Corona­scepticus trekt lijst van Voor U in Vlaams-Brabant

Voor de nieuwe partij van Els Ampe (ex-Open VLD) trekt Steven Arrazola de Oñate de lijst in Vlaams-Brabant. Daarmee is hij de tweede coronascepticus die lijsttrekker wordt.

 

Meer krantenkoppen in België

Experts maken analyse van Iraanse aanval: “Waarom gaven ze Israël vooraf een waarschuwing?”

De aanval die Iran de voorbije nacht uitvoerde met 300 drones en raketten, was uniek omdat Iran nog nooit in de aanval was gegaan tegen Israël vanop het eigen grondgebied. Dreigt hiermee een oorlog in de hele regio, en hoe kan de VS dat nog verhinderen? Midden-Oostenexpert Koert Debeuf (VUB) en oorlogscorrespondent Robin Ramaekers (VTM) analyseren. “Dat Amerikaanse troepen de

Lees meer »

Nabestaanden van vermoorde huisarts Patrik Roelandt krijgen dan toch schadevergoeding: “Morele overwinning tegen het kwaad”

Bijna negen jaar na de moord op haar man zal de weduwe van dokter Patrik Roelandt dan toch een schadevergoeding ontvangen van dader Danny Samyn. Naast zijn veroordeling tot 30 jaar cel besloot de rechter dat Danny ook een schadevergoeding van 310.000 euro moest betalen aan de nabestaanden van zijn slachtoffer, maar daar kwam niets van in huis. Door een

Lees meer »

Zuhal Demir wil fiscale aftrekbaarheid kinderopvang van 45 tot 100 procent verhogen

Vlaams minister en Limburgs lijsttrekker Zuhal Demir (N-VA) pleit voor de verhoging van de fiscale aftrekbaarheid van kinderopvang voor werkenden van de huidige 45 naar 100 procent. Dat voorstel lanceerde ze in VTM Nieuws zondagmiddag in een debat met Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. “Werkende ouders moeten we een stevigere duw in de rug geven in plaats van ze als citroenen uit

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

De Europese wedstrijd tussen Club Brugge en het Griekse PAOK draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na de match braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan

Lees meer »

Het begon met een simpele cake, nu bakt hij spectaculaire taarten: Younes (13) toont zijn baktalent in Junior Bake Off

“Als ik me verveel, dan ga ik bakken”, zegt Younes. De 13-jarige Lauwenaar schittert binnenkort in Junior Bake Off. In het programma op Play4 toont hij zijn passie voor patisserie. “Het begon met een receptje van mijn oom.”
The post Het begon met een simpele cake, nu bakt hij spectaculaire taarten: Younes (13) toont zijn baktalent in Junior Bake Off

Lees meer »