Donald Trump verscherpt toon tegenover migranten: “Het zijn geen mensen, het zijn dieren”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft tijdens een campagnetoespraak in Michigan zijn toon tegenover migranten en zijn tegenstander, president Joe Biden, nog verscherpt. Hij zei dat Biden met zijn immigratiebeleid een “bloedbad” aanricht, en noemde illegale migranten “dieren”.

 

Meer krantenkoppen in België

Eric Goens strikt Conner Rousseau meteen na diens politieke comeback voor nieuw VTM-programma ‘Het conclaaf’

In de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni brengt tv-maker Eric Goens zeven politieke kopstukken samen in het nieuwe programma ‘Het conclaaf’ op VTM. Opmerkelijk: Goens kon ook Conner Rousseau strikken voor de opnames. Nochtans had de voormalige Vooruit-voorzitter nog maar net verklaard dat hij als lijstduwer voor zijn partij in Oost-Vlaanderen niet de tv-studio’s zou aflopen, maar de

Lees meer »

Knokpartijen met politie en zelfs waterkanon hielp niet: PAOK-fans “behandeld als beesten”, Brugs stadscentrum is puinhoop

Zelfs het waterkanon kreeg hen niet koest. De Griekse fans van PAOK hebben hun reputatie waar gemaakt. Na de Conference League-kwartfinale tegen Club Brugge draaide het rond Jan Breydel uit op een ordinaire knokpartij tussen de heethoofden en de politie. Supporters mét en zonder ticket werden hardhandig aangepakt, waarna klachten binnensijpelden over onheuse behandeling door de politie. “We werden aangevallen

Lees meer »

INTERVIEW. Vazquez en Angulo, de jokers van Anderlecht: “Het klikte meteen tussen ons”

“Als ik de titel win, zet ik een tatoeage van Anderlecht”, zegt Nilson Angulo. Luiz Vazquez lacht, maar maakt nog even voorbehoud: “Ik sluit het niet uit.” De Ecuadoriaanse winger en Argentijnse spits zien elkaar als twee broers bij Anderlecht. Een dubbelinterview voor het belangrijke duel tegen Union: hoe verliep als Zuid-Amerikaan hun integratie aan de cultuur bij paars-wit en

Lees meer »

Tot twee jaar cel voor bijzonder gewelddadige strafexpeditie voor drugsschuld: “Jullie waren beestachtig”

Vijf mannen zijn gestraft, omdat ze een bijzonder gewelddadige strafexpeditie ondernamen nadat een 41-jarige man een levering cocaïne niet wilde betalen. Ze sloegen zijn woning kort en klein en lieten de bewoner zwaargewond achter. De 21-jarige aanstoker en leider van de bende kreeg twee jaar effectief, de rest werd lichter gestraft. “Jullie waren gewoon beestachtig tijdens de feiten”, sneerde de

Lees meer »

Nu O.J. Simpson op 76-jarige leeftijd overleden is, blijft de vraag ‘heeft hij het gedaan’ onbeantwoord

Hij was acteur, sportman, televisiepersoonlijkheid, maar vooral moordverdachte. O.J. Simpson beroerde Amerika en de wereld. Hij stond in ‘het proces van de eeuw’ terecht voor de moord op zijn ex-vrouw en haar vriend, maar werd vrijgesproken. Simpson stierf op 76-jarige leeftijd en laat zo de wereld achter met de eeuwige vraag: ‘Heeft hij het gedaan?’ De theorieën over zijn schuld

Lees meer »