Spice Girl Geri Halliwell gebroken door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag tegenover haar man Christian Horner

Voormalig Spice Girl Geri Halliwell zegt “kapot te zijn” van de beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar man, Christian Horner. Maandag raakte bekend dat er een onderzoek loopt naar de Red Bull-baas.

 

Meer krantenkoppen in België

Theatermaakster werkt samen met Menenaars in armoede

Op 17 oktober, Werelddag van het verzet tegen extreme armoede, zal de voorstelling De Wakkeren ‘s nachts om 23.30 uur in première gaan. Het is een uniek sociaal-artistiek project, dat gesteund wordt door heel wat Menense organisaties. Schrijfster en theatermaakster Mona creëert een poëtische tekstvoorstelling over de mogelijkheden en de obstakels van de nacht. Voor de tekst baseert ze zich

Lees meer »

Ex-Miss België Kedist Deltour in blijde verwachting: “Ik wil niet dat ons kind een kooivechter wordt zoals papa”

Een kleine miss of een kooivechtertje. Kedist Deltour (26) wordt voor het eerst mama, en éindelijk mag ze het zeggen. “Toen ik deelnam aan Miss World was ik blijkbaar al zwanger”, onthult de ex-Miss België, die haar buikje heel lang heeft kunnen verstoppen. Een bekroning op vijf jaar samenzijn met haar MMA-wereldkampioen Losene Keita (26). “Mijn job veroorzaakte in haar

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Warschau koopt raketten met bereik van 1.000 kilometer van VS – Rusland meldt nieuwe veroveringen in oosten van Oekraïne

Rusland claimt maandag nieuwe militaire successen in het oosten van Oekraïne. De strijdkrachten veroverden daar de plaatsen Ivanivka in de regio Charkiv en Netajlove in Donetsk, zegt het Russische ministerie van Defensie. En een Oekraïense drone heeft volgens een inlichtingenbron in Kiev een Russisch radarsysteem in Orsk geraakt. Dat is een stad die op meer dan 1.500 kilometer van de

Lees meer »

Willem Hiele geeft geweld toe, maar er komt geen proces: sterrenchef betaalt werknemer die hij in elkaar sloeg

Er komt géén strafproces tegen topchef Willem Hiele (42) die een personeelslid twee weken arbeidsongeschikt sloeg. Dat blijkt uit een interview dit weekend met hem in ‘De Tijd’. De sterrenkok kwam tot een schikking met het slachtoffer. Lees: Hiele vergoedde zijn ex-werknemer, die altijd had volgehouden dat de topchef hem uit het niets had aangevallen. Hiele vertelt nu iets anders.

Lees meer »

INTERVIEW. Dit is de ‘chef verkiezingen’ van België: “Ik zal niet in het stemhokje geraken op 9 juni”

Bestaat er een ‘chef verkiezingen’ die ervoor zorgt dat 9 juni perfect volgens het scenario verloopt? “Die titel is te veel eer”, zegt de 40-jarige Koen Schuyten uit Zoutleeuw. Maar hij draait momenteel overuren als woordvoerder bij de FOD Binnenlandse Zaken, zeg maar het stuurhuis van onze democratie. Waar vult hij zoal zijn dagen mee? En waarom gaat hij zelf

Lees meer »

“Stoppen met drinken voelde als een bevrijding”: Michael (38) werd alcoholconsulent na eigen ervaringen

Op 17 juli 2011 koos Michael Niclaus, toen 25, ervoor om voortaan alcoholvrij door het leven te gaan. Een beslissing waar de ingeweken Blankenbergenaar nog geen seconde spijt van had: sinds die dag staat zijn hele leven zelfs in het teken van de missie om anderen te helpen die worstelen met een verslavingsproblematiek. “De uitdaging zit hem er vooral in

Lees meer »

KIJK. Krop in de keel tijdens concert: Girls Aloud brengt emotioneel eerbetoon aan overleden groepslid Sarah Harding

Elf jaar na hun afscheid is de iconische meidengroep Girls Aloud weer helemaal terug van weggeweest. Al staan ze dit keer noodgedwongen met iemand minder op het podium. In 2021 moesten ze namelijk afscheid nemen van hun collega Sarah Harding, maar vergeten zullen ze haar nooit. Tijdens hun optredens ontroeren ze het publiek met een emotioneel eerbetoon.

Lees meer »

INTERVIEW. Jennifer Lopez schittert in Netflix-film ‘Atlas’: “Ik heb mijn leven niet helemaal op een rijtje, ook al lijkt het zo”

In de gloednieuwe Netflix-film ‘Atlas’ toont Jennifer Lopez (54) zich van haar meest veelzijdige kant. J.Lo kruipt in de huid van de briljante data-analist Atlas, die de mensheid moet redden met behulp van AI. Wij hadden een exclusief gesprek met de Hollywoodster over haar uitdagende rol, pijnlijke jeugdtrauma’s en acteren zonder tegenspeler. “Het was net alsof ik een one woman

Lees meer »

REPORTAGE. En de boer, die ploegde niet voort. Nat weer leidt tot grote achterstanden: “Vier hectare tarwe kapot geregend”

‘Verdronken land’ is een nummer van Wannes Van de Velde, maar meer nog is het vandaag de realiteit voor duizenden boeren in Vlaanderen. Van Noordschote tot Hasselt brengt het natte weer hen in de problemen. En de voorspellingen ogen niet rooskleurig. Bovendien: “Er zullen dit najaar grote tekorten zijn in de supermarkt.” Wij zochten twee boeren op.

Lees meer »