Twee broers, twee totaal verschillende banden met Camilla: waarom enkel William met haar door één deur kan

Prins William (41) kon de herdenking van koning Constantijn niet bijwonen, wellicht door de gezondsperikelen van prinses Catherine (42). Maar geen erg: Queen Camilla (76) was van de partij om de royals te vertegenwoordigen. Het gebeurde al meer dan eens dat Camilla – toch nog altijd de vrouw die destijds zijn moeder heeft vervangen – een waardevolle bondgenoot bleek voor de kroonprins. Waarom botert het duidelijk wél tussen hen twee, maar liep het tussen haar en Harry (39) zo mis? 

Meer krantenkoppen in België

“Heel zielig en triestig”: Bart Verhaeghe pleit voor uitstel in competitie nu Club halve finale speelt, maar vangt bot door overvolle kalender

Een historische avond voor Club Brugge. En dus trok ook de voorzitter himself na de wedstrijd tegen PAOK naar de mixed zone. Met onder meer een oproep richting de kalendermaker. “We gaan vragen om onze competitiematchen vóór Fiorentina uit te stellen.” De kalendermanager heeft Club echter al laten weten dat er geen ruimte is om hun wedstrijden te verplaatsen.

Lees meer »

Nederlandse regering gaat verbranden korans niet verbieden

De regering van Nederland gaat het verbranden van de koran bij demonstraties of acties niet verbieden. Het ziet daar geen aanleiding toe, schrijven de minister van Binnenlandse Zaken, Hugo de Jonge, en de minister van Justitie en Veiligheid, Dilan Ye?ilgöz, aan de Tweede Kamer.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 17 doden en 60 gewonden bij raketaanval op Tsjernihiv – NAVO-chef roept op om eigen wapens aan Kiev te leveren

Na de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv op woensdag zijn al zeker 17 doden en ruim 60 gewonden geteld. Dat blijkt uit een nieuwe balans van het Oekraïense ministerie van Binnenlandse Zaken. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Ondertussen roept de chef van

Lees meer »

Brussels minister Maron in beroep tegen nieuwe omgevingsvergunning Brussels Airport, Sven Gatz (Open Vld) is niet akkoord

Brussels minister voor Leefmilieu Alain Maron (Ecolo) kondigt aan in beroep te gaan tegen de nieuwe omgevingsvergunning die het Vlaams Gewest heeft afgeleverd voor Brussels Airport. “Na analyse door onze advocaten, blijken er elementen te bestaan die een beroep tegen de vergunning rechtvaardigen”, verklaarde hij aan Belga. Brussels minister van Financiën Sven Gatz (Open VLD) is het niet eens met

Lees meer »

Darren Degryse (KSV Oostkamp A): “Ik betreur het vertrek van Delaere”

Het vertrek van hoofdcoach Kurt Delaere na nieuwjaar heeft nogal wat opschudding verwekt op de Valkaart. Kevin Deslypere, ex-speler en kenner van het huis, nam over, maar hield het luttele weken later al voor bekeken. Nu is Nigel Smith aan zet. De voormalige T2 vertrekt na dit kampioenschap en vervoegt zijn voormalige sportieve baas naar Harelbeke.
The post Darren Degryse

Lees meer »

Grote phishingprovider offline gehaald na internationale operatie

Politie- en veiligheidsdiensten van maar liefst negentien landen hebben deze week een in het Verenigd Koninkrijk opgerichte, internationale phishingprovider uit de lucht gehaald. De operatie, waaraan voor ons land de federale gerechtelijke politie Brussel meewerkte, werd op internationaal niveau gecoördineerd door Europol. Criminelen gebruikten LabHost om persoonsgegevens van mensen te achterhalen.

Lees meer »