Jessa Ziekenhuis vrijgesproken voor verantwoordelijkheid fatale ingreep bij moeder

Jessa Ziekenhuis vzw is zojuist vrijgesproken voor de verantwoordelijkheid nadat een ingreep bij een 44-jarige moeder fataal afliep. De Hasseltse ging binnen voor een galblaasontsteking, maar ze overleed aan de complicaties van een verkeerd geplaatste katheter.

 

Meer krantenkoppen in België

Michel Van den Brande in september voor strafrechter voor bedreiging ex-werknemer

Michel Van den Brande, de zaakvoerder van stellingbouwer Kontrimo die vorig jaar opgepakt werd na het uiten van bedreigingen aan een ex-werknemer op Facebook, moet zich in september voor de Gentse correctionele rechtbank verantwoorden. Dat heeft de rechtbank woensdag beslist.
The post Michel Van den Brande in september voor strafrechter voor bedreiging ex-werknemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Saar Depuydt zet zich in voor transmigranten in Duinkerke: “Helemaal niet meer vluchtelingen dan normaal”

Volgens gouverneur Carl Decaluwé is het aantal mensen dat vanuit Noord-Frankrijk en de grensstreek naar Engeland probeert over te steken, de voorbije weken toegenomen. Dat zij met het oog op de Olympische Spelen uit Parijs worden geweerd, zou daar een oorzaak van zijn. Vrijwilligster Saar Depuydt, die wekelijks met voedselpakketten naar Duinkerke rijdt in een poging om er de hoogste

Lees meer »

Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode”

Momenteel ligt Amber Ryheul op koers om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs, maar de 25-jarige judoka uit Houthulst mag de komende weken zeker niet op haar lauweren rusten. Integendeel. “Het is héél spannend.”
The post Judoka Amber Ryheul uit Houthulst strijdt volop voor plekje op de Olympische Spelen: “Een erg stresserende periode” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pascal Maes stoomt Rapid Langemark klaar voor topper tegen Avanti Brugge: “Voluit voor de overwinning gaan”

Met de komst van Avanti Brugge Two staat zaterdagavond een topper op het programma voor Rapid Langemark One. De titel lijkt er voor de Langemarkenaars echter niet meer in te zitten na enkele misstappen de voorbije weken.
The post Pascal Maes stoomt Rapid Langemark klaar voor topper tegen Avanti Brugge: “Voluit voor de overwinning gaan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

30 miljoen of helemaal niks: waarom zelfs de derde van de Champions’ play-offs mogelijk niet zeker is van een Europees ticket

De Belgische competitie op z’n best. Door een speling van het lot is er een scenario mogelijk waarbij de derde van de Champions’ play-offs naast Europees voetbal kan grijpen. Zeker zijn van 30 miljoen of helemáál niets krijgen. Nooit eerder waren de financiële belangen zo groot voor onze topclubs. Daarom zal de zenuwachtigheid de komende weken alleen maar toenemen.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) – quasi onherkenbaar – gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de

Lees meer »