‘De mol’ hint naar start van nieuw seizoen met projecties van logo in Antwerpen en Gent

‘De mol’ hint opnieuw naar een nieuw seizoen. Het logo van de reeks verscheen vrijdagavond op de Sint-Niklaaskerk in Gent. De speurneuzen kunnen al meteen aan de slag. Want wie goed kijkt kan misschien een morsecode ontrafelen die mogelijk de startdata van het nieuwe seizoen verraadt. 

Meer krantenkoppen in België

“Van iedere 100 euro die in ons land wordt verdiend, wordt 55,5 euro uitgegeven door de overheid”: Noël Slangen fileert de staat van ons land

“Het geld halen waar het zit” is een populaire slogan, zeker sinds de opkomst van PVDA. Maar waar zit dat geld in ons land? En hoe zorgen we ervoor dat we de oplopende kosten voor de gezondheidszorg en de pensioenen kunnen betalen? “We hoeven de toekomst niet te somber in te zien”, schrijft onze politiek columnist Noël Slangen. “Maar dan

Lees meer »

Muzikaal op weg met Vox Musica in Roeselare

Op zondag 21 april kan je in De Spil in Roeselare genieten van een gevarieerd en verrassend optreden van de drie koren van Vox Musica. In totaal staan 120 zangers en muzikanten op de planken van de Schouwburg.
The post Muzikaal op weg met Vox Musica in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

KVO begint met punt voorsprong aan cruciale speeldagen, maar… “Hou SL16 tegen Seraing maar goed in de gaten”

Wie voor KV Oostende supportert, is maar beter geen hartpatiënt. Na de thriller tegen Beerschot, weer enkele twijfelachtige scheidsrechterlijke beslissingen en een gemiste huizenhoge kans liep KVO wederom een belangrijk punt mis. Op naar een ultiem gevecht aan de boorden van de Maas en de schaduw van mijnterrils.
The post KVO begint met punt voorsprong aan cruciale speeldagen, maar… “Hou

Lees meer »

Oma Anita helpt kleindochter ter wereld brengen bij onverwachte thuisbevalling: “Amper kwartier na eerste tekenen werd Esmée geboren”

“Ik was wakker geworden met een kramp, en een kwartier later was kleine Esmée er al.” De geboorte van een kind is altijd een wonder, maar voor Lana Moerenhout (32) uit Humbeek werd het gisteren wel een heel uniek avontuur. Haar dochter besloot niet alleen een vroege, maar ook supersnelle entree te maken. Gelukkig woont oma Anita om de hoek:

Lees meer »

Walter Baele moest recent afscheid nemen van z’n vader: “Kanker heeft hem ongelooflijk laten afzien”

Hij speelde jarenlang Van Leemhuyzen in ‘Samson & Gert’, en staat bekend om z’n vele typetjes. Nu is Walter Baele (59) te zien in de K3-musical ‘De 3 biggetjes’. In tegenstelling tot vorig jaar wordt 2024 dus bijzonder druk, vertelt hij in ‘PRIMO’. Een gesprek over hoe hij vrede heeft genomen met z’n carrière, z’n liefde voor zijn kleinkinderen en

Lees meer »

Lotte Kopecky snijdt haar laatste doelen aan in een succesvolle klassieke lente: “Daarna mag de druk even van de ketel”

De Amstel Gold Race nog, zondag. En daarna de ‘primeur’ in Luik-Bastenaken-Luik. Daar en dan zal Lotte Kopecky (28) een streep trekken onder haar succesvolle voorjaar. Vanuit het Van der Valk Hotel in Maastricht blikt ze er nog één keer op terug. Stilaan moe, maar wel voldaan. “Wat ik nodig had, vroeg Elena Cecchini me twee dagen voor Parijs-Roubaix. ‘Some

Lees meer »

Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in de natuur”

Vanaf april start een nieuwe lessenreeks ‘body & mind-wandelingen’ met lesgever Tatianna Dejaegere. Deze lessenreeks combineert wandelen met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er zijn tien outdoortrainingen voorzien. De start is op woensdag 10 april, aan de sluis in Spiere.
The post Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in

Lees meer »

“Hij staat met zijn rug tegen de muur”: waarom Israëlisch premier Netanyahu toch wil doorzetten met een offensief op Rafah

De datum voor een – uiterst omstreden – offensief in de Gazaanse stad Rafah is geprikt, zo meldde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu maandag. Het is een aankondiging die de internationale gemeenschap doet huiveren, maar de uiterst rechtse regeringspartners van Netanyahu moet geruststellen. “De vernietiging van Hamas moet Netanyahu’s laatste gift aan het Israëlische volk worden.”

Lees meer »