Tessenderlo lanceert inkoopprogramma ter waarde van 69 miljoen euro

18:38 Het industrieconglomeraat Tessenderlo schakelt een versnelling hoger met de inkoop van eigen aandelen. Het bedrijf lanceert nieuw inkoopprogramma ter waarde van 69 miljoen euro. 

Meer krantenkoppen in België

Hermeandering Plaatsebeek zorgt voor onenigheid op Harelbeekse gemeenteraad

Op de Harelbeekse gemeenteraad van 15 april was een van de punten de goedkeuring van het bestek, de raming en de gunningswijze van de omgevingswerken aan het vrijetijdspatrimonium in Bavikhove en de hermeandering van de Plaatsebeek. Na een tussenkomst van André Vanassche (Open VLD+) onthielden de drie oppositiepartijen zich bij de stemming.
The post Hermeandering Plaatsebeek zorgt voor onenigheid op

Lees meer »

Siska Schoeters stelt duidelijke prioriteiten: “Ik zal mezelf nooit kunnen verwijten dat ik weinig tijd doorbreng met m’n kinderen’

Ouders die hun kind verliezen: het is de grootste nachtmerrie van elke mama of papa. Zo ook voor Siska Schoeters (41), die er een aflevering over maakt voor het VRT 1-programma ‘Durf te vragen’. Sinds de presentatrice mama is van Lucien (12) en Minnie (7) gaat dat gevoel van ongerustheid nooit weg, bekent ze in ‘Story’. “Als mijn zoon met

Lees meer »

Gasveld in Groningen gaat toch definitief dicht

In Nederland heeft de Eerste Kamer, de senaat dus, het licht op groen gezet voor de sluiting van het gasveld in Groningen. Begin van de maand zag het er nog naar uit dat de Eerste Kamer de sluiting op de lange baan zou schuiven, maar nu zal het er toch van komen.

Lees meer »

“Van iedere 100 euro die in ons land wordt verdiend, wordt 55,5 euro uitgegeven door de overheid”: Noël Slangen fileert de staat van ons land

“Het geld halen waar het zit” is een populaire slogan, zeker sinds de opkomst van PVDA. Maar waar zit dat geld in ons land? En hoe zorgen we ervoor dat we de oplopende kosten voor de gezondheidszorg en de pensioenen kunnen betalen? “We hoeven de toekomst niet te somber in te zien”, schrijft onze politiek columnist Noël Slangen. “Maar dan

Lees meer »

Expo over 100 jaar heropbouw van de Sint-Martinuskerk in Moorslede: “Orgelpunt van de wederopbouw”

In 2024 is het honderd jaar geleden dat er na de Eerste Wereldoorlog weer een eucharistieviering kon plaatsvinden in de Sint-Martinuskerk. De heropbouw van de plaatselijke kerk wordt herdacht met een tijdelijke tentoonstelling. “De heropening van de kerk betekende het orgelpunt van de Moorsleedse wederopbouw”, aldus initiatiefnemer Ludo Hameeuw.
The post Expo over 100 jaar heropbouw van de Sint-Martinuskerk in

Lees meer »

“Ik had het gevoel dat ik een nummertje was in een fabriek”: Dina Tersago draagt nieuw project dat mensen met kinderwens ondersteunt warm hart toe

Novellas Healthcare lanceert een project dat ondersteuning biedt aan mensen met een kinderwens, op elk moment van de weg. Zij kunnen in Mechelen, Ternat en via het internet sessies volgen bij fertiliteitscoaches, een diëtiste, een rouwconsulent en een psycholoog. Dina Tersago en Klaas Delrue, die door ‘een traject’ gingen, dragen het initiatief een warm hart toe. “Op medisch vlak is

Lees meer »

‘Glazen schietspoel’ van Picanol verrijst in Ieper: “Ons personeel krijgt het mooiste uitzicht”

Talloze ramen zijn geplaatst in de nieuwe schietspoel van Picanol om 450 medewerkers zicht te bieden op de Ieperse torens en Heuvellandse bergen. De werf zit op schema en tegen januari wordt het nieuwe hoofdkantoor in gebruik genomen.
The post ‘Glazen schietspoel’ van Picanol verrijst in Ieper: “Ons personeel krijgt het mooiste uitzicht” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed

Op de gemeenteraad van De Panne werd het definitieve ontwerp voor de wegenis- en rioleringswerken in de Duinhoekstraat (N386) unaniem goedgekeurd nadat schepen Wim Janssens nog eens de hele lijdensweg van het langst lopende dossier ooit in de gemeente had geschetst.
The post Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee

Op het strand van Bredene is woensdagochtend het levenloze lichaam van een vrouw aangetroffen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De precieze omstandigheden van het overlijden worden nog onderzocht.
The post Lopers halen lichaam van overleden vrouw uit zee appeared first on KW.be.

Lees meer »