Lid van bende pedojagers die betrokken waren bij moord op David Polfiet, krijgt ook in beroep geen effectieve celstraf

Eén lid van de bende pedojagers die later betrokken was bij de dood van David Polfliet uit Sinaai, moet niet naar de gevangenis. W.B. (26) uit Lokeren was betrokken bij gelijkaardige feiten drie dagen voordien in Kieldrecht.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. “Mijn oprechtheid wordt voortdurend in twijfel getrokken, die van de anderen niet”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »

Merho, geestelijke vader van de Kiekeboes, geniet van zijn pensioen in Wenduine: “Ik wil me niet meer bemoeien met de toekomstige verhaallijnen, zolang het karakter van de figuren gerespecteerd wordt”

Met het nieuwe album ‘Uranium-235’ geeft stripauteur Merho zijn Kiekeboes, Vlaanderens bekendste stripfamilie, definitief uit handen. Voortaan beleven Fanny en co spannende avonturen uit de kokers van Marnix ‘Nix’ Verduyn en Charel Cambré. Tijd voor vernieuwing, ook voor Merho zelf: hij reist, luistert naar Jacques Brel, geniet van familie en vrienden en waagt zich aan het schrijven van een thriller,

Lees meer »

Winkel Sport wil in slotseizoen nog de beste West-Vlaamse amateurclub zijn: “Die ambitie leeft wel”

Winkel Sport won zopas van OHL B dankzij twee goals van Jeremy Perbet, en wipt zowaar naar de vijfde plaats. Het laatste seizoen van rood-zwart op dit niveau kan Winkel Sport zowaar als de beste amateurclub van West-Vlaanderen afsluiten. “Een ambitie die wel leeft”, zegt sportief manager Patrick Rotsaert. “Maar we hebben nog drie verplaatsingen voor de boeg.”
The post

Lees meer »

Moeder van 3 veroordeeld tot 40 maanden cel als spilfiguur in Nederlands phishingnetwerk

“Ik heb geen geld en geen eten voor mijn kinderen.” Een 38-jarige vrouw uit Menen wekte hij in haar vriendenkring medelijden op maar maakte daar uiteindelijk schaamteloos misbruik van door hen mee te sleuren in een netwerk van phishing- en oplichting. Tienduizenden euro’s van tientallen slachtoffers verdwenen in haar zakken en die van de Nederlandse bonzen die buiten schot bleven.

Lees meer »

Volkswagen werd jarenlang gehackt, vermoedelijk door Chinese cyberspionnen

Het wereldwijde IT-systeem van Volkswagen, de grootste autofabrikant van Europa, is jarenlang gehackt. Dat blijkt uit interne documenten die Paper Trail Media, Der Spiegel en ZDF deelden met Knack en andere mediapartners van #Hidden Front, een onderzoeksproject naar Chinese inlichtingenactiviteiten in Europa. Hackers konden bij de Volkswagen-groep liefst 19.000 bestanden buitmaken, met onder meer informatie over nieuwe technologische ontwikkelingen.

Lees meer »

Rusland uitgenodigd voor Wereldoorlog II-herdenking in Normandië, maar Poetin niet welkom

Rusland zal worden uitgenodigd voor de viering van de 80ste verjaardag van D-Day, de geallieerde landingen in Normandië tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maar de Russische president Vladimir Poetin zal moeten thuisblijven: hij staat niet op de gastenlijst. De organisatie van de herdenking, Mission Libération, kondigde dinsdag aan dat de president niet welkom is vanwege de Russische oorlog in Oekraïne.

Lees meer »