Pukkelpop voor het eerst sinds 1985 zo snel uitverkocht. Wat is er aan de hand met onze festivals?

De combitickets voor Pukkelpop zijn in 48 uur uitverkocht. Het festival kent zo zijn beste start sinds de oprichting in 1985. Hetzelfde geluid bij Rock Werchter en Graspop: als je niet al klaarzit wanneer de onlineverkoop start, dreig je zonder ticket te eindigen. Wat is er veranderd tegenover vroeger? “Er zijn drie dingen die opvallen.” 

Meer krantenkoppen in België

Oostendse Evi Milh is tevreden over prestaties op EK tumbling: “Harde werk beloond”

Op het Europees kampioenschap tumbling, trampoline en DMT (dubbele minitrampoline) in het Portugese Guimaraes heeft de Belgische vrouwenploeg brons behaald in de discipline tumbling. Evi Milh van Turnclub De Zeester in Oostende maakte deel uit van die groep.
The post Oostendse Evi Milh is tevreden over prestaties op EK tumbling: “Harde werk beloond” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Unieke QR-code op je fiets en een centrale databank: wat is MyBike, het nieuwste wapen in de strijd tegen fietsdiefstal?

Vanaf vandaag kan iedereen in België een fiets registreren in de nationale databank MyBike. Een maatregel van de overheid in de strijd tegen fietsdiefstallen. Dankzij een sticker met een persoonlijke QR-code die je op je fiets plakt, kan de politie sneller achterhalen of een fiets gestolen is of niet. In Brussel bestaat het systeem al enkele jaren, maar nu wordt

Lees meer »

“Als een klant dit zou vragen, zou ik de opdracht weigeren”: ‘Blind gekocht’-experten staan meteen voor zware taak

“Ik ben misselijk van de stress.” Meteen al twee grote uitdagingen voor de kersverse experten en makelaar Kinga Kantorska bij start van het zesde seizoen van ‘Blind gekocht’. Hoge eisen en tonnen stress dus. Heike en Gert-Jan willen absoluut in de tweede duurste gemeente van Oost-Vlaanderen blijven wonen. En Mevin en Pieter gaan voor een verrassende stijl. “Oei, zo klassiek.”

Lees meer »

Poaldorppekkers pakken uit met tweede BK Vrouwensjouwen: “Dit keer hopen we deelnemers te strikken uit heel Vlaanderen”

Het eerste Belgisch kampioenschap Vrouwensjouwen was vorig jaar zo’n succes dat een vervolg niet kon uitblijven. De Poaldorppekkers pakken op zondag 9 juni uit met een tweede editie van de ludieke wedstrijd en openen nu de inschrijvingen. Het opzet blijft even simpel maar plezant: met iemand op je rug of schouder zo vlug mogelijk een hindernissenparcours afleggen.
The post Poaldorppekkers

Lees meer »

Na de veroordeling wegens fraude: Vanessa (52), moeder van ‘Temptation’-Megan, reageert voor het eerst. “Een luxeleven in Dubai? Ze heeft niet eens een spaarrekening”

Dat realityster Megan Desaever (24) in ‘Temptation island’ als ‘koekerond’ – lees: oliedom – werd omschreven door haar toenmalige lief, vond haar moeder Vanessa Caroen niet leuk. Al kan ze daar intussen mee leven. “Want Megan dankt haar bekendheid eraan.” Maar dat Megan vrijdag samen met haar vader werd veroordeeld voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies, vindt haar mama

Lees meer »

Tars (17) hoopt met kortfilm ‘Dear Mary’ op toelating in filmschool KASK: “Tijdens de opnames heb ik nog aan het scenario gesleuteld”

Het was afgelopen zondag gezellig druk in de omgeving van Roterij Sabbe, voor de opnames van de kortfilm ‘Dear Mary’ onder leiding van de 17-jarige Tars Coulembier uit Kuurne. Tars studeert aan Spes Nostra Kuurne, waar hij de richting Economie-Moderne Talen volgt. Vanaf volgend jaar hoopt hij te gaan studeren aan de filmschool KASK in Gent. Of hij daar wordt

Lees meer »