“In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame

Handzame In het leegstaande pand tussen Spar en Kruidvat, langs de Staatsbaan in Handzame, vind je sinds kort de NH Market. Jin Hua Chen is afkomstig uit Zwevezele en leerde de Italiaanse keten NH kennen tijdens een reis. Volgens hem is een nieuwe non-foodketen in ons land zeker niet overbodig.

“Onlangs rolden we voor al onze klanten de rode loper uit tijdens een grandioos openingsweekend”, aldus uitbater Jin Hua Chen. “Mijn zus Xing Yan en ikzelf waren een paar jaar geleden op reis in Italië en daar maakten we kennis met de NH-keten. Noord-Italië telt maar liefst 24 winkels. In het najaar van 2023 openden we de eerste Belgische NH Market in het winkelcentrum in Roeselare. Kortemark kenden we, omdat we van de streek zijn. We zijn afkomstig uit Wingene, maar groeiden op in Zwevezele. Toen we zagen dat er een grote winkelruimte vrij was naast Aldi, Kruidvat en Spar, hebben we beslist om hier onze tweede winkel te openen. Sinds januari zijn we begonnen met het pand in te richten. Het duurde 2,5 maand vooraleer we alles op zijn plaats hadden. We zijn zoals dat heet een one stop shop, een winkel waar je verschillende producten kan kopen, waar je anders verschillende winkels moet voor aandoen.”

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan”

Personeel gezocht

“We bieden onze klanten hier meer dan 40.000 artikelen aan. Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit én betaalbaar, en dat is wat de klant wil. Bij ons vind je reinigingsproducten, make-up, feestartikelen auto- en fietsaccecoires, huishoudproducten… We hopen een vaste waarde te worden in de Belgische non-food sector en daarom zijn we al volop aan het denken aan uitbreiding. In juli of augustus willen we onze derde vestiging al openen en eind 2024 hopen we op een vierde winkel. We durven ook al dromen van vestigingen in de Waalse provincies, maar dat is nog toekomstmuziek. Voor onze winkel in Kortemark zoeken we nog personeel, dus wie dat wil, mag altijd bij ons komen solliciteren. Het is onze bedoeling om mensen uit de gemeente bij ons een job te geven”, besluit Jin Hua Chen.

NH Market vind je langs de Staatsbaan 82 in Handzame en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 18.30 uur.

The post “In Italië kwamen we in contact met deze winkelkeren”: NH Markt opent ook de deuren in Handzame is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Iraanse vrouwen gaan viraal met dansvideo, maar riskeren nu vervolging wegens “illegale activiteit”

Een groep Iraanse studentes wordt mogelijk vervolgd voor een dansvideo die ze hebben gemaakt. Het gaat om elf vrouwelijke studenten van de Al-Zahra Universiteit in het zuidwesten van Iran. Ze maakten de videoclip ter ere van hun afstuderen. Maar de universiteit waaraan ze studeren noemt de video een ‘illegale activiteit’ en wil juridische stappen ondernemen.

Lees meer »

Simon Harris is nieuwe premier van Ierland

De 37-jarige Simon Harris, van de centrumrechtse partij Fine Gael, wordt de nieuwe premier van Ierland. Zijn aanstelling is dinsdag in het parlement in Dublin goedgekeurd. Harris wordt de opvolger van Leo Varadkar, die in maart verrassend aankondigde een stap opzij te zetten.

Lees meer »

Voetbalpodcast ‘vier-nul’ over de toekomst van Miron Muslic: “Kan hij ander soort voetbal brengen bij een topclub?”

Met de knappe zege bij Union bewees Cercle Brugge alles behalve het kleine broertje in deze Champions’ Play-offs te zijn. Architect Miron Muslic oogst in voetbalpodcast ‘vier-nul’ dan ook weer veel lof. “Al stel ik me wel de vraag of hij een ander soort voetbal zal kunnen brengen bij een grote club”, werpt Marc Degryse op tafel. Onze chef voetbal

Lees meer »

Bekend jeugdvoetbaltornooi in Bassevelde ontvangt 6 Belgische topclubs op allereerste meisjestornooi: “Ook interesse uit buitenland”

Zes topclubs uit het Belgische vrouwenvoetbal nemen deel aan de allereerste U14 Sparks Cup in Bassevelde: OH Leuven Women, KRC Genk Ladies, Standard Fémina, Club YLA Westflames, KAA Gent Ladies en RSC Anderlecht Women. De organisatie wil vrouwenvoetbal een boost geven met het nieuwe tornooi. "En op termijn hopen we Red Flames af te leveren."

Lees meer »

Betere terugbetaling treinabonnement voor 100.000 pendelaars

Werknemers die de trein nemen naar het werk en geen recht hebben op een derdebetalersregeling, zullen vanaf deze zomer minder moeten betalen voor hun treinabonnement. De Nationale Arbeidsraad (NAR) heeft daarvoor maandagavond een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) goedgekeurd, zo zegt minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) deze ochtend.

Lees meer »

Ouders in Sint-Truiden kunnen gemakkelijker opvangplaats vinden voor kind dankzij Opvang.Vlaanderen

In Sint-Truiden kunnen alle ouders vanaf nu makkelijker een opvangplaats vinden voor hun kinderen van 0 tot 3 jaar. De stad heeft zich aangesloten bij Opvang.Vlaanderen, een digitaal platform waar alle opvanginitiatieven gebundeld worden. "Er wonen veel gezinnen met jonge kinderen in Sint-Truiden en die kinderen moeten een plaats kunnen krijgen", vertelt schepen Peter Deltour (N-VA).

Lees meer »

Twintigtal kinderen wordt ziek op badmintonkamp

Een twintigtal kinderen van Blauwput Omnisport uit Kessel-Lo tussen zeven en twaalf jaar oud zijn ziek geworden op een badmintonkamp in Tongerlo. Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) onderzoekt wat er mogelijk is misgelopen.

Lees meer »

INTERVIEW. Tomas De Soete: “Het moest met Siska koste wat kost blijven duren. Maar dat was niet de goeie mindset om het duurzaam te maken”

Hij wordt bijna vijftig, maar minstens twee dingen doet Tomas De Soete deze dagen nog met het aanstekelijke enthousiasme van een dertiger. Radio maken bij Willy. En hoteldebotel verliefd zijn. “Het is met de moeders van mijn kinderen niet gelukt en dat is jammer. Maar ik heb het geloof in de liefde nooit verloren – gelukkig maar.”

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël: “99 procent van Iraanse projectielen afgeweerd” – Israëlisch luchtruim weer open

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. De VN-Veiligheidsraad komt zondag bijeen om de aanval, op verzoek van Israël, te bespreken. Israël wil dat de Iraanse Revolutionaire Garde tot terreurgroep wordt verklaard. Het Israëlisch oorlogskabinet zal later bespreken hoe

Lees meer »

40-jarige dader dodelijke steekpartij Sydney had psychische problemen

De man die zaterdag in een winkelcentrum in Sydney zes mensen met een mes doodstak en zeven anderen verwondde, had psychische problemen. Dat zei adjunct-commissaris van de politie in de deelstaat North South Wales Anthony Cooke. De 40-jarige Joel Cauchi, die door een agent werd doodgeschoten, was bekend bij de politie, zei Cooke, die geen details gaf.

Lees meer »