“In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame

Handzame In het leegstaande pand tussen Spar en Kruidvat, langs de Staatsbaan in Handzame, vind je sinds kort de NH Market. Jin Hua Chen is afkomstig uit Zwevezele en leerde de Italiaanse keten NH kennen tijdens een reis. Volgens hem is een nieuwe non-foodketen in ons land zeker niet overbodig.

“Onlangs rolden we voor al onze klanten de rode loper uit tijdens een grandioos openingsweekend”, aldus uitbater Jin Hua Chen. “Mijn zus Xing Yan en ikzelf waren een paar jaar geleden op reis in Italië en daar maakten we kennis met de NH-keten. Noord-Italië telt maar liefst 24 winkels. In het najaar van 2023 openden we de eerste Belgische NH Market in het winkelcentrum in Roeselare. Kortemark kenden we, omdat we van de streek zijn. We zijn afkomstig uit Wingene, maar groeiden op in Zwevezele. Toen we zagen dat er een grote winkelruimte vrij was naast Aldi, Kruidvat en Spar, hebben we beslist om hier onze tweede winkel te openen. Sinds januari zijn we begonnen met het pand in te richten. Het duurde 2,5 maand vooraleer we alles op zijn plaats hadden. We zijn zoals dat heet een one stop shop, een winkel waar je verschillende producten kan kopen, waar je anders verschillende winkels moet voor aandoen.”

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan”

Personeel gezocht

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar, en dat is wat de klant wil. Bij ons vind je reinigingsproducten, make-up, feestartikelen auto- en fietsaccecoires, huishoudproducten… We hopen een vaste waarde te worden in de Belgische non-food sector en daarom zijn we al volop aan het denken aan uitbreiding. In juli of augustus willen we onze derde vestiging al openen en eind 2024 hopen we op een vierde winkel. We durven ook al dromen van vestigingen in de Waalse provincies, maar dat is nog toekomstmuziek. Voor onze winkel in Kortemark zoeken we nog personeel, dus wie dat wil, mag altijd bij ons komen solliciteren. Het is onze bedoeling om mensen uit de gemeente bij ons een job te geven”, besluit Jin Hua Chen.

NH Market vind je langs de Staatsbaan 82 in Handzame en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18.30 uur.

The post “In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse families herdenken slachtoffers van terreur door zelf Tour-tijdrit te rijden: “Shanti fietst vandaag met ons mee”

De afsluitende tijdrit van de Tour de France wordt zondag een kolfje naar de hand van Remco Evenepoel, maar vrijdag fietsten 75 slachtoffers van terreur diezelfde rit tussen Monaco en Nice om aandacht te vragen voor de problematiek. Sinds 9/11 werden 1 miljoen mensen rechtstreeks slachtoffer van terreur en 10 miljoen onrechtstreeks. Twee Vlaamse families getuigen over wat een aanslag

Lees meer »

Belgische federale politie stuurt agenten, explosievenhonden en antidroneteam naar Olympische Spelen in Parijs

De federale politie stuurt een verbindingsofficier, maar ook explosievenhonden en een antidroneteam naar de Olympische Spelen in Parijs. Bovenop de 45.000 Franse gendarmes die instaan voor de veiligheid, krijgt Frankrijk versterking van 1.800 buitenlandse agenten, onder wie enkele tientallen uit ons land. Dat is dinsdag vernomen van de federale politie.

Lees meer »

“Zijn komst neemt geen grammetje verdriet weg”: Annelies (42) krijgt nieuwe baby jaar nadat Juliette (4) sterft aan agressieve bacterie

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »

Bedrijven maken deal om samen glasvezel te leggen in Vlaanderen: “Snellere uitrol met minder werken”

Telecombedrijven Telenet, Proximus, Wyre en Fiberklaar, die elk bezig zijn met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Vlaanderen, hebben een document ondertekend met daarin de belangrijkste voorwaarden voor een mogelijke samenwerking. Dat maken ze donderdagavond bekend in een persbericht. Volgens de bedrijven kan dit leiden tot “een bredere en snellere fiberuitrol, met minder openbare werken”.

Lees meer »

“Kledij en haardracht kunnen verschil maken tussen wel of geen medaille”: waarom Nafi Thiam nog beter zou presteren als ze een kapje zou dragen

Marginal gains. Kleine winsten. In het wielrennen is de speurtocht naar technologische innovaties al dagelijkse kost, maar dat is lang niet in alle sporten zo. Neem nu de atletiek. Ja, nieuwe loopschoenen en superspikes bleken wel een heuse revolutie te ontketenen, maar toch valt er in veel disciplines nog winst te halen, zo blijkt uit een studie van professor aerodynamica

Lees meer »

Zondag was warmste dag ooit op aarde

Het was zondag 21 juli de warmste dag ooit. Dat blijkt uit voorlopige gegevens van de Copernicus klimaatveranderingsdienst van de Europese Unie, die dergelijke mondiale weerpatronen sinds 1940 bijhoudt.

Lees meer »

Onze reporter schreef zich in als reservist in het leger en zag veel absurditeit: “Het kraantjeswater was niet drinkbaar. Dat werd ons ook meegedeeld. Op dag 3”

Je leert nuttige dingen in het Belgisch leger. Onze reporter Kasper Goossens is blij dat hij de opleiding tot reservist heeft gevolgd. Toch leek die tiendaagse militaire opleiding ook vaak op een missie naar Absurdistan. “Mocht een geschiedkundige morgen bovenspitten dat Kafka ooit Belgisch militair is geweest, ik zou er niet van schrikken”, schrijft hij.

Lees meer »

Hoe driedaagse onder scoutsvrienden eindigde in nachtmerrie: “Niet de eerste keer dat hier iemand verdrinkt”

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »

Trump belooft “Republikeinse vloedgolf” op eerste campagnerally na aanslag: “Democraten hebben geen idee wie hun kandidaat is”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in de Verenigde Staten opnieuw een campagnebijeenkomst bijgewoond, 1 week na de aanslag waarbij hij lichtgewond raakte. Ook zijn kersverse running mate J.D. Vance was er voor het eerst bij. Op de rally zei Trump dat hij een kogel trotseerde voor de democratie, en hij had ook kritiek op de veiligheidsdiensten.

Lees meer »