Pauw reist mee op dak van bestelwagen van Deurne tot in Schoten: opvangcentrum zoekt eigenaar

In Schoten is de politie gisteren druk bezig geweest om een pauw te vangen. Het dier was meegereisd van op het dak van een bestelwagen, vermoedelijk van Deurne tot in Schoten. Het Vogelopvangcentrum (VOC) van Brasschaat en Kapellen kon het dier uiteindelijk vangen en is nu op zoek naar de eigenaar. 

Meer krantenkoppen in België

Meer dan 320.000 overnachtingen in Limburg tijdens de paasvakantie met Haspengouw als populairste regio

De provincie Limburg heeft er een mooie paasvakantie opzitten met een totaal van 323.000 overnachtingen. De populairste regio is Haspengouw waar het bloesemseizoen vroegtijdig is gestart. "Ook het warme weer heeft voor veel toeristen gezorgd, dat zien we vooral aan de last minute boekingen die gestegen zijn met 18 procent ten opzichte van vorig jaar", zegt Igor Philtjens, gedeputeerde en

Lees meer »

Twee kitesurfers even in nood voor kust van Nieuwpoort

In Nieuwpoort kwam vrijdagmiddag rond 16.40 uur een oproep binnen voor de hulpdiensten voor twee kitesurfers die in nood verkeerden in zee. Volgens de oproeper ging het om een blauwgeklede en roodgeklede kitesurfer die afdreven van de waterlijn en richting het staketsel dreven.
The post Twee kitesurfers even in nood voor kust van Nieuwpoort appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorhechtenis verlengd van agent die aan onderzoek dodelijke huiszoeking in Lodelinsart wordt gelinkt

De raadkamer van Charleroi heeft de voorlopige hechtenis verlengd van de agent die wordt beschuldigd van bendevorming en gelinkt wordt aan het onderzoek dat leidde tot de huiszoeking in Lodelinsart waarbij een agent om het leven kwam. Dat heeft het parket van Charleroi donderdagavond gemeld, waarmee het berichtgeving van Sudinfo bevestigt. Ook drie anderen, die beschuldigd worden van drugshandel en

Lees meer »