Vijf doden bij crash van klein vliegtuig nabij snelweg in Nashville

In Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee, zijn maandagavond vijf mensen om het leven gekomen bij de crash van een klein vliegtuigje. Dat heeft de lokale politie bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

China schort accounts van bekende influencer op na viraal nepverhaal

De Chinese autoriteiten hebben de accounts van een bekende Chinese influencer opgeschort omdat ze nepverhalen fabriceerde. Thurman Maoyibei beweerde in video’s dat medewerkers van een Parijse koffiebar haar huiswerk zouden hebben gegeven van een Chinese leerling. Ze beloofde haar volgers het huiswerk terug te bezorgen aan de jongen. Voor die valse berichten riskeert ze nu aangehouden te worden.

Lees meer »

Proefperiode gestart van nieuwe zorgapp ‘Alivia’: “Alle communicatie verloopt veel efficiënter”

Frans Vandeputte (88) en zijn vrouw Lena uit Avelgem behoren tot de 20 West-Vlaamse proefpersonen die de nieuwe zorgapp ‘Alivia’ mogen uittesten. Door middel van een algemene zorgplanning zorgt de app ervoor dat alle communicatie over een zorgbehoevende voor alle zorgverleners gemakkelijk ter beschikking is.
The post Proefperiode gestart van nieuwe zorgapp ‘Alivia’: “Alle communicatie verloopt veel efficiënter” appeared first

Lees meer »

Tot jolijt van Bart Verhaeghe: na Onyedika moet nu ook schuchtere Skórás naar perszone gesleept worden

Na de zege tegen Anderlecht zag uitblinker Onyedika een interview totaal niet zitten, vandaag was dat het geval voor Michal Skórás. Net zoals dat het geval was voor de Nigeriaan vorige week, moest de Poolse maker van de tweede Brugse goal tegen Antwerp door perschef Johan Koekelbergh haast gesleurd worden naar de wat verder verzamelde journalisten. Tot jolijt van Bart

Lees meer »

Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis

De Rode Kruisstickerverkoop vindt dit jaar plaats van donderdag 18 april tot en met donderdag 2 mei. Cultureel ambassadeur uit Poperinge, Ygor, ondersteunt dit jaar maar al te graag de actie voor de vrijwilligers in zijn stad.
The post Ygor uit Poperinge ondersteunt stickeractie Rode Kruis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man met borstkanker spant rechtszaak aan tegen overheid en wint: “Moest ik mijn geslacht veranderen om een terugbetaling te krijgen?”

Dirk Gogne (61) heeft borstkanker met uitzaaiingen. De kans dat hij binnen de vijf jaar overlijdt is 28%. Al blijft hij strijdvaardig. Zo spande hij een rechtszaak aan tegen het ministerie van Volksgezondheid… en won. Het vonnis zal wellicht mensenlevens redden, maar voor Dirk is het te laat. Hij is immers palliatief. “Het Virga Jesse-ziekenhuis is voor een groot stuk

Lees meer »

Raadkamer wil ‘Eveline’ vrijlaten: parket meteen in beroep

G.R. (30), beter bekend als ‘Eveline’, die onder anderen bekende Vlamingen Peter Van de Veire, Stan Van Samang en Sean Dhondt naaktfoto’s ontfutselde, is door de raadkamer vrijgelaten onder elektronisch toezicht. Maar het parket ging meteen in beroep. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

Lees meer »

Suri Cruise is officieel 18, en haar zwijgplicht vervalt: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader en Scientology”

Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met

Lees meer »