Onze man na vier maanden in het onderwijs: ‘Neem het nooit persoonlijk. En: het is persoonlijk’

Na dertig jaar journalistiek stapte Filip Rogiers dit jaar in het onderwijs. Het is nog harder werken dan hij vooraf had gedacht, zegt hij. Maar: de voldoening is gelukkig ook groot, groter dan gehoopt. “Meneer, ik heb pannenkoeken voor u gebakken.”

 

Meer krantenkoppen in België

Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons”

Phone House in Kortrijk zal door verschillende klachten niet langer als postpunt gebruikt worden door bpost. De uitbater respecteert de eigen openingsuren onvoldoende daarvoor. “Het spijt ons”, aldus bpost.
The post Na verschillende meldingen besluit bpost Phone House in Kortrijk niet langer als pakjespunt te gebruiken: “Het spijt ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hebben Samson & Marie nog voldoende toekomst? Acteur Walter De Donder geeft zijn eerlijke mening

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »

Dagje Warandefestival op het speelplein in Torhout: stad trakteert met frietjes en frikandellen

Halverwege de zomerse speelpleinwerking op De Warande is het traditioneel tijd voor een hoogdag: het Warandefestival op vrijdag 26 juli. De animatoren voorzien van 10 tot 17 uur tal van leuke evenementen en attracties. Ook de ouders, grootouders en sympathisanten zijn welkom, met name vanaf 16 uur voor een lekker drankje in de ouderbar.
The post Dagje Warandefestival op

Lees meer »

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ongeval in Zeebrugge

Op een bedrijventerrein in Zeebrugge is gisteravond een 51-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen in Brugge. Het slachtoffer werd aangereden door een 68-jarige collega die hem zijn parkeerplaats wilde laten overnemen.

Lees meer »

21 juli was wereldwijd de warmste dag ooit

Zondag 21 juli 2024 was wereldwijd de warmste dag ooit, blijkt uit gegevens van de klimaatdienst Copernicus. Het record zou te verklaren zijn aan de temperaturen in grote delen van Antarctica. ”Naarmate het klimaat blijft opwarmen, zullen we ongetwijfeld nieuwe records breken.”

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »