorige week brak Ter Stegen het record lange ballen trappen.” Luis Enrique dreigt straks neergezet te worden als een naïeve dromer. Vanavond zal in de Champions League moeten blijken of het pure Barça-DNA nog wel van deze tijd is.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Eerste gesprek met Eline De Munck als mama: “Ik heb chance dat Colette zo’n makkelijke baby is”

Mama én ondernemer zijn? Eline De Munck (36) heeft weinig problemen met die nieuwe combinatie. “Een baby slaapt gemiddeld 18 uur per dag. Er rest dus nog voldoende tijd om wat anders te doen”, vertelt het voormalige tv-gezicht in dit eerste uitgebreide gesprek sinds de geboorte van Colette Coco. Het zakendoen gaat onverminderd voort. Zo lanceert Eline vandaag met haar

Lees meer »

Gert Verhulst en James Cooke slaan de handen terug in elkaar voor ‘Zomerrevue’: “Slaap op je twee oren, het zal woke zijn”

Deze zomer brengen Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen een humoristische ‘Zomerrevue’ voor jong en oud naar Plopsaland De Panne. Een show met livemuziek, hilarische sketches en een groots ensemble. Sidekicks Karen Damen (49) en Ruth Beeckmans (41) zullen Gert en James vergezellen op het podium van het Plopsa Theater. Aan reporter Jarne verklappen ze de eerste details:

Lees meer »

Weekend staat in het teken van volkscafés en erfgoed

Het wordt een druk cultureel weekend in Langemark-Poelkapelle. Tijdens de achtste editie van Het Weekend van het Volkscafé op zaterdag 20 en zondag 21 april zitten 66 volkscafés in de Westhoek en 20 estaminets in Frans-Vlaanderen hun deuren open. Drie daarvan bevinden zich in Langemark-Poelkapelle. Bistro Alfa bij Serge verwelkomt op zaterdag Acts of Man, dat een programma van folk

Lees meer »

Harm Vanhoucke eindigt vierde in Classic Grand Besançon Doubs

Vrijdag kwam Harm Vanhoucke als vierde over de streep in de vierde editie van de Classic Grand Besançon Doubs, een Franse eendagskoers van het UCI-niveau 1.1. De overwinning was voor het Franse klimtalent Lenny Martinez. Voor de Fransman is het al zijn derde seizoenszege.
The post Harm Vanhoucke eindigt vierde in Classic Grand Besançon Doubs appeared first on KW.be.

Lees meer »