Week na week kunnen we de oprukkende haarlijn van Silvio Proto volgen: is het taboe rond haartransplantaties doorbroken?

Op enkele weken tijd ziet het kapsel van Silvio Proto er helemaal anders uit. De voormalige Rode Duivel heeft een haartransplantatie laten uitvoeren en toont dat zonder schroom op televisie. Is het taboe definitief doorbroken?

 

Meer krantenkoppen in België

“Onze sterkte vind je ook in de grote bank. We hebben evenwaardige spelers”:Filou op weg naar dertiende titel op rij

Jean Salumu (33) strijdt met Filou Oostende vanaf maandag in de finales van de play-offs om een dertiende opeenvolgende landstitel. Bij het dozijn vorige kampioenschappen was Salumu zesmaal betrokken. Het eerste jaar was hij nog uitgeleend aan Leuven Bears en de jongste vijf seizoenen baskette hij in het buitenland. Hongerig blikt Salumu, de enige Belg die al de MVP-onderscheiding van

Lees meer »

Gemeentearchief Emelgem komt na 65 jaar terug

Het gemeentearchief van Emelgem, dat sinds 1959 in bewaring gegeven werd aan het Rijksarchief, komt terug naar Izegem. “Daardoor zal het stadsarchief ook de archiefstukken van de deelgemeenten Kachtem én Emelgem bevatten”, zegt schepen van archief Kurt Himpe, die het nieuws bekend maakte in aanloop van de Internationale Archiefdag.
The post Gemeentearchief Emelgem komt na 65 jaar terug appeared

Lees meer »

Plopsaland en bediener ‘Mega Mindy jetski’ voor rechter na ongeval waarbij vrouw zwaargewond raakte

Een 49-jarige man die de waterattractie ‘Mega Mindy jetski’ bedient in Plopsaland De Panne moet zich samen met zijn werkgever bij de rechter verantwoorden voor een ongeval vorig jaar. Daarbij belandde de 55-jarige Christel met haar kleinzoon (5) in het water en raakte ze zwaargewond aan de arm. “Ik was volledig in fout want ik vergat mijn inspectieronde”, geeft operator

Lees meer »

Voorlopig geen terugkeer naar het podium, maar Céline Dion wil haar grootste hits wel zingen in een concertfilm

Al twee jaar vecht Céline Dion (56) tegen het zeldzame Stiff-Personsyndroom (SPS), een ongeneeslijke neurologische aandoening die spasmes veroorzaakt. Een muzikale comeback zit er voorlopig niet meer in, maar wel wil de Canadese zangeres nog een keer haar grootste hits zingen in een concertfilm. “Céline geeft niet zomaar op”, klinkt het bij een bron aan ‘The Sun’.

Lees meer »

De boeken van de week: reis langs de Donau, ode aan Henny Vrienten, de nieuwe Alessandro Baricco en een fotoboek

Anneleen Van Offel heeft voor haar tweede roman met een camper langs de Donau gereisd, van de bron tot aan de monding. Een fysieke reis die ook een mentale tocht was. Journalist Leo Oldenburger brengt samen met collega-muzikanten een lofrede op Henny Vrienten, de overleden frontman van Doe Maar. De Italiaanse bestsellerauteur Alessandro Baricco giet zijn tiende roman in een

Lees meer »

Kriekebewoners Veerle Depuydt en Reinald Bruneel op lijst De Brug/N-VA/Open VLD

De onafhankelijken van De Brug presenteren met Veerle Depuydt (38) en Reinald Bruneel (41) twee politieke nieuwkomers in Ingelmunster, die een bijzondere voorliefde hebben voor de open ruimte en de landbouw. “Als brede volkspartij vertegenwoordigen we alle segmenten van onze samenleving. Veerle en Reinald zijn heel verruimend voor de groep”, zegt fiere voorzitter Fien Debeuf.
The post Kriekebewoners Veerle

Lees meer »

Ze woont in Singapore, maar toch wint Emilie ‘Junior Bake Off’ in Vlaanderen: “De zotste zomer van mijn leven”

“Mijn ouders wisten aanvankelijk niet dat ik me had ingeschreven.” En dat hun dochter ook ‘Junior Bake Off’ zou winnen, was al helemaal een verrassing voor de mama en papa van Emilie. Hun vijftienjarige bakster kaapte, na een spectaculaire feesttaart, de overwinning weg in het vierde seizoen. Van een programma dat ze tot voor kort niet eens kende, want de

Lees meer »

Minstens 4 doden en ongeveer 20 gewonden nadat dakterras op Mallorca instort

Drama op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca: donderdagavond stortte een vol terras op de eerste verdieping van een restaurant in en viel dit op het volle terras op de begane grond. Er zijn zeker vier doden te betreuren en een twintigtal mensen raakten gewond. Zeven gewonden zouden in levensgevaar verkeren. Mogelijk loopt de dodentol verder op, vrezen plaatselijke media.

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij verkocht drugs aan VRT-collega”: parket wil ex-radiomaker Sven Pichal (45) ook voor drugsverkoop vervolgen

Het zedenonderzoek naar ex-radiopresentator Sven Pichal is nu echt helemaal afgerond. Het parket zal de raadkamer vragen om hem naar de correctionele rechtbank door te verwijzen. Voor bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik. Opvallend: twee dagen later verschijnt hij nog eens voor de raadkamer. Voor drugsbezit, maar ook voor verkoop. Pichal verkocht drugs door aan een VRT-collega. “Hij bekijkt

Lees meer »