Jong Geweld | Vincent Theunynck (Vintecc): ‘Onze samenleving pampert te veel’

01:00 De Tijd brengt onder de vlag WAW! nieuws over starters en groeibedrijven. In de rubriek Jong Geweld laten we beloftevolle ondernemers aan het woord over hun parcours. Vandaag: Vincent Theunynck (40), … 

Meer krantenkoppen in België

Een pijnlijk en cynisch half jaar

Vladimir Poetin zou zich bereid tonen tot een staakt-het-vuren in Oekraïne, als de huidige frontlinie erkend wordt als nieuwe grens. Het is de zoveelste uitgestoken hand van de Russische president die nog minstens een halfjaar genegeerd zal worden.

Lees meer »

“Denk je dat ik dít in België kan doen?”: beelden van hallucinante ruzie tussen Marc Brys en Samuel Eto’o

Is dit nog houdbaar? De hetze rond de aanstelling van Marc Brys (62) als bondscoach van Kameroen lijkt zijn kookpunt te hebben bereikt. Een verhoopte verzoening met de bemoeizuchtige bondsvoorzitter Samuel Eto’o (43) in de bondsgebouwen draaide uit op een verhitte discussie. Eto’o trok fel van leer. “U beslist niet, ík ben de president. En zo praat u niet tegen

Lees meer »

KIJK. Vlaamse schrijver schiet eigen boeken stuk en verkoopt ze als kunst

Een schrijver die op zijn eigen boeken schiet, dat zie je niet elke dag. Het is Maarten Inghels, die de opmerkelijke beslissing neemt wanneer hij de jaarlijkse royalty’s van zijn debuutroman ‘De handel in emotionele goederen’ uit 2012 ontvangt. In bovenstaande video zie je hoe hij met een jachtgeweer hagel door de 48 overgebleven exemplaren jaagt op een schietveld in

Lees meer »

Nieuwsanker slikt vlieg in tijdens uitzending, maar ze gaat verder alsof er niets gebeurd is

Nieuwsanker Vanessa Welch wordt op sociale media geprezen voor haar professionaliteit. Tijdens het nieuws viel er namelijk iets wat op een vlieg leek in haar mond, dat ze zonder verpinken inslikte. Vervolgens presenteerde Welch gewoon verder, alsof er niets was gebeurd. “Geef die vrouw een opslag”, klinkt het op Instagram. “Ik zou zijn beginnen gillen”, vertelt een ander.

Lees meer »