Man uit Kortrijk veroordeeld tot 4 jaar cel voor belaging en verkrachting van ex-vrouw

Een man uit Kortrijk is door de rechtbank in Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van 4 jaar, waarvan de helft met uitstel, voor verkrachting, belaging en wapenbezit. Hij viel zijn ex-vrouw en haar minderjarige zoon lastig. Hij drong ook de woning binnen en verkrachtte de vrouw onder bedreiging van een mes. 

Meer krantenkoppen in België

Mysterieuze video die nog niémand zag, houdt beste vrouwelijke Britse olympiër weg uit Parijs: “Ik maakte een inschattingsfout”

Een video die nog niemand gezien heeft, zet Groot-Brittannië op zijn kop. Paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39) heeft zich met een statement op Instagram teruggetrokken van deelname aan de Olympische Spelen. De reden? Een oude video waarin ze “een inschattingsfout” maakt die is opgedoken. De beelden zijn echter nergens terug te vinden.

Lees meer »

Rapper Soufiane Eddyani weer in de cel omdat hij enkelband had doorgeknipt: aanklager eist vijf jaar cel wegens verkrachting minderjarige meisjes

De Antwerpse rapper Soufiane Eddyani, bekend van de hit God Vergeef Me zit opnieuw in de gevangenis. Eddyani werd opgesloten omdat hij onder invloed van lachgas zijn elektronische enkelband had doorgeknipt. Eddyani stond dinsdag in Antwerpen voor de rechter, wegens de verkrachting van drie jonge meisjes. De procureur eist vijf jaar gevangenisstraf.

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede

Vinkenvereniging De Koninklijke Vlaamse Zanger kende een fijne laatste zetting van het seizoen onder een stralend zonnetje. Voorzitter Dirk Ramboer was zeer tevreden over het afgelopen seizoen met gemiddeld meer dan 40 vinkeniers per zetting.
The post Gino Gardin is vinkenkeizer bij Koninklijke Vlaamse Zanger in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

BBC schrapt 500 banen

De Britse openbare omroep BBC gaat 500 banen schrappen. De omroep wil nog eens 200 miljoen pond (238 miljoen euro) besparen en een transformatieplan doorvoeren, zo heeft de BBC dinsdag aangekondigd.

Lees meer »