Pauw reist mee op dak van bestelwagen van Deurne tot in Schoten: opvangcentrum zoekt eigenaar

In Schoten is de politie gisteren druk bezig geweest om een pauw te vangen. Het dier was meegereisd van op het dak van een bestelwagen, vermoedelijk van Deurne tot in Schoten. Het Vogelopvangcentrum (VOC) van Brasschaat en Kapellen kon het dier uiteindelijk vangen en is nu op zoek naar de eigenaar. 

Meer krantenkoppen in België

21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 21-jarige man aangehouden voor zijn aandeel in een cannabisplantage in Oostende. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De plantage werd maandag ontdekt naar aanleiding van een brand in een aanpalend gebouw.
The post 21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

IJsboerke en Radio2 vieren Belgische Olympische medailles met gratis Frisko’s in Blankenberge

IJsboerke en Radio2 kondigen met trots een unieke samenwerking aan in het kader van de Olympische Spelen in Parijs, die op vrijdag 26 juli starten. De iconische Belgische ijsproducent en de grootste familiezender van Vlaanderen zullen bij elke medaille die een Belgische atleet wint, gratis ijsjes uitdelen aan de Radio2-studio in Blankenberge.
The post IJsboerke en Radio2 vieren Belgische

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Staande ovatie voor Netanyahu in Capitool: “Voor Israël is elke burgerdode een tragedie, voor Hamas is het een strategie”

Benjamin Netanyahu heeft bij zijn aankomst in het Capitool een staande ovatie gekregen. Daarna hield de Israëlische premier een opvallende toespraak. “Pro-Palestijnse betogers zouden zich moeten schamen”, klonk het onder meer. Hij had ook een boodschap voor alle betogers die op dit moment buiten het gebouw hun afkeer laten horen. “Jullie zijn de nuttige idioten van Iran geworden.” Volg de

Lees meer »

Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers”

Landelijke Gilden West-Vlaanderen pakt voor de 29ste keer uit met ‘t Vijfde Wiel. De organisatie van deze gezinsvriendelijke fietshappening op donderdag 15 augustus is deze keer in handen van de Landelijke Gilden van Gistel, Eernegem-Bekegem en Ichtegem.
The post Fietshappening ‘t Vijfde Wiel op donderdag 15 augustus: “Verwachten ruim 3.000 fietsers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain”

Maandagmiddag opende het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis in Waregem zijn vernieuwde stroke unit. Dat is een aparte eenheid binnen de afdeling Neurologie, waar mensen met een herseninfarct of -bloeding snel gespecialiseerde hulp krijgen.
The post Ziekenhuis Waregem opent vernieuwde stroke unit: “Time is brain” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ze sloeg 24 keer in één minuut”: nu zijn ook de beelden opgedoken waarop beste vrouwelijke Britse olympiër paard mishandelt

De mysterieuze video waarop drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) een paard fysiek mishandelt, is opgedoken. Daarop is te zien hoe ze het dier veelvoudig met een zweep slaat terwijl een leerlinge het paard berijdt. “Wel 24 keer in één minuut”, vertelt de advocate van de anonieme persoon die een klacht indiende. “Het bleef trouwens niet bij één incident.” Dujardin

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Ontdek onze dagelijkse meme op de Facebookpagina van de Krant van West-Vlaanderen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke

Maandagavond even voor 20 uur gebeurde op de E40 net voorbij Jabbeke een ongeval. Een Land Rover en een vrachtwagen die richting Frankrijk reden, kwamen met elkaar in botsing.
The post Zware 4×4 belandt op zij na ongeval op E40 in Jabbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »