Jong Geweld | Caroline Vercauteren (BonMush): ‘Ik neem bestellingen van supermarkten soms te persoonlijk op’

01:00 De Tijd brengt onder de vlag WAW! nieuws over starters en groeibedrijven. In de rubriek Jong Geweld laten we beloftevolle ondernemers aan het woord over hun parcours. Vandaag: Caroline Vercauteren (35… 

Meer krantenkoppen in België

‘Godvergeten’ en ‘Eunice street’ bekroond met Belfius Persprijzen

VRT is 2 keer in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Belfius Persprijzen, onderscheidingen die worden uitgereikt aan journalisten die het afgelopen jaar opmerkelijk werk hebben geleverd. De VRT Canvas-reeks ‘Godvergeten’ won in de categorie ‘TV & Video’, de reportage ‘Eunice street’ uit de reeks ‘Vranckx & de nomaden’ kreeg de prijs voor ‘Jong Belgisch Talent’.

Lees meer »

Brugge reikt opnieuw awards aan verdienstelijke ondernemers

Op maandag 17 juni vindt in het BMCC de tweede editie van de Brugge Awards plaats. Met dit initiatief willen Brugge.inc en Stad Brugge de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker zetten. Op diezelfde avond trappen ook de Rode Duivels in Frankfurt hun EK op gang tegen Slowakije. “We combineren business met pleasure en zenden tijdens deze

Lees meer »

Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken

Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken met wegmarkeringen die automobilisten moeten aanzetten tot een gematigder snelheid, als aanvulling bij de zone 30. Dat verklaarde burgemeester Dirk De fauw tijdens de gemeenteraad dinsdagavond.
The post Tegen eind 2025 wil Brugge de 140 schoolomgevingen veiliger maken appeared first on KW.be.

Lees meer »

In Mexico is het zo heet dat de brulaapjes uit de bomen vallen

De aanhoudende hitte en droogte in Mexico leiden tot sterfte onder brulaapjes. In de zuidelijke jungle vinden inwoners dieren die uit de bomen vallen nu de temperaturen er tot boven de 45 graden stijgen. In de notoir snikhete deelstaat Tabasco zijn sinds begin deze maand alleen al 83 wilde exemplaren van de kleine primatensoort dood aangetroffen.

Lees meer »

Reuzenrad The View opent in Nieuwpoort

In Nieuwpoort keert het reuzenrad na vele jaren terug, wat nostalgie brengt bij de inwoners en bezoekers van de kustplaatst. Het imposante rad, ook wel The View genaamd, met zijn 36 gondels en 50 meter hoogte zorgen voor een adembenemend panorama over de zee en omgeving. Dit belooft een toeristische trekpleister te worden. The View
The post Reuzenrad The

Lees meer »

Hond van populaire meme en Dogecoin overleden

De hond achter de populaire internet-meme Doge is overleden. Het baasje van de hond, genaamd Kabosu, deelt vrijdag mee dat het hondje in “een diepe slaap” is gevallen. “Aan iedereen die van hem hield, dankjewel”, schrijft ze namens de viervoeter op haar website.

Lees meer »

Brits parlementair rapport suggereert smartphoneverbod onder 16 jaar: “Snel actie of nog kinderen lopen gevaar”

De volgende Britse regering moet een verbod op smartphones voor jongeren onder de zestien jaar overwegen. Dat is de opvallendste conclusie uit een rapport van de onderwijscommissie van het Britse Lagerhuis. Het rapport is van mening dat te veel schermtijd schadelijk is voor zowel het mentale als fysieke welbevinden van jongeren. “Als er niet snel actie wordt ondernomen, zullen nog

Lees meer »

Oppositie verlaat opnieuw gemeenteraad tijdens stemming

Door een overeenkomst met het OCMW van Menen zou het woonzorgcentrum een extra capaciteit van 22 bedden krijgen. Volgens de oppositie wordt het dossier er 1 maand doorgeduwd. Zowel SOMM, N-VA als Open VLD vroegen om het punt uit te stellen en pas op de raad van juni te behandelen. De meerderheid weigerde waarop de voltallige oppositie opstapte bij de

Lees meer »