Inwoners Tenerife willen meer respectvolle toeristen: “Ooit was dit eiland een paradijs, nu niet meer”

De inwoners van Tenerife willen toeristen van “hogere kwaliteit” aantrekken, die de cultuur, natuur en het eten van de Canarische Eilanden meer appreciëren. Dat doen onder meer de Britse en Duitse toeristen, die in grote aantallen aanwezig zijn op het eiland, helemaal niet volgens hen. “Ik voel me niet meer comfortabel”, klinkt het.

 

Meer krantenkoppen in België

Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier

De Brugse raadkamer heeft een 41-jarige man uit Kortemark geïnterneerd voor een gewapende poging tot afpersing. De verdachte overviel een juwelierszaak in Brugge, maar moest zonder buit afdruipen.
The post Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schoolbussen zitten overvol, De Lijn schakelt autocars in

De Lijn gaat in Oost- en West-Vlaanderen reisbussen inschakelen op drukke trajecten zodat scholieren niet achterblijven aan de bushalte omdat de bus vol zit. De extra bussen komen er vanaf 15 april, de eerste maandag na de paasvakantie, en blijven tot eind juni scholieren vervoeren.

Lees meer »

Zelensky vreest totale nederlaag zonder nieuwe wapens: “Poetin zal alles vernietigen. We spreken over honderdduizenden slachtoffers”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft in een interview met de Duitse krant ‘Bild’ opnieuw de alarmklok geluid over de netelige situatie waarin zijn land zich bevindt. Hij zegt zelfs voor een totale nederlaag te vrezen als er geen nieuwe wapens en luchtverdedigingssystemen komen van de westerse bondgenoten. “Poetin zal alles vernietigen”, waarschuwt hij.

Lees meer »