Man uit Kortrijk veroordeeld tot 4 jaar cel voor belaging en verkrachting van ex-vrouw

Een man uit Kortrijk is door de rechtbank in Kortrijk veroordeeld tot een celstraf van 4 jaar, waarvan de helft met uitstel, voor verkrachting, belaging en wapenbezit. Hij viel zijn ex-vrouw en haar minderjarige zoon lastig. Hij drong ook de woning binnen en verkrachtte de vrouw onder bedreiging van een mes. 

Meer krantenkoppen in België

Van Drew Barrymore en Reese Witherspoon tot Ruth Beeckmans: deze celebrities (en BV’s) keken naar de eclips in de VS

De VS was maandag in de ban van de totale zonsverduistering. Verschillende celebrities schaften zich een eclipsbrilletje aan. Drew Barrymore, Reese Witherspoon en Jamie Lee Curtis showen hun exemplaar op sociale media. Actrice Amy Schumer stond op de set, maar maakte even tijd op samen met collega’s naar het unieke fenomeen te kijken. Ook enkele BV’s konden de eclips waarnemen.

Lees meer »

“Nooit verwacht dat het zo’n vaart zou lopen”: cast van VTM-telenovelle ‘Milo’ brengt single uit en plant zomerse concerttournee

In de VTM-telenovelle ‘Milo’ speelt Mathias Mesmans (22) een popster, maar binnenkort staat zijn fictieve personage misschien echt hoog in de Ultratop naast hoofdrolspeelster Camille. Als Liam brengt hij vrijdag zijn debuutsingle ‘Mezelf verlies’ uit. En nog meer nieuws van het ‘Milo’-front: deze zomer volgt er ook concerttournee met de acteurs door Vlaanderen.

Lees meer »

KVK-spelers brengen een bezoek aan de Paasfoor: “We zijn niet zo’n durvers”

Op woensdag 10 april bezochten de spelers van KV Kortrijk en coach Freyr Alexandersson de Paasfoor. Ze werden eerst door burgemeester Vincent Van Quickenborne en schepen Wouter Allijns in de Beatrijszaal in het historisch stadhuis ontvangen. Daarna bezocht de delegatie de attracties op de Grote Markt, het Nelson Mandelaplein en Parking 4 van Howest.
The post KVK-spelers brengen een bezoek

Lees meer »

KIJK – Houten muur waait om bij Collstrop in Waregem, weggewaaide brokstukken liggen overal in het rond

De storm van maandagavond hield flink thuis bij tuinhoutfabrikant Collstrop. Een houten muur van een deel van de houtopslagplaats gelegen langs de autostrade tussen Waregem en Kortrijk waaide om. Overal op het domein liggen weggewaaide brokstukken. Collstrop maakt deel uit van tuinhoutgigant Cras.
The post KIJK – Houten muur waait om bij Collstrop in Waregem, weggewaaide brokstukken liggen overal in

Lees meer »