Aardgasvoorraden op record goed nieuws voor prijzen

01:05 De Europese aardgasvoorraden zitten voor 59 procent vol. Dat is een record op het einde van het stookseizoen, wanneer die voorraden traditioneel op hun laagste niveau zitten. 

Meer krantenkoppen in België

Disneyland Paris onthult gloednieuwe naam en creatieve visie voor tweede Park als nieuwe mijlpaal in resorttransformatie

Na generaties gasten te hebben meegenomen in de magie van het maken van films, start nu een nieuw tijdperk voor het tweede Park van Disneyland Paris, met een frisse creatieve visie, gloednieuwe ervaringen, een grootschalige uitbreiding en een geheel nieuwe visuele identiteit. Om dit nieuwe hoofdstuk te vieren, krijgt het Walt Disney Studios Park de nieuwe naam Disney Adventure World

Lees meer »

Doe hier De Stemtest 2024

Twijfel je nog op wie je gaat stemmen bij de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen op 9 juni 2024? Doe De Stemtest en ontdek aan de hand van 35 stellingen bij welke partij jouw standpunten het best aansluiten. Klik hier wanneer je na enkele seconden niet wordt doorgestuurd naar de stemtest.

Lees meer »

Crisis in Franstalig België: volgens MR-voorzitter Bouchez hebben PS en Ecolo “stekker uit regering getrokken”

Volgens MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez hebben PS en Ecolo “de stekker uit de regering van de Franse Gemeenschap getrokken” door in de nacht van dinsdag op woensdag het veelbesproken ‘décret Paysage’ over het hoger onderwijs door te drukken met de steun van oppositiepartij PVDA. Minister-president Pierre-Yves Jeholet – ook van MR – sprak eerder van een “messteek” van zijn coalitiepartners. Zijn

Lees meer »

Na zwangerschap: Ashanti en Nelly zijn verloofd

Ashanti (43) en Nelly (49) verwachten niet alleen hun eerste kindje samen, ze zijn ook verloofd. Dat verklapt de zangeres zelf in het magazine ‘Essence’. Op Instagram bevestigt Ashanti dan weer haar zwangerschap op een ludieke manier. “Ik ga 9 maanden tijd nodig hebben”, klinkt het in een nieuwe video.

Lees meer »

“Ik neem afscheid van KVC Ichtegem én van KV Oostende”: Tijs Van Wauwe (KVC Ichtegem) stapt niet mee in fusieproject

Met een thuismatch tegen kampioen Loppem en op de slotdag een partij bij middenmoter Beernem ziet het er naar uit dat KVC Ichtegem niet meer op de barrageplaats zal geraken. Daarvoor was uit bij KFC Aarsele een zege nodig.
The post “Ik neem afscheid van KVC Ichtegem én van KV Oostende”: Tijs Van Wauwe (KVC Ichtegem) stapt niet mee in

Lees meer »