Lid van bende pedojagers die betrokken waren bij moord op David Polfiet, krijgt ook in beroep geen effectieve celstraf

Eén lid van de bende pedojagers die later betrokken was bij de dood van David Polfliet uit Sinaai, moet niet naar de gevangenis. W.B. (26) uit Lokeren was betrokken bij gelijkaardige feiten drie dagen voordien in Kieldrecht.

 

Meer krantenkoppen in België

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »

“Passagiers betalen meer voor koffie op luchthaven dan sommige luchtvaartmaatschappijen voor hun CO2-uitstoot”

Alle passagiersvluchten die vorig jaar in Europa vertrokken, stootten samen evenveel CO2 uit als 80 miljoen benzinewagens in een jaar. Maar de luchtvaartmaatschappijen moesten via emissiehandelsystemen voor minder dan een kwart van die emissies betalen. Dat klaagt de ngo Transport & Environment, die strijdt voor milieuvriendelijker vervoer, aan in een nieuw rapport.

Lees meer »