KIJK. Van Hool gaat richting faillissement met mogelijke doorstart

De gesprekken bij busproducent Van Hool gaan richting een faillissement met vervolgens een mogelijke doorstart. Dat is vanmiddag bekendgemaakt op de bijzondere ondernemingsraad. Het aangekondigde herstelplan zal in dat scenario niet worden gerealiseerd. 

Meer krantenkoppen in België

Belgian Rockets grijpen naast ticket voor Olympische Spelen

De Belgische aflossingsploeg op de 4×100 meter bij de vrouwen heeft zich zondag (lokale tijd) op de World Relays op de Bahama’s niet kunnen plaatsen voor de Olympische Spelen van komende zomer in Parijs. De Belgian Rockets eindigden in de herkansingen om een olympisch ticket op de vierde plaats, wat niet volstond voor deelname aan de Spelen.

Lees meer »

Open Menen Darts wil vaste (inter)nationale waarde worden: “Het moet voor iedereen een zalige ervaring zijn”

Het pinksterweekend staat in Menen in het teken van darts. De tweede editie van het Open Menen Darts toernooi lokt honderden sportievelingen naar de grensstad. “We bulken van de ambitie en willen blijven groeien.”
The post Open Menen Darts wil vaste (inter)nationale waarde worden: “Het moet voor iedereen een zalige ervaring zijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. België wil Europees wapenembargo tegen Israël – VN wil dat Israël escalatie in Gazastrook stopt

Geen bestand, maar nog meer oorlogsgeweld: Israël heeft het voorstel voor een wapenstilstand verworpen en kiest voor de aanval. Vorige nacht vonden aanhoudende bombardementen plaats, Israëlische tanks vielen Rafah binnen. Voorlopig is sprake van 27 doden. “De antiterreuroperatie is plaatselijk en in omvang beperkt”, stelt het Israëlische leger. Ruim een miljoen ontheemde Palestijnen zouden schuilen in de stad. “Er moet

Lees meer »

‘Afgewezen’ Robin en Boris voelden de bui al hangen in ‘Boer zkt vrouw’: “Bij elke toenadering klapte ze volledig dicht”

“Best confronterend om nu op tv te zien dat de moeite van één kant kwam.” Nadat boerin Sanne (33) hen alle twee naar huis stuurde in ‘Boer zkt vrouw’ reageren Boris (28) en Robin (32) in ‘Dag Allemaal’ voor het eerst. Hun buikgevoel bleek juist, maar toch kwam de complete afwijzing zwaar aan. Ze vertellen hoe het nu met hen

Lees meer »

Lijsttrekker Piet De Groote (JA!) stelt eerste kandidaten voor

JA!, de nieuwe partij van ex-burgemeester Piet De Groote in Knokke-Heist, heeft zijn eerste kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Bekendste gezicht is wellicht gemeenteraadslid Neil Couhysder.
The post Lijsttrekker Piet De Groote (JA!) stelt eerste kandidaten voor appeared first on KW.be.

Lees meer »