Voortvluchtige man vraagt politie om zijn wijkende haarlijn niet meer te vermelden

Een kalende voortvluchtige heeft aan de politie van Avon en Somerset laten weten niet tevreden te zijn met de opsporingsberichten die over hem verspreid zijn. Daar is sprake van een wijkende haarlijn, en dat zint hem niet.

 

Meer krantenkoppen in België

Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten”

Cartoonist Geinz, in het dagelijks leven bekend als Frits Deblieck (51), duikt met ‘Oeilympics’ de wondere wereld in van de Olympische Spelen. 130 cartoons lang laat hij je bulderlachen in de marge van het grootste sportfeest ter wereld.
The post Geinz publiceert boek met cartoons over Olympische Spelen: “Van buiklopen tot wortelschieten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bakker Filip Janssens (55) uit Harelbeke overleden na lange strijd tegen kanker: “Hij was uitgeput na twee maanden hoge koorts”

Filip Janssens, de gekende en bekende bakker van Bakkerij Janssens-Vanhove aan de Veldstraat in Harelbeke is op 22 juli overleden na een zoveelste gevecht tegen kankers en laatst leukemie. Hij overleed in het UZ in Leuven in het bijzijn van zijn vrouw Sandra Vanhove. “Filip was compleet uitgeput door blijvende hoge koorts.”
The post Bakker Filip Janssens (55) uit

Lees meer »

Verdachten van moord op Belgisch echtpaar op Tenerife uitgeleverd aan Spanje: “Camerabeelden tonen hoe verdachte met twee vuilniszakken huis van Laura (67) en Marc (71) verlaat”

De twee verdachten die vorige maand in ons land zijn opgepakt voor de moord op het Belgische echtpaar Laura Trappeniers (67) en Marc Olbrechts (71) op Tenerife, zijn vorige week uitgeleverd aan Spanje. De Guardia Civil analyseerde ondertussen “duizend uur” aan beeldmateriaal. Daarop is onder meer te zien hoe een van de verdachten na uren de woning van het echtpaar

Lees meer »

5 gauwdieven opgepakt voor diefstallen op Tomorrowland: “Bij huiszoeking deel van de buit teruggevonden”

De Antwerpse politie heeft 5 Colombiaanse gauwdieven gearresteerd die vorig weekend actief zijn geweest op Tomorrowland. Eerder konden ze al 16 verdachten opgepakt op het festival zelf, nu zijn er nog 5 andere verdachten gevat tijdens een huiszoeking in Sint-Joost-ten-Node. De agenten vonden er gestolen gsm’s terug, 4000 euro, een stukgetrokken gouden halsketting en laptops.

Lees meer »

Zoektocht naar brutale handtassendief die drie slachtoffers maakt in anderhalf uur tijd: “Door die duw kwam vrouw (87) zwaar ten val”

“Deze persoon zouden we graag spreken.” Dat bericht en een foto van een jongeman op een koersfiets verspreidde de politiezone Rivierenland op zijn sociale media. De man op de foto wordt gezocht in het kader van een onderzoek naar drie brutale grijpdiefstallen in het centrum van Mechelen. “Twee van zijn slachtoffers, twee dames van 81 en 87 jaar oud, moesten

Lees meer »

“We willen deze mooie plek met anderen delen”: Anna en Ad baten midden de velden eetcafé Nomad uit

Verscholen in de velden tussen de Zaubeekstraat en de Waalbeekstraat, baten Anna Verhofstede en Ad Anckaert hun pop-up eetcafé Nomad uit. In de keuken gebruiken ze voornamelijk producten uit hun eigen moestuin of de nabijgelegen bioboerderij. “We wonen op zo’n mooie plek, we wilden dit delen met de mensen”, zegt Anna.
The post “We willen deze mooie plek met

Lees meer »

Geïrriteerde Verstappen wordt pas vijfde na contact met Hamilton, Piastri wint de GP van Hongarije na veel discussie binnen McLaren

De Formule 1 vond dit weekend plaats in Hongarije. McLaren was het hele weekend dominant en Max Verstappen was zwaar gefrustreerd. Hij kon zich niet mengen in de strijd om de zege. Sterker nog: de Red Bull Racing-coureur miste door een matige strategie en een late touché met Lewis Hamilton zelfs het podium in Boedapest. Oscar Piastri greep zijn eerste

Lees meer »

Amerikaanse neuroloog behandelt patiënten met nieuw alzheimermedicijn: Europa wacht op groen licht

Een revolutionair alzheimermedicijn, lecanemab, biedt hoop maar roept ook vragen op. In de VS wordt het al toegediend, straks misschien ook in Europa. Wie komt er al dan niet in aanmerking? Hoe ziet de behandeling eruit? En wat zijn de bijwerkingen? De Amerikaanse neuroloog Gil Rabinovici dient het medicijn al toe: “De bijwerkingen klinken eng, maar zijn zelden ernstig.”

Lees meer »

Rescue Run komt naar Sint-Pieters

Wie klaar is om de uitdaging aan te gaan en levens te redden kan op donderdag 15 augustus deelnemen aan de Rescue Run op Domein Aan de Plas in Sint-Pieters. “Het gaat om een obstacle run met een levensreddend tintje.”
The post Rescue Run komt naar Sint-Pieters appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Project 2025’: het ophefmakende document van 900 pagina’s waartegen Kamala Harris ten strijde wil trekken

Kamala Harris wil Donald Trump en zijn extreme "Project 2025" verslaan. Dat schrijft ze op X in een reactie op de terugtrekking van Joe Biden uit de presidentsrace. ‘Project 2025’ bevat enkele omstreden conservatieve agendapunten die Donald Trump kan doorvoeren als hij opnieuw president zou worden. Trump zegt dat hij daar niets van af weet, maar dat wordt door analisten

Lees meer »