Nieuwe vakbondsactie tegen overbevolking gevangenissen

18:08 De vakbonden plannen een nieuwe 24-urenstaking tegen de overbevolking van de Belgische gevangenissen. Op twee maanden tijd zijn er 400 gedetineerden bijgekomen. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De Vlaamse overheid lanceert een soort TripAdvisor voor woonzorgcentra en andere zorginstellingen.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Poelkapellenaar Joeri Busschaert van Jan Ypermanziekenhuis in Ieper verkozen tot Zorgpersoonlijkheid van het Jaar

Tijdens de awarduitreiking Zorgwerkgever van het Jaar in Brussel donderdagavond viel Poelkapellenaar Joeri Busschaert in de prijzen als Zorgpersoonlijkheid van het Jaar. Toen begin 2023 Turkije en Syrië getroffen werden door zware aardbevingen ging Joeri mee met B-Fast als R/X-verpleegkundige en kon er dankzij heel wat collega’s van het Ieperse Jan Yperman Ziekenhuis heel mooi werk leveren.
The post Poelkapellenaar

Lees meer »

Fans stellen zich vragen bij ‘onherkenbare’ foto’s van Megan Fox: “Is dit zij zonder make-up of is dit gewoon iemand anders?

“Dit is niet Megan Fox.” De fans van Megan Fox (37) maken zich opnieuw grote zorgen om de Amerikaanse actrice. Ze deelde een nieuwe foto waarin ze poseert voor de spiegel op Instagram, die al snel viraal ging. Vooral het ‘onherkenbare gezicht’ van Megan gaat stevig over de tongen. “Is dit Megan Fox zonder make-up of is dit gewoon iemand

Lees meer »

Nieuw hr-en vastgoedplatform ‘Tieltr’ wil stad nog aantrekkelijker maken

Tijdens het Tielt Business Event donderdag werd met ‘Tieltr’ een nieuw onafhankelijk online hr- en vastgoedplatform boven de doopvont gehouden. Het gaat om een initiatief van Vlaemynck, Dumobil, Experza en het Sint-Andriesziekenhuis, met steun van de Stad Tielt.
The post Nieuw hr-en vastgoedplatform ‘Tieltr’ wil stad nog aantrekkelijker maken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meisje (9) loopt “horrorwonde” op in zwembad van Ieper: “De verpleger zag dat het bot zichtbaar was”

Tijdens zwemlessen in het zwembad van Ieper liep Annabelle uit Geluveld maandag een diepe snijwonde op aan haar onderbeen. De oorzaak lag bij een boordsteen waarvan een stuk was afgebroken. Wat overbleef was een vlijmscherp uitsteeksel waaraan het meisje zich verwondde. “Een horrorwonde”, zucht mama Lieselot Degrande (40). Schepen Patrick Benoot (Open Ieper) spreekt van een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

Lees meer »

‘Wann kommt der Bus?’

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post ‘Wann kommt der Bus?’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Actie tegen drugsoverlast in Antwerpen-Noord: 2 drugsdealers aangehouden, 10 mensen naar gesloten instelling voor illegalen

De lokale politie heeft tijdens een actie tegen drugsoverlast zaterdag in Antwerpen-Noord twee vermoedelijke drugsdealers opgepakt. De onderzoeksrechter heeft hen aangehouden. Daarnaast werden ook twaalf mensen betrapt die illegaal in het land verblijven. Tien van hen zijn naar een gesloten instelling gebracht met het oog om hen te repatriëren naar hun thuisland. In totaal zijn 67 personen en 18 voertuigen

Lees meer »