Lid van bende pedojagers die betrokken waren bij moord op David Polfiet, krijgt ook in beroep geen effectieve celstraf

Eén lid van de bende pedojagers die later betrokken was bij de dood van David Polfliet uit Sinaai, moet niet naar de gevangenis. W.B. (26) uit Lokeren was betrokken bij gelijkaardige feiten drie dagen voordien in Kieldrecht.

 

Meer krantenkoppen in België

De echte ‘Anne’ en fake ex-lief Ingeborg: ‘Tien om te zien’-special rond Clouseau zit vol verrassingen en geheimen

40 jaar Clouseau, dat mag al eens gevierd worden. Met een ‘Tien om te zien’- special bijvoorbeeld. Aan de zeedijk in Westende werden Koen (56) en Kris Wauters (59) donderdag getrakteerd op een avond vol verrassingen van oude én nieuwe vrienden. Die hielden zich een dag lang verborgen voor de broers, maar onthulden wel graag hun meest bijzondere herinneringen en

Lees meer »

Japanse fietstoerist ‘Ken’ is ondanks aanrijding vol lof over Vlamingen: “Jullie zijn allemaal zo vriendelijk en hulpvaardig”

Kleine ‘accidentele’ ontmoetingen maken meestal mooie verhalen, dat is ook zo met de tip die we binnenkregen via Veerle Goethals uit Dentergem. “Ik was woensdagochtend op weg naar de lokale slager en zag een bepakte toerist een beetje radeloos aan een gesloten fietsenwinkel staan. De Japanner Kentaro ‘Ken’ Kawamoto (39) was blijkbaar aangereden met een scheefgetrokken wiel als resultaat. Gelukkig

Lees meer »

Zijn herbruikbare bekers op festivals bron van virusverspreiding?

“Het coronavirus gaat goed rond: nooit eerder vonden we zóveel”, waarschuwt Elke Wollants van het Leuvense Rega Instituut. De schuldige volgens haar? De herbruikbare bekers die sinds vorig jaar verplicht zijn op festivals. Hoe vies zijn zulke bekers nu écht? En welke virussen en bacteriën blijven er nog allemaal aan kleven?

Lees meer »

Eén dag voor start Olympische Spelen worden in ons land terreurverdachten van hun bed gelicht: “Voorkomen is beter dan genezen”

De zeven verdachten die donderdagochtend vroeg werden opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terreuraanslag, zouden aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP. Ook in Duitsland werden twee verdachten gearresteerd. Dat ze één dag voor de start van de Olympische Spelen van hun bed werden geplukt, is geen toeval.

Lees meer »