Aardgasvoorraden op record goed nieuws voor prijzen

01:05 De Europese aardgasvoorraden zitten voor 59 procent vol. Dat is een record op het einde van het stookseizoen, wanneer die voorraden traditioneel op hun laagste niveau zitten. 

Meer krantenkoppen in België

Beruchtste gast Dr. Phil zou 52 miljoen hebben verdiend met OnlyFans, maar heeft wel dubbel gevoel

Danielle Bregoli (21), de meest besproken gast uit 21 seizoenen Dr. Phil, heeft naar eigen zeggen ruim 52 miljoen euro verdiend dankzij het erotische platform OnlyFans. Het voormalige probleemkind werd onlangs zelf moeder en heeft acht jaar na de uitzending een heel ander leven, bewijst de info die ze afgelopen week deelde. Toch geeft het fortuin haar ook een dubbel

Lees meer »

Duizend uur video’s, DNA-onderzoek en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep onderzoek naar moord op Marc (71) en Laura (66)

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »

Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld”

Ann Hoste en haar dochter Cinzia van B&B De Gouden Klokke schitterden afgelopen dinsdag in het VTM-programma ‘Met Vier in Bed’. De goedlachse dames kunnen terugblikken op een mooi geslaagd avontuur.
The post Ann Hoste uit Avelgem blikt tevreden terug op deelname ‘Met Vier in bed’: “Maar niet alles kwam in beeld” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“3 doden en 87 gewonden” na Israëlische luchtaanval op havenstad in Jemen, ook munitiedepots in Libanon getroffen

Het Israëlische leger heeft een luchtaanval uitgevoerd op doelwitten van de Houthi-rebellen in de havenstad Hodeida, in Jemen. Daarbij zijn volgens de Houthi’s zeker3 doden en 87 gewonden gevallen. De aanval is een reactie op de droneaanval op Tel Aviv van vrijdag, zegt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant. Ook 3 munitiedepots van Hezbollah in het zuiden van Libanon

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Tientallen doden bij Israëlische aanval in zuiden van Gaza – Israël hekelt akkoord tussen Fatah en Hamas

De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft in China een akkoord gesloten met diverse Palestijnse organisaties, waaronder Fatah van Mamhoud Abbas, de president van de Palestijnse Autoriteit. De deal roept op tot nationale eenheid en moet voorkomen dat buitenlandse partijen hun wil opleggen, aldus een Hamas-functionaris. Israël hekelt het akkoord. En bij Israëlische aanvallen op de stad Khan Younes in het zuiden

Lees meer »

“Het water is ijskoud en vanaf dan gaat het snel”: hoe oud-scoutsleider Daan het leven liet na avondje stappen met vrienden

De 25-jarige Daan uit Leuven verdronk gisteren in het meer van Vielsalm, in de provincie Luxemburg, toen hij daar na een feestje naar huis wilde keren. “Ik weet niet of ze veel of weinig gedronken hadden, maar dan is dat water dubbel zo gevaarlijk”, vertelt boer Erwin die zijn kampterrein aan de scouts verhuurde. Reconstructie van wat een plezierige driedaagse

Lees meer »

“Stop met die haat”: Luke Littler vraagt om ex-vriendin Eloise niet langer te bestoken na veelbesproken breuk

Luke Littler (17) heeft een duidelijke boodschap voor zijn fans. De dartssensatie vraagt uitdrukkelijk om te stoppen met haatberichten te sturen naar zijn ex-vriendin Eloise Milburn (21). “Want ík heb de relatie stopgezet”, schrijft Littler op Instagram. Maar zij krijgt er dus blijkbaar wel stevig van langs. De split van de romance werd gisteren bekend en was meteen druk besproken.

Lees meer »

Na Acid, breken ook TikTokkers Neal (19) en Senne (19) in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tommorowland. Het duo kon uit handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Jongen (5) doodgereden door politiewagen

Een vijfjarige jongen is dinsdagavond om het leven gekomen nadat hij gegrepen werd door een voorbijsnellende politiewagen in het Duitse Kassel. Het kind werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later aan zijn verwondingen.

Lees meer »

Van caféreünie tot megafestival, Back to the Roots mikt hoog met derde editie: “Misschien wordt dit wel het Tomorrowland van Menen”

Het einde van de zomervakantie kun je vieren op Back to the Roots in Park ter Walle in Menen. Het evenement vindt voor de derde keer plaats op 30 en 31 augustus en is dit jaar voor het eerst een tweedaagse. Wat begon als reünie van een legendarisch café wil uitgroeien tot een megafestival.
The post Van caféreünie tot

Lees meer »