Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag: Geri Halliwell steunt echtgenoot Christian Horner tijdens Grand Prix

Voormalige Spice Girl Geri Halliwell (51) blijft pal achter haar man, Christian Horner (50), staan. Ondanks de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar echtgenoot, zal ze de Grand Prix van Bahrein bijwonen als steunbetuiging. 

Meer krantenkoppen in België

Theater XV brengt ‘Grijze Garnalen’ op de planken: tragikomedie over kwieke oudere

Op vrijdag 19 april brengt Theater XV het stuk ‘Grijze Garnalen’ in première op het podium van het Gemeenschapshuis in Sint-Kruis. Het stuk brengt het verhaal van Berten, een landbouwer op rust die door toedoen van zijn kinderen zijn erf moet omruilen voor een seniorenresidentie.
The post Theater XV brengt ‘Grijze Garnalen’ op de planken: tragikomedie over kwieke oudere appeared

Lees meer »

B&B Rêveries uit Beitem heeft nu ook eigen fietsroute: “Mooie troef”

Na een zoektocht van zeven jaar naar een geschikt pand om te wonen en een Bed & Breakfast te openen, zijn Christoph Coevoet en Hannelore Pyckavet dankzij het GoPlay-programma Huizenjagers in Beitem verzeild. Na maanden verbouwen, openden ze vier jaar geleden B&B Rêveries. Aanvankelijk was er maar één kamer, onlangs is al de derde kamer in gebruik genomen. Ondertussen is

Lees meer »

Prinses Amalia maakt indruk op eerste staatsbanket, koning bedankt Spaanse koningshuis voor haar verblijf in Madrid

De Nederlandse koning Willem-Alexander (56) heeft het Spaanse koningspaar bedankt voor hun inspanningen en dat van andere Spanjaarden om prinses Amalia (20) in de hoofdstad Madrid te laten wonen. Dat deed de vorst in zijn tafelrede voorafgaand aan het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van de Spaanse vorsten. Ook voor Amalia was het een belangrijk moment. De kroonprinses woonde

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. NAVO-landen gaan Oekraïne meer luchtafweer leveren, Nederland maakt 210 miljoen vrij

De NAVO-landen zullen Oekraïne meer luchtafweersystemen leveren. Dat heeft Jens Stoltenberg, Secretaris-generaal van de NAVO, beloofd. Ook de zeven grote westerse industrielanden (G7) hebben Oekraïne meer hulp tegen de Russische luchtaanvallen in het vooruitzicht gesteld. “We zijn vastbesloten om de luchtverdedigingscapaciteiten van Oekraïne te versterken. Zo willen we levens redden en kritieke infrastructuur beschermen”, klinkt het in een verklaring die

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Veertien doden bij Israëlische inval op Westelijke Jordaanoever”

Tijdens een inval door het Israëlische leger in het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever zijn zeker veertien doden gevallen. Dat meldt de Palestijnse Rode Halve Maan. De Israëli’s beweerden eerder bij de inval “tien terroristen” gedood te hebben. De operatie in het noorden van het bezette Palestijnse gebied duurde meer dan veertig uur. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »

Heel wat rookontwikkeling bij brand in tuinberging

De brandweer moest donderdagochtend omstreeks 11 uur tussenkomen langs de Kortemarkstraat in Hooglede. Daar stond een tuinhuis in brand. Verschillende brandweerkorpsen snelden ter plaatse.
The post Heel wat rookontwikkeling bij brand in tuinberging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goud voor Gilbert en Monica

Gilbert Beeckaert (81) en Monica Maeckelbergh (80) vierden hun gouden huwelijksjubileum. Gilbert is geboren in Jonkershove en volgde na de gemeenteschool nog een jaar VTI in Ieper. Monica werd geboren in Klerken, ging er naar de kleuter- en lagere school tot haar 14 jaar en begon dan te werken in een visrokerij. Vervolgens werkte ze
The post Goud voor Gilbert

Lees meer »

‘Lezen voor gebruik’: bijna 800 slachtoffers door overgieten en mengen chemische producten

Het Antigifcentrum kreeg vorig jaar 787 oproepen voor ongevallen door het mengen van chemische producten en het overgieten in lege flessen. De campagne ‘Lezen voor gebruik’ van de FOD Volksgezondheid en het Antigifcentrum vraagt aan iedereen om zich bewust te zijn van de risico’s van chemische producten en roept op het etiket te lezen vooraleer een chemisch product te gebruiken.

Lees meer »