Slotaflevering van Disney-soap rond bejaarde bazen

21:11 De miljardair Nelson Peltz hoopt woensdag via een cruciale aandeelhoudersvergadering in te breken in het Disney-bestuur. Maar de topman van de entertainmentreus Bob Iger kan rekenen op steun van grote… 

Meer krantenkoppen in België

Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis

Vrienden en familieleden organiseren op zondag 5 mei een benefietwandeling om de ouders van Jules (11) en Otis (9) Voet een financieel duwtje in de rug te geven. Door de spierziekte van de broertjes moeten de ouders een aantal aanpassingen doen in hun huis.
The post Benefietwandeling voor zieke broertjes Jules en Otis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Harmonie Sint-Cecilia is klaar voor lenteconcert

Lenteweer of niet, Harmonie Sint-Cecilia is klaar voor haar jaarlijks lenteconcert. Er is onder leiding van dirigent Kristof Casier heel hard gewerkt om een editie te brengen die iedere liefhebber van harmoniemuziek kan bekoren. Onder het thema ‘Harmony in the Mountains’ wordt op zaterdag 20 april om 20 uur uitgepakt met een uniek concert in de grote zaal van Mandelroos.

Lees meer »

Nu Meghan Markle nieuwe lifestylesite lanceert: dit stond er op haar vorige blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht

Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde

Lees meer »