Combitickets Pukkelpop in recordtempo uitverkocht: ‘Festival is de nieuwe citytrip’

17:07 De combitickets voor Pukkelpop zijn in minder 48 uur uitverkocht, een ongezien record voor het Limburgse festival. De onverzadigbare honger naar festivals speelt, naast publiekstrekker Fred Again en e… 

Meer krantenkoppen in België

’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele

De jongensjeugdbeweging KSA ’s Gravenwinkel heeft een geslaagd ‘kleinkamp’ achter de rug. Het ‘kleinkamp’ is er voor de Bengels (eerste en tweede leerjaar van het basisonderwijs), de Ravotters (derde en vierde leerjaar) en de Jongknapen (vijfde en zesde leerjaar).
The post ’Kleinkamp’ KSA ‘s Gravenwinkel speelt zich af in indianendorp Leisele appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt weer ballonnen met vuilnis naar zuiden

Noord-Korea heeft zondag opnieuw ballonnen met vuilnis naar Zuid-Korea gestuurd. Het regime in Pyongyang deed dat vermoedelijk als reactie op de beslissing van Seoul vrijdag om weer propaganda in het grensgebied uit te zenden, nadat er donderdag ook al vuilnisballonnen uit het noorden de grens over dreven.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Nu Joe Biden een stap opzij zet, blijft er maar één bejaarde man meer over in de race. Aan Kamala Harris om de strijd aan te gaan.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade aan 20.000 woningen en 1.100 voertuigen door onweer van 9 juli

Bijna 20.000 woningen hebben schade opgelopen door het zware onweer, met hevige rukwinden en soms ook hagel, van dinsdag 9 juli. Ook werd voor meer dan 1.100 voertuigen, verzekerd in omnium, een aangifte gedaan bij de verzekeraar. Dat blijkt uit een enquête van de beroepsvereniging van verzekeraars Assuralia bij de verzekeringsondernemingen. De extreme weersomstandigheden veroorzaakten onder meer in de regio

Lees meer »

“Als straf hebben we hier nog de toiletten gekuist”: met Red Lion Alexander Hendrickx en broer Michael terug naar zijn eerste hockeyclub

“Hier begon als kleine jongen alles voor mij”, zegt Alexander Hendrickx (30). Hij loodst Kim Gevaert door de Royal Antwerp Hockey Club. De Red Lion is vergezeld van zijn één jaar oudere broer Michael (31) – duidelijk twee handen op een buik zoals ze ‘zwanzen’ over hun hockeywonderjaren en het rare bijgeloof van Alexander. Over de ambities in Parijs 2024

Lees meer »

Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot”

Op zondag 4 augustus organiseren Simon Boudry, Philip Lajoie en Yvan Cauwenberg voor de tweede keer een recreatief padeltornooi op de padelvelden bij het Ieperse zwembad. Tijdens het tornooi houden ze een minuut stilte voor de overleden schepen van Sport en hun padelmakker Patrick Benoot.
The post Recreatief padeltornooi aan het zwembad in Ieper: “Eerbetoon voor Patrick Benoot” appeared

Lees meer »

Onze Amerika-correspondent Greet De Keyser over chaos nu Biden uit de presidentsrace stapt: “Toen wist ik: dit is een eindigend verhaal”

“Afstand doen van de macht, het bleek ook voor de schijnbaar zachtaardige Biden een groot probleem”, schrijft Greet De Keyser, Amerika-correspondent voor VTM NIEUWS en HLN. Hoe kwam hij dan toch tot die moeilijke beslissing? En hoe moet het nu verder? De Keyser analyseert de chaos nadat ‘koppige’ Biden dan toch de handdoek gooide.

Lees meer »

14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en Menen

Bij veertien huiszoekingen verspreid over het hele land – ook in Kortrijk en Menen – in het kader van een terreuronderzoek zijn zeven personen opgepakt voor verhoor. Dat meldt het federaal parket. Het onderzoek wordt gevoerd door de federale gerechtelijke politie (FGP) van Antwerpen.
The post 14 huiszoekingen en 7 arrestaties in Antwerps terreuronderzoek, ook huiszoekingen in Kortrijk en

Lees meer »