Op de beleggersagenda volgende week: Europese inflatie en Amerikaanse jobs

11:00 Tijdens een verkorte handelsweek kijken we vooral uit naar macro-economische cijfers. 

Meer krantenkoppen in België

Priester die sprak op begrafenis Navalny krijgt zonder reden sanctie

De priester die vorige maand een grafrede hield voor Alexej Navalny, oppositiekandidaat van president Poetin, zal drie jaar lang geen religieuze diensten mogen leiden. Dat besliste de geestelijke leider van de Russisch-orthodoxe Kerk, Kirill, in een decreet. Dat decreet werd onlangs gepubliceerd op de website van het Patriarchaat van Moskou.

Lees meer »

Thiago Silva (39) neemt in tranen afscheid van Chelsea

En dan breekt een ervaren Braziliaanse verdediger in tranen uit. Thiago Silva (39) is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Chelsea. In een emotionele video op de website van de ‘Blues’ stelt de cultspeler dat hij op het einde van het seizoen de club verlaat.

Lees meer »

Rus verdacht van moord op twee Oekraïners in Duitsland

In een winkelcentrum in het Duitse stadje Murnau (Beieren) zijn zaterdag in de vooravond twee Oekraïense mannen omgebracht. Niet veel later pakte de politie een 57-jarige Rus op die beschouwd wordt als zeer verdacht. De achtergrond van de moorden is nog volledig onduidelijk.

Lees meer »

KIJK. Koninklijke paarden zaaien vernieling in centrum Londen: één dier zit onder het bloed, sprake van zeker vijf gewonden

In het centrum van Londen zijn vanochtend vijf paarden van de Household Cavalry ontsnapt. Ze gingen er van door tijdens een dagelijkse ochtendoefening op Horse Guards Parade. Daarbij raakt zeker één soldaat gewond, hij werd van zijn paard gegooid. Op sociale media worden beelden gedeeld van twee loslopende paarden, het witte paard zit helemaal onder het bloed.

Lees meer »

Ontdek rijke geschiedenis van Nieuwpoortse vrijetijdsaanbod

Nieuwpoort Verbeeldt exposeert nog tot zondag foto’s en enkele bijzondere objecten over het rijke verleden van vrijetijdsbesteding in Nieuwpoort, waarbij herinneringen worden opgeroepen aan de clubs die ooit als een tweede thuis voelden.
The post Ontdek rijke geschiedenis van Nieuwpoortse vrijetijdsaanbod appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britse toerist (64) zwaargewond na haaienaanval voor de kust van Tobago

Een Britse toerist is vrijdag zwaargewond geraakt bij een haaienaanval aan de noordkust van het Caribische eiland Tobago. De man was aan het zwemmen nabij het Starfish hotel in Courland Bay, toen hij plots gegrepen werd door een haai van meer dan twee meter lang. De man raakte ernstig gewond en is opgenomen op de afdeling intensieve zorgen van het

Lees meer »