Uitgerekend Vini Jr. scoort twee keer in dolgek gelijkspel tussen Valencia en Real, match overschaduwd door arbitrage en horrorblessure

Dol slot in het 2-2 gelijkspel tussen Valencia en Real Madrid. De Koninlijke stond na een halfuur 2-0 achter, maar sleepte dankzij een voortdurend geviseerde Vinicius Junior een punt uit de brand. Jude Bellingham dacht de 2-3 te hebben gemaakt, ware het niet dat de scheidsrechter al had afgefloten. Mouctar Diakhaby werd in de slotfase afgevoerd met een brancard. 

Meer krantenkoppen in België

‘Thuis’-acteur Pol Goossen wil nooit werken voor een bepaalde zender: “Ik heb al aanbiedingen uit die hoek afgeslagen”

Hij verschijnt dagelijks op de tv als Frank Bomans, maar ‘Thuis’-acteur Pol Goossen blijft verder liever uit de spotlight. Aan ‘Dag Allemaal’ geeft hij – naar aanleiding van de verkiezingen -uitzonderlijk toch een interview, om zich uit te spreken over zijn alles wat mis is in de wereld, zijn frustraties over tv-koks zoals Piet Huysentruyt, stand-upcomedians en de intensieve veeteelt.

Lees meer »

Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde

Lees meer »

Wegdek van E403 in Aalbeke wordt plaatselijk hersteld: verkeershinder verwacht van 29 april tot 10 mei

Het Agentschap Wegen en Verkeer herstelt het wegdek van de E403 in Kortrijk. Tussen de aansluiting met de E17 in Aalbeke en de grens met Wallonië wordt de rechterrijstrook in beide richtingen plaatselijk hersteld. De werken starten op 29 april en duren, als het weer meezit, tot en met 10 mei. Tijdens de werken wordt de rechterrijstrook steeds volledig ingenomen.

Lees meer »

Parkenplan voor veiliger en meer leefbare parken en pleinen

Het stadsbestuur geeft binnenkort groen licht voor het parken- en pleinenplan van schepen van Samenleven Maxim Donck (N-VA). “Met kleine aanpassingen kunnen we het verschil maken naar leefbaarheid en veiligheid”, luidt het. Het is voor het eerst dat er zo’n parkenplan komt.
The post Parkenplan voor veiliger en meer leefbare parken en pleinen appeared first on KW.be.

Lees meer »

WEERBERICHT. “We geraken niet echt verlost van de buien”

Ook deze week moeten we vrede nemen met regen en koud weer. “In de kempen kan het van maandag op dinsdag zelfs tot -1 graden worden”, zegt onze weerman David Dehenauw. Naar het weekend toe zou het wel iets warmer worden. “Vanaf eind volgende week gaan de temperaturen tot 15 of 16 graden.” Buien blijven wel mogelijk.

Lees meer »

Vlaanderen wil eigen staatsbon

Na het succes van de federale staatsbon in september vorig jaar, denkt nu ook de Vlaamse overheid na over een eigen staatsbon. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens betrokkenen komt het dossier bij de volgende regeringsonderhandelingen op tafel te liggen.

Lees meer »