Jong Geweld | Yasmine Mili (MORO): ‘We moesten ons negen maanden van de markt terugtrekken’

01:00 De Tijd brengt onder de vlag WAW! nieuws over starters en groeibedrijven. In de rubriek Jong Geweld laten we beloftevolle ondernemers aan het woord over hun parcours. Vandaag: Yasmine Mili (30), de me… 

Meer krantenkoppen in België

Voluit voor een medaille of vooral ervaring opdoen? Limburgse olympiërs spreken nog één keer voor de start van de Spelen

Het is zover. Vandaag starten de Olympische Spelen, de hoogmis van de sport. Parijs vormt dit jaar de thuishaven van de Olympische vlam. 14 Limburgse atleten hopen er minstens even hard te vlammen. De ene gaat voluit voor medailles, terwijl de andere vooral ervaring wil opdoen. VRT NWS Limburg en Sporza zaten nog één laatste keer samen met de atleten.

Lees meer »

IN BEELD. BV’s loslippig over hun liefdesleven op première van ‘Gert & James Zomerrevue’: “Ons huwelijk is voor september 2025″

Het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne rolde zondagavond de paarse loper uit voor de première van ‘De Gert & James ZomerRevue’. Gastheren Gert Verhulst en James Cooke zorgen – aan de zijde van Karen Damen en Ruth Beeckmans – voor een show vol glamour, humor en muziek. Heel wat nieuwsgierige BV’s kwamen een kijkje nemen.

Lees meer »

“Zijn komst neemt geen grammetje verdriet weg”: Annelies (42) krijgt nieuwe baby jaar nadat Juliette (4) sterft aan agressieve bacterie

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »

Familie Bonneure pakt uit met zomerbar ’t Hof van Verademing in Snellegem: “Kom verpozen tussen fruitbomen”

Nog tot 30 september kun je in de Bosweg 45 in Snellegem verpozen in zomerbar ’t Hof van Verademing. De zomerbar, met bijhorende foodtruck, staat opgesteld in de voortuin van Steve Bonneure (47) en Sara Hoppe (46). Het is een echte familiezaak want ook (schoon)ouders Gino Bonneure (69) en Valérie Pauwels (52) bedienen je er met de glimlach.
The

Lees meer »

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »

Frankrijk gebruikt tijdens Olympische Spelen videobewaking op basis van artificiële intelligentie, privacyorganisaties zijn “bezorgd”

Frankrijk zal tijdens de Olympische Spelen experimenteren met videobewaking op basis van artificiële intelligentie in de metrostations. Dat staat in een decreet dat deze week werd goedgekeurd. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken zullen de camera’s enkel mensenstromen analyseren, maar toch reageren privacyorganisaties bezorgd.

Lees meer »

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler Pro League op gang

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag om 20u45 in het Jan Breydelstadion het seizoen 2024-2025 op gang. Bij de bookmakers is Club Brugge topfavoriet om zichzelf als kampioen op te volgen. Union Sint-Gillis, RSC Anderlecht en Racing Genk lijken opnieuw de voornaamste uitdagers te zullen worden.
The post Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler

Lees meer »

Kevin (31) en Marco (40) sleuren man uit brandend huis: “Toen we hulpkreten hoorden, hebben we geen seconde getwijfeld”

Kevin De Ceulaer (31) en Marco Pauli (40) hebben vrijdagavond een bejaarde man uit zijn brandende woning gered in het centrum van Eeklo. Het slachtoffer werd met zware brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar zaterdagmiddag was hij buiten levensgevaar. “Dat hij het heeft gehaald, is te danken aan een ‘collectieve effort’ van de hele buurt”, vertellen Kevin en Marco.

Lees meer »

Zondag was warmste dag ooit op aarde

Het was zondag 21 juli de warmste dag ooit. Dat blijkt uit voorlopige gegevens van de Copernicus klimaatveranderingsdienst van de Europese Unie, die dergelijke mondiale weerpatronen sinds 1940 bijhoudt.

Lees meer »