Dode en tientallen gewonden na zware aardbeving bij Taiwan

Bij een zware aardbeving in de buurt van Taiwan zijn zeker één dode en tientallen gewonden gevallen. Taiwan, Japan en de Filipijnen kondigden woensdagochtend een tsunamialarm af, maar dat gevaar zou intussen geweken zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Okra fietst richting het Ieperse Ommeland

Onlangs namen 21 Okra leden hun fiets bij de hand om een dagje erop uit te trekken. Iedereen met de fietshelm en een fluojas zodat men zich veilig in het verkeer kon wagen.
The post Okra fietst richting het Ieperse Ommeland appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Het is tijd voor dag 4: straks ploegvoorstelling van KAA Gent en optreden van ‘Mister Eurovision’ Johnny Logan

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, zit erop! De KetnetBand en de Vlaspoppenworp zorgden voor een onvergetelijke dag voor het jonge volkje. Isolde Lasoen betoverde het publiek van achter haar drumstel en Urbanus zette het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Het plein heeft ook voor dag vier heel wat in petto: om 18.30 uur is het tijd voor de

Lees meer »

Nederlandse politie controleert opnieuw honderden feestende tieners in Knokke: “Het is alle hens aan dek”

Opnieuw duiken Nederlandse politieagenten op in de uitgaansbuurt van Knokke. Zij komen een week lang feestende tieners controleren die in ons land hun eerste pintjes drinken… en voor problemen zorgen. De versterking blijkt nodig: zondag werd een gemengde patrouille nog belaagd door een groep jongeren. “Wanneer we hier vertrekken, breken relletjes uit”, vertelt korpschef Steve Desmet.

Lees meer »

Luc Hooybergs wordt vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk

Luc Hooybergs (56) zal vanaf 1 september de nieuwe CEO van KRC Genk worden. Hooybergs heeft is een topman bij Nike, eerst als General Manager in Laakdal, dan op Europees HQ niveau vanuit Hilversum en tenslotte als Vice-President in HQ (Portland, USA). Hij is één van de bezielers van de enorme groei die Nike in Laakdal en Ham heeft gerealiseerd.

Lees meer »