En plots is de Braziliaanse Ronaldo (47) invaller in het Engelse cafévoetbal: “Meest surreële moment ooit”

De betere reclamevideo van het Britse gokbedrijf Paddy Power. Om hun nieuwste gokmogelijkheid ‘Super Sub’ in de markt te zetten – waarbij je kan inzetten op de minuut wanneer een speler vervangen wordt – hebben ze niemand minder dan Ronaldo Luís Nazario (47) laten opdraven tijdens een match op het allerlaagste amateurniveau. Voor de spelers die met of tegen ‘R9′ konden spelen, een onvergetelijk moment. 

Meer krantenkoppen in België

Droomt Ruben Van Gucht van tweede kind met echtgenote Blanca? “Niet echt, maar het hangt ook van haar af”

Sportjournalist Ruben Van Gucht (37) heeft op Radio2 openhartig verteld over zijn liefdesleven en zijn ongewone gezinssituatie. Zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo wonen permanent in Kroatië, terwijl hij in België verblijft. Een tweede kindje is dan ook nog niet aan de orde. “We wilden zo graag ouders worden en die liefde ervaren. Dat is nu ingevuld.”

Lees meer »

Hebben wetenschappers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaandoening kan veroorzaken”

Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe genetische vorm ontdekt van de ziekte van Alzheimer. Dat melden ze in een nieuwe wetenschappelijke publicatie in het tijdschrift Nature Medicine. Personen die twee kopieën van een bepaald gen dragen, lijken de aandoening bijna altijd te ontwikkelen. Maar om welk gen gaat het? Hoe hebben de wetenschappers dit ontdekt? En wat betekent dit nu precies?

Lees meer »

Liveblog – VS wil lading precisiebommen voorlopig niet leveren aan Israël na offensief in Rafah, melden Amerikaanse media

De Verenigde Staten willen een lading precisiebommen voorlopig niet leveren aan Israël. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het Witte Huis zou dat doen als reactie op het Israëlische offensief in de stad Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Israëlische troepen claimen de controle over de Palestijnse kant van de grensovergang in Rafah en voeren ook operaties uit in het

Lees meer »

Katelijnebrug defect in Brugge

Door een technische storing is de Katelijnebrug in Brugge defect. Dat veroorzaakte meteen heel wat verkeersproblemen op de ring.
The post Katelijnebrug defect in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gelijkheidsstraat in het nieuw

Onder de noemer ‘Beter in mijn straat’ geeft Stad Oostende drie straten in de wijk Westerkwartier een maand lang een make-over, samen met de wijkbewoners. De Gelijkheidstraat mag de spits afbijten en wordt in mei onder handen genomen.
The post Gelijkheidsstraat in het nieuw appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG OLYMPIAKOS-ASTON VILLA. Komt er nog een Engels mirakel in Piraeus?

In de heenwedstrijd van de Conference League zorgden de Grieken van Olympiakos voor dé stunt door 2-4 te winnen tegen Aston Villa. De Engelse subtopper is gebrand op winst, maar dat zijn de Grieken even zeer. Wie wordt de tegenstander van Fiorentina in de finale van de Conference League? Youri Tielemans ontbreekt met een blessure. Volg het hier in de

Lees meer »

Ingelmunster krijgt er een derde sporthal bij

Al jaren klagen de Ingelmunsterse sportclubs steen en been over een tekort aan ruimte voor hun leden. Nu hebben ze eindelijk goede vooruitzichten want de bouw van een derde sporthal is gestart.
The post Ingelmunster krijgt er een derde sporthal bij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deeltje Bruggestraat in Ingelmunster voor de tweede keer twee weken afgesloten

Van maandag 13 mei tot en met vrijdag 24 mei worden de woningen in de Bruggestraat 22, 24 en 26 in Ingelmunster afgebroken. Om dit veilig te laten verlopen, gelden er aangepaste verkeersmaatregelen. Enige tijd geleden werd dit deeltje van de Bruggestraat ook al meerdere dagen afgesloten.
The post Deeltje Bruggestraat in Ingelmunster voor de tweede keer twee weken

Lees meer »

Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik

Aan de gevel van sfeercafé Black Pearl op het Sint-Maartensplein in Wervik prijkt een kleurrijk bord met wielerkampioen Tadej Pogacar in het roze. De Sloveen draagt momenteel de roze leiderstrui in de Giro. Black Pearl is het clublokaal van zijn fanclub de Pogiboys.
The post Tadej Pogacar prijkt in het roze aan de gevel van supporterslokaal in Wervik appeared

Lees meer »

Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen aan de club”

Ter gelegenheid van de laatste thuiswedstrijd van het kampioenschap, thuis tegen VV Westkapelle, werd een afscheidsfeest georganiseerd voor icoon Kamiel Van Hyfte. De inmiddels 86-jarige door iedereen geliefde figuur mocht de aftrap geven en werd vereeuwigd samen met zijn spelers.
The post Kamiel Van Hyfte neemt afscheid als bestuurslid van HOO Oedelem: “Ik zal nog even veel tijd spenderen

Lees meer »