Boer Thomas kiest maar liefst vier vrouwen en boer Robbe heeft twijfels over Joffrey

Een lach en een traan in de vierde aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Nadat Sylvie (36) boer Niels (32) verleidt tot een countrydans, moeten ze helaas afscheid nemen van een doodgeboren kalfje. Boer Thomas (30) kiest niet drie maar liefst vier vrouwen en boer Robbe (29) heeft dan weer twijfels over Joffrey (26). “Hij mag meer initiatief nemen of laten zien waarom hij hier is”, meent hij. 

Meer krantenkoppen in België

Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven, moet je beseffen dat je niet alles zelf kan en weet”

Every day is a school day. Neem dat maar letterlijk. Als je de schoolbanken verlaat, is het leerproces bijlange nog niet voorbij. Meer zelfs, soms begint het pas écht eens je je eerste stappen op de werkvloer zet. Bedrijven omarmen en cultiveren deze evolutie.
The post Bedrijven richten steeds meer hun eigen academies op: “Als je innovatief wil blijven,

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Poetin herdenkt overwinning op nazi-Duitsland: “Onze strategische troepen zijn altijd gevechtsklaar”

“Rusland zal er alles aan doen om een wereldwijd conflict te vermijden. Maar tegelijkertijd kunnen we niet toestaan dat iemand ons bedreigt. Onze strategische troepen zijn altijd gevechtsklaar.” Dat verklaarde de Russische president Vladimir Poetin in een korte speech tijdens de Dag van de Overwinning. Op 9 mei herdenken de voormalige Sovjetlanden de overwinning op nazi-Duitsland in de Tweede Wereldoorlog.Volg

Lees meer »

Nieuwe variant van Zwitsers zakmes in de maak, zonder mes

Victorinox, het bedrijf achter het beroemde Zwitserse zakmes, werkt aan een variant van zijn multifunctionele gereedschap zónder mes. Daarmee speelt het in op de toenemende verstrenging van de regels voor dragen van messen in het openbaar. Er bestaan tientallen varianten van het Zwitserse zakmes, tot nu toe had elke variant wel minstens één mes.

Lees meer »