Massemen wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge

Op paasmaandag organiseerde de wandelvoetbalploeg van OldStars KSK Vlamertinge zijn vierde wandelvoetbaltornooi.

Er werd gespeeld in vier reeksen van vier ploegen, waarna de eerste van elke reeks een finaleronde speelde voor de plaatsen 1 tot 4, de tweedes speelden voor plaats 5 tot 8, de derdes voor plaats 9 tot 12 en de vierdes voor plaats 13 tot 16. Elke reekswinnaar ontving een trofee.

Daarnaast werd er ook een fairplaytrofee toegekend door de vijf scheidsrechters. De ploeg van Massemen veroverde uiteindelijk de titel. Maarkedal werd tweede, Westhoek 2 derde, Mechelen vierde, Waregem vijfde, Gent, zesde, Kortrijk zevende, Tielt achtste, Moorslede negende, Rumbeke tiende, Vlamertinge elfde, Kortemark twaalfde, Westhoek 1 dertiende, Vissenaken veertiende, Beigem vijftiende en Ichtegem zestiende. De fairplaytrofee ging naar Kortemark.

(foto EG)

The post Massemen wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede

Langs de Roeselaarsestraat in Moorslede is maandag de afbraak van een oude woning gestart. Op de plaats komt een nieuwe parking voor Uitvaartzorg Eveline Geldhof. “Op die manier is er ook minder overlast voor de buren”, aldus zaakvoerster Eveline.
The post Woning ruimt plaats voor meer parking voor uitvaartcentrum in Moorslede appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze werd snel familiair: vrijwel meteen stuurde ze aan op een ontmoeting”: na BV’s wilde ‘Eveline’ ook naaktfoto’s van parketmagistraten

Een nieuwe naam én een nieuw doelpubliek. Gregory R. (31) die eerder al naaktfoto’s en filmpjes ontfutselde bij BV’s als ‘Eveline’, had het vlak voor zijn opsluiting vorig jaar als ‘Emily’ gemunt op magistraten en politiemensen. Twee magistraten met lange staat van dienst worden als slachtoffers beschouwd. Robrecht De Keersmaecker, advocaat-generaal in Antwerpen en expert cybercrime, ontving ook ‘familiaire’ berichtjes:

Lees meer »

“We werden aangevallen door een hele zwerm”: eerste knijtenplaag dient zich aan en iedereen wijst naar zelfde schuldige

De vrees van menig Tielrodenaar komt uit: de eerste knijtenplaag dient zich aan. De grote schuldige is volgens de betrokkenen de ontpoldering van het Klein Broek. Het getijdengebied zorgt er voor de ideale habitat voor de kleine mugjes die voor pijnlijke, jeukende beten zorgen. “We werden aangevallen door een hele zwerm”, vertelt Conny, die zich met de fiets op de

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »

“Knettergek is het. Wéér een scoutsjongen, wéér een zwemongeval”: exact 7 jaar geleden verloren ook Vincent en Ingrid hun zoon (15) in meer

“Knettergek. Weer een scoutsjongen, weer een zwemongeval.” Vincent Vandommele (56) en Ingrid Verhaegen (54) kunnen het amper geloven dat oud-scoutsleider Daan (25) verdronk in het meer van Vielsalm. Precies zeven jaar eerder, op 22 juli 2017, overleed ook hun zoon Sebastiaan (15) in het meer van Bütgenbach, vlakbij. Ook hij was er op scoutskamp. De papa vertelt openhartig hoe ze

Lees meer »

Na moeilijk jaar is Kim Debrie klaar voor een drukke werkzomer: “Ik moet elke ochtend nog een pilletje nemen”

“Het was een kl*tejaar, met gesukkel aan de lopende band.” Kim Debrie (45) heeft op medisch vlak een moeilijke periode achter de rug, maar inmiddels staat de goedlachse Radio2-presentatrice er weer. En dat is maar goed ook, want er staat haar nog een drukke werkzomer te wachten. Een periode die haar in het verleden al zoveel moois bracht. “2 juli

Lees meer »

Provinciedomein van Huizingen moet jong Brabants trekpaard Remi laten inslapen: “Als je een dier hebt, liggen verdriet en liefde vaak kort bij elkaar”

Het provinciedomein van Huizingen heeft een van zijn geliefde Brabantse trekpaarden verloren. Remi, die nog maar net 1 jaar oud was, liep al even mank. Toen de blessure veel erger bleek dan eerst gedacht, hebben de dierenverzorgers besloten het paard te laten inslapen. "We moesten van ons hart een steen maken", zegt dierenverzorger Sam Stylemans.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen met afval naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft opnieuw ballonnen met afval richting de grens met Zuid-Korea gestuurd. De generale staf in Seoel meldde aan het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap dat de ballonnen naar de grensprovincie Gyeonggi onderweg zijn. Enkele ballonnen landden ondertussen op het terrein van het presidentieel kantoor in Seoel.

Lees meer »