“Kanker krijgen, is verdomd lastig. Op welke leeftijd dan ook”: Eveline (30) is één van de duizend jonge Vlamingen die strijdt tegen kanker

Terwijl de meesten van ons denken dat kanker vooral ouderen treft, krijgen in Vlaanderen elk jaar zo’n duizend patiënten tussen 16 en 35 jaar de diagnose. Twee jaar geleden was Eveline (30) ineens één van hen. Ze besloot het hele proces te filmen en maakte de docu ‘AYA Eveline’. “Borstkanker krijgen op je 28ste, als je aan kindjes denkt en volop een huis renoveert… Ik dacht: wie haat er mij zo?” 

Meer krantenkoppen in België

Lichaam gevonden in zoektocht naar verdwenen Nederlandse student in Noorwegen

Tijdens de zoektocht naar een Nederlandse student van in de twintig in Noorwegen is vrijdagavond een lichaam gevonden. De jonge man verdween woensdag tijdens een bergwandeling met twee medestudenten. Alhoewel het lichaam nog officieel geïdentificeerd moet worden is de familie al op de hoogte gebracht, zo melden Noorse media. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken kan de vondst van het

Lees meer »

EXCLUSIEF. Zo gaan Laura Tesoro, Kürt Rogiers en Ruth Beeckmans eruit zien in pure 90’s-look voor ‘Tien om te zien, de musical’

Voor ‘Tien om te zien, de musical’ keren onder meer Kürt Rogiers, Ruth Beeckmans, Laura Tesoro en Nathalie Meskens terug naar de beginjaren van VTM. Daar hoort uiteraard een aangepaste 90’s-look bij. De kostuum- en grime-afdeling van Studio 100 was de afgelopen weken druk in de weer om de personages in de sfeer van toen terug te brengen.

Lees meer »