“Blijf gefocust op start seizoen”: Horner reageert kort nadat anonieme bron vermeend WhatsApp-gesprek met jongedame lekt

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten die de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag zou hebben gestuurd. Horner zelf kwam intussen met een (kort) statement. “Ik reageer niet op anonieme speculaties.” 

Meer krantenkoppen in België

De soap Conner Rousseau

19:23 Geen Vlaamse politicus die de aandacht beter naar zichzelf weet te zuigen dan Conner Rousseau. Afgelopen week maakte hij zijn politieke comeback. Zijn talent is onmiskenbaar, maar de vraag is of hij d…

Lees meer »

Vrijspraak voor twee bestuurders na dodelijk ongeval met e-step in Lombardsijde

De Brugse politierechtbank heeft twee bestuurders op basis van twijfel vrijgesproken voor een dodelijk ongeval in Lombardsijde. Een zeventienjarige jongen uit Dilbeek was mogelijk eerder al aangereden. Een Nederlandse vrachtwagenchauffeur en een vrouw uit Nieuwpoort werden wel veroordeeld voor respectievelijk vluchtmisdrijf en rijden onder invloed.
The post Vrijspraak voor twee bestuurders na dodelijk ongeval met e-step in Lombardsijde appeared first

Lees meer »

Actrice Saskia Debaere speelt nu ook mee in Nonkels 2

Deerlijk Saskia Debaere is leerkracht aan de Waregemse academie, speelt (gast)rollen in tv-, radio- en theaterproducties, regisseert bij toneelgezelschappen, en maakt kunstige collages. Nu is ze te zien in de derde aflevering van Nonkels 2, op Play4. “Mensen laten lachen vond ik al als kind heerlijk.”
The post Actrice Saskia Debaere speelt nu ook mee in Nonkels 2 appeared first

Lees meer »

“Ik sleepte jaren met zakken van 50 kilo”: populaire uitbaatster van ‘t Molenhof Jeannine De Fauw (80) in de bloemetjes gezet

Familie en kleinkinderen hebben Jeannine De Fauw, de 80-jarige voormalige uitbaatster van restaurant ’t Molenhof, uitgebreid in de bloemetjes gezet. Jeannine leerde wat hard werken was op de boerderij van haar ouders Gerard en Maria. Amper 9 jaar jong reed ze er al met de tractor. “Het is met hard werken dat je d’r komt”, is altijd haar levensfilosofie geweest.

Lees meer »

Lichtmast valt op hoofdterrein KV Eendracht Aalter: “Gelukkig waren er geen trainingen of wedstrijden bezig”

In Aalter is een zware lichtmast omgewaaid op het hoofdveld van voetbalclub KV Eendracht Aalter. Er vielen geen gewonden, maar het voetbalcomplex blijft voorlopig helemaal afgesloten. Een expert moet eerst de getroffen mast en ook de andere masten op het veld controleren. De club bekijkt intussen of ze voor trainingen en wedstrijden kan uitwijken naar omliggende clubs.

Lees meer »

CD&V zet drie Zeebrugse vrouwen in om de opgang van het Vlaams Belang in het Noorden van Brugge te counteren

De Brugse cd&v gaat met drie vrouwelijke kandidaten uit Zeebrugge de politieke strijd voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober aan. Pragya Timilsina, Linda Schamps en Nancy Cattoor moeten de steile opgang van het Vlaams Belang in het Noorden van Brugge counteren.
The post CD&V zet drie Zeebrugse vrouwen in om de opgang van het Vlaams Belang in het Noorden van Brugge

Lees meer »