Massemen wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge

Op paasmaandag organiseerde de wandelvoetbalploeg van OldStars KSK Vlamertinge zijn vierde wandelvoetbaltornooi.

Er werd gespeeld in vier reeksen van vier ploegen, waarna de eerste van elke reeks een finaleronde speelde voor de plaatsen 1 tot 4, de tweedes speelden voor plaats 5 tot 8, de derdes voor plaats 9 tot 12 en de vierdes voor plaats 13 tot 16. Elke reekswinnaar ontving een trofee.

Daarnaast werd er ook een fairplaytrofee toegekend door de vijf scheidsrechters. De ploeg van Massemen veroverde uiteindelijk de titel. Maarkedal werd tweede, Westhoek 2 derde, Mechelen vierde, Waregem vijfde, Gent, zesde, Kortrijk zevende, Tielt achtste, Moorslede negende, Rumbeke tiende, Vlamertinge elfde, Kortemark twaalfde, Westhoek 1 dertiende, Vissenaken veertiende, Beigem vijftiende en Ichtegem zestiende. De fairplaytrofee ging naar Kortemark.

(foto EG)

The post Massemen wint vierde wandelvoetbaltornooi van OldStars KSK Vlamertinge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Lieve (58) zorgt al 30 jaar voor weeskinderen in Congo: Bayakavrienden vieren jubileum

De Bayakavrienden van Zwevezele mogen een speciaal jubileum vieren, want het is het precies 30 jaar geleden dat Lieve Leenknecht (58) naar het verre Congolese Popokabaka trok om er te zorgen voor de opvang, zorg en onderwijs voor weeskinderen. Wat in die tijd allemaal werd gerealiseerd, is ronduit indrukwekkend. Allemaal met de hulp van een kleine groep vrijwilligers. Op zaterdag

Lees meer »

“Het is een wonder dat Anderlecht steeds weer wegkomt met voetbal dat soms gewoon niet goed genoeg is”

Anderlecht heeft de macht gegrepen in de Champions’ Play-offs. Paars-wit is de nieuwe leider na een zege tegen Union, maar sprankelen deden de tot tien herleide Brusselaars echter (opnieuw) niet, zo vond Marc Degryse. “Anderlecht drijft puur op rendement. Het wil de titel en de manier waarop doet er niet toe.” Onze huisanalist ziet ook dat “alle rust weg is”

Lees meer »

Hij zei “dit nooit meer” na finish van 450 km lange ultramarathon in poolgebied, maar maand later heeft Chris (43) zijn zinnen al gezet op nog extremere tocht

“Dit nooit meer”, zwoer Izegemnaar Chris Seynaeve op 1 maart na als eerste over de finish van de 450 kilometer lange 6633 Arctic Ultra gestapt te zijn. Maar zie, een goede maand verder laat hij zich verleiden door een nog extremere variant in datzelfde arctische gebied. “De Horror Stage, 650 km door de bergen en dan de oceaan over.”

Lees meer »

Waar staat Vlaams Belang voor?

Vlaams Belang is een radicaal-rechtse partij die zich aanvankelijk vooral focust op Vlaamse onafhankelijkheid. Maar waar staat de partij nog voor? Ontdek het in dit handige overzicht.

Lees meer »

Kat jaagt zwarte berenwelp een boom in: “Eet mijn Sly niet op alstublieft”

Kunnen katten actiefilms van Sylvester Stallone bekijken? Als het van deze video afhangt misschien wel. ‘Sly’, een zwart-witte kat, kwam een berenwelp tegen in de tuin en wist meteen wat te doen: er achteraan lopen. Een vrouw kon al lachend alles op beeld vastleggen en vroeg heel vriendelijk: “Eet mijn Sly niet op, alstublieft.” Waar de beelden precies vandaan komen,

Lees meer »