“Mijn moeder barstte bijna in tranen uit”: Eden Hazard op foto met ballenjongen die hem elf jaar geleden een rode kaart aansmeerde

Eden Hazard pakte in zijn carrière slechts één rode kaart, maar het was er wel eentje die zal blijven hangen. In 2013 werd de ex-Rode Duivel in het shirt van Chelsea van het veld gestuurd nadat hij een treiterende ballenjongen aantrapte om hem de bal te ontfutselen. De toen 17-jarige jongeman in kwestie is nu 28 en multimiljonair. Elf jaar na de feiten deelt Eden Hazard een foto met hem op sociale media: “Wanneer je op pensioen bent, kan je nog eens bijpraten met oude vrienden.” 

Meer krantenkoppen in België

Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award

Stad Waregem mag zich een gouden VIP2024-stad noemen. Met de VIP-campagne (Vlamingen in Parijs) wil Sport Vlaanderen de Olympische spirit overbrengen naar scholen, sportclubs, steden en gemeenten.
The post Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Slotklim wel vijftien keer verkend”: andermaal keizerlijke Pogacar pakt z’n vierde ritzege na inhaalrace

Er is in deze Tour niets te doen aan Tadej Pogacar. De Sloveense geletruidrager pakte in de Alpen z’n vierde etappezege na een geweldige inhaalrace op Isola 2000 en verstevigde zo andermaal z’n leidersplaats. “Nu kan ik morgen gewoon genieten van de laatste bergrit”, klonk het doodleuk. Remco Evenepoel finishte op 1’42” als tweede beste van de klassementsmannen, vlak voor

Lees meer »

Tom Dumoulin, de kampioen die niet van de wielrennerij hield: “Van Aert vindt het fantastisch op een berg, ik voelde me er heel vaak eenzaam”

Tom Dumoulin (33) stopte bijna twee jaar geleden met koersen. De Nederlander won in 2017 de Giro en werd later dat jaar ook wereldkampioen tijdrijden. Hij dacht op het einde van de regenboog een pot goud te vinden, maar vond naar eigen zeggen enkel een modderpoel. Vandaag is hij weer gewoon “de knul uit Maastricht” en daar is Tom Dumoulin

Lees meer »

Gert Verhulst bevestigt komst schoondochter Sarah Puttemans én nog een verrassing in nieuw seizoen ‘De Verhulstjes’

Gert Verhulst en James Cooke zijn helemaal klaar om hun allereerste ‘ZomerRevue’ op het publiek los te laten. Maar naast de zomershow, staat ook het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’ in de steigers. Daarin maakt Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor, haar allereerste, langverwachte verschijning. “Ze passeert inderdaad enkele keren, al zeker in aflevering één, maar het zijn niet de

Lees meer »

Verdachte van fietsdiefstal bij ex-wielrenner in Meerbeke aangehouden

Er is man aangehouden die ervan verdacht wordt 2 dure racefietsen te hebben gestolen bij een ex-wielrenner in Meerbeke, bij Ninove. De dief geraakte binnen in de garage waarvan de poort op een kier stond. Op camerabeelden is te zien hoe hij tewerk ging. De politie vond de dief via de beelden, de man is aangehouden. De fietsen zijn nog

Lees meer »

Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje

Noël Vantomme en Anna Claeys uit de Ouderdomseweg vierden hun briljanten huwelijksjubileum. Schepen Ives Goudeseune bracht hen een bezoek om hen te feliciteren met dit jubileum.
The post Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na de Pyreneeën weet blije Evenepoel het zeker, hij gaat voor de derde plaats: “Ik ben de beste van de rest”

Derde, derde, derde. Remco Evenepoel eindigde in de grote doortocht van de Pyreneeën twee keer derde en hij staat nu ook derde in het klassement. Als de waardeverhoudingen afgelopen weekend werden vastgelegd, dan is Evenepoel in zijn eerste Tour de France op weg naar het podium, na Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. “Het was een koers tussen die twee. Ik

Lees meer »