Eden Hazard: “De koning, da’s mijn maat. Hij belde me nog om te vragen of ik niet terugkwam als Rode Duivel”

Eden Hazard zoals alleen Eden Hazard dat kan vertellen: in een interview met het Waalse VooSport pocht de ex-voetballer (33) met zijn aparte relatie met koning Filip. 

Meer krantenkoppen in België

Vietnamese zakenvrouw (67) ter dood veroordeeld “in showproces van ongeziene omvang” voor oplichten van bank voor tientallen miljarden

De 67-jarige Vietnamese projectontwikkelaar Truong My Lan zou elf jaar lang een van de grootste banken van het land hebben opgelicht voor tientallen miljarden. Voor die aanklacht moest de zakenvrouw voor de rechter verschijnen. Een ongezien spektakelproces, zo klonk het bij waarnemers. Het ging om een van de grootste bankfraudes ooit wereldwijd. Ze riskeerde de doodstraf en dat verdict heeft

Lees meer »

Politicus Serkan Bozyigit (N-VA) uit Willebroek dient een klacht in wegens racisme op sociale media

Serkan Bozyigit (N-VA), gemeenteraadslid in Willebroek, en kandidaat voor de Vlaamse verkiezingen in juni, heeft bij de politie een klacht ingediend wegens racisme. Op Facebook kwamen tientallen racistische reacties op een bericht waarin werd gevraagd om een verkiezingsaffiche op te hangen om hem te steunen. Bozyigit is diep gekwetst en vreest voor de veiligheid van zijn gezin.

Lees meer »