LIVEBLOG VALENCIA-REAL. Vini Jr. geeft Valencia-fans lik op stik: 2-2 gelijk! Erop en erover voor Real?

Competitieleider Real Madrid neemt het op tegen Valencia.Na de eerste helft leek Real met een 2-0 achterstand te gaan rusten, maar Vini Jr. maakte vlak voor rust 2-1. Hugo Duro en Club-huurling Yaremchuk brachten Valencia eerst nog op voorsprong. Hoe loopt het vervolg van de match? Volg het hier op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

ANALYSE. “Verenigd door Joost Klein, verdeeld over al de rest”: hoe de EBU het Songfestival gijzelde met communicatiefouten

Geen woord over Joost Klein, fake applaus tijdens de Israëlische act, de grote baas die zelf punten gaat voorlezen,… “Een poppenkastshow”, noemde de Nederlandse tv-recensente Angela de Jong het. En ook het hart van Bruno Beeckman, jarenlang producer bij de EBU, bloedt. “Het Songfestival werd gegijzeld door communicatiefouten”, zegt hij aan HLN. Wie zal hiervoor moeten opdraaien? En wat zijn

Lees meer »

Veel doden bij busongeluk Florida

Bij een busongeluk in de Amerikaanse staat Florida zijn zeker acht doden gevallen. Ongeveer veertig personen raakten gewond. De bus vervoerde landarbeiders, meldden Amerikaanse media.

Lees meer »

Veel regen op komst, donderdag code geel in heel België

Het wordt een grijze woensdag met veel bewolking en kans op onweer, en vannacht kan er veel regen vallen. Dat meldt het KMI. Morgen geldt zelfs code geel voor zware regenval in het hele land, die indien nog in bepaalde provincies nog opgeschaald wordt tot code oranje.

Lees meer »

Steeds meer Vlamingen gaan met elektrische auto op reis

Bijna een op de twee Vlamingen gaat deze zomer met de auto op reis. En 4,2 procent doet dat met een elektrische wagen. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, zo blijkt uit een zomerenquête die mobiliteitsorganisatie VAB deed bij meer dan 2.000 Vlamingen.

Lees meer »

Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën

Het is stilaan een jaarlijkse traditie bij FC Passendale dat het seizoen afgesloten wordt met de voetbalfeesten. Naast een tornooi voor jeugdploegen werd ook nu weer een wedstrijd gespeeld tussen de reserven en de oude gloriën.
The post Reserven van FC Passendale kloppen oude gloriën appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Op 10 minuten heb je soep die smaakt alsof ze een halve dag op het vuur heeft gestaan”: Jeroen Meus legt uit waarom hij nu verspakketten verkoopt

Tot voor kort had hij nog nooit met een verspakket gekookt, maar kijk, nu heeft Jeroen Meus zijn eigen ‘Dagelijkse kost’-pakketten in de winkel liggen. In een interview legt hij uit waarom hij dit doet, wat het verschil is met zijn recepten op tv en waarom hij precies met Albert Heijn in zee wilde gaan. “Mijn vrouw vindt dit geweldig,

Lees meer »

“Ik ben misschien wel beter dan ooit”: nieuwe clean sheet voor onwrikbare Courtois, kan Ancelotti nog om hem heen voor CL-finale?

“Ik ben nog steeds dezelfde Courtois. Of misschien zelfs beter.” Derde basisplaats, derde clean sheet voor de doelman van Real Madrid. Ancelotti dropte hem opnieuw in de basis voor de galawedstrijd tegen Alaves, dat afdroop met forfaitcijfers. Courtois toonde zijn klasse, vooral met een straffe redding op een schot van Hagi. “Op die parade ben ik best trots.”

Lees meer »

Presentator lokale radio in Waregem moedigt luisteraars aan “Alexander De Croo neer te knallen”, premier dient een klacht in

Een presentator van lokale radiozender Waregem1 heeft tijdens zijn uitzending luisteraars aangemoedigd om premier Alexander De Croo (Open VLD) neer te schieten. Dat deed hij naar aanleiding van de moordaanslag op de Slovaakse premier Robert Fico. De presentator heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, maar de premier heeft toch een klacht tegen hem ingediend. De radiozender heeft de presentator geschorst.

Lees meer »

Met Petites Jubelles heeft Heist opnieuw een échte baby- en kinderwinkel: “Pop-up gaf mij laatste duwtje om permanente zaak te openen”

Goed nieuws voor jonge gezinnen in Heist: met Petites Jubelles heeft de deelgemeente opnieuw een eigen kinder- en babywinkel. Julie Verbouw (35) opende na maandenlang verbouwen de nieuwe winkel in de Graaf d’Ursellaan. Haar succesvolle pop-up even verderop gaf de mama van twee kindjes het laatste duwtje in de rug om haar job bij de gemeente op te geven en

Lees meer »