Na twee anonieme mails vol WhatsApp-berichten is er unanimiteit in de paddock: “Nu hangt Horner”

En net toen hij dacht dat de boze droom voorbij was: vandaag kreeg de hele Formule 1-gemeenschap twee anonieme mails. Met screenshots van een WhatsApp-conversatie tussen Christian Horner en de jonge medewerkster die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Unanimiteit in de paddock: “Nu hangt hij…” 

Meer krantenkoppen in België

’t Venster presenteert foodtruck en Katrien Verfaillie: “Tuin meer openstellen voor de buurt”

In Unie-K ‘t Venster, een woonondersteuning voor volwassenen met een niet aangeboren beperking in de Willem Elsschotstraat, willen ze de tuin meer openstellen voor de buren. “We hebben een tweedehandscaravan gekocht en als foodtruck ingericht”, zegt Vanessa Dermaut. “Op vrijdag 31 mei, de Dag van de Buren, klinken we daarop met bewoners, medewerkers, buren en het Dorpscomité. En ‘s avonds

Lees meer »

Marlon Colpaert in A-finale, Van Zandweghe/Vyvey in halve finale op Wereldbeker in Luzern

Marlon Colpaert heeft zich vrijdag tijdens de tweede manche van de wereldbeker roeien in het Zwitserse Luzern rechtstreeks gekwalificeerd voor de A-finale van de lichte skiff. De Oudenburgenaar werd tweede in zijn reeks en werkt zaterdag om 13.04 uur zijn medaillerace af.
The post Marlon Colpaert in A-finale, Van Zandweghe/Vyvey in halve finale op Wereldbeker in Luzern appeared first

Lees meer »

Budget van 108 miljoen (!), maar nieuwe film van Jennifer Lopez wordt met de grond gelijk gemaakt: “Heeft ze zelfs het script gelezen?”

Jennifer Lopez (54) heeft hard gewerkt aan de nieuwe Netflix-film ‘Atlas’, waarin ze in de huid kruipt van een briljante data-analist kruipt. De productie ervan kostte maar liefst 100 miljoen dollar (108 miljoen euro). Maar of het dat ook waard was? De film wordt allerminst gesmaakt bij recensenten. “Ze verspilt haar kwaliteiten”, klinkt het.

Lees meer »

Na vijf jaar schittert kruis opnieuw op dak Notre-Dame

De Notre-Dame van Parijs werd vrijdag weer voorzien van haar stralende kruis, dat na bijna vijf jaar restauratie weer op het dak van het koor van de kathedraal staat na de verwoestende brand in 2019. In de video hierboven ziet u hoe het 1,5 ton zware kruis op zijn plaats werd gezet.

Lees meer »

Aanval op tentenkamp Rafah: “Ik weet niet waar ik nu naartoe moet. Er zit niets anders op dan hier te wachten op de dood”

Het Israëlische leger spreekt tegen dat het zondag in Rafah toesloeg in een veilige zone, waar het zelf burgers naartoe gestuurd had. Het zegt er alles aan gedaan te hebben om burgerslachtoffers tegen te gaan. Maar hoe komt het dan dat er minstens 45 onschuldigen stierven, onder wie acht kinderen? We reconstrueren de feiten, met aandacht voor de precieze locatie

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël: offensief in Rafah “geen risico” voor burgers – Internationaal Gerechtshof beveelt aanval te stoppen

Het Internationaal Gerechtshof (ICJ) in Den Haag heeft vrijdag geoordeeld dat Israël de aanval op Rafah moet beëindigen. Volgens het VN-hof is de humanitaire situatie in de Palestijnse grensstad verergerd sinds de laatste beslissing van het hof en wordt de situatie nu als “rampzalig” beschouwd. In Israël wordt woedend gereageerd op het tussenvonnis. Ook gematigde Israëlische stemmen reageren afkeurend. Minister

Lees meer »

Unie der Zorgelozen brengt muziektheatervertelling ‘Klankenkoorts’ in Kortrijk

Op 31 mei brengt de Unie der Zorgelozen de première van Klankenkoorts, een muziektheatervertelling die is gegroeid in de schoot van een groep muzikanten en vertellers uit de achterban van de Unie en FMDO, een netwerk van organisaties die zich inzetten voor diversiteit, inclusie en samenleving.
The post Unie der Zorgelozen brengt muziektheatervertelling ‘Klankenkoorts’ in Kortrijk appeared first on

Lees meer »

Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon

Terwijl het zondag 26 mei een uur voor het begin van de 72ste Heilig Bloedprocessie onweerde en fel regende, scheen de zon tijdens de rondgang van de Heilig Bloedprocessie. Ere-genodigde was kardinaal Jozef De Kesel, gewezen aartsbisschop van Mechelen-Brussel.
The post Heilig Bloedprocessie ging uit onder een stralende zon appeared first on KW.be.

Lees meer »

REACTIES. “We drinken alles behalve bier, dat lusten we niet”: ‘papa’ Mechele en ‘zoon’ Spileers vierden vannacht samen

Club is kampioen en dat wordt in Brugge stevig gevierd. Meteen na de wedstrijd reageerden Andreas Skov Olsen, Brandon Mechele en Michiel Jonckheere op het onwaarschijnlijke seizoenseinde. Ook Hans Vanaken, Maxime De Cuyper, Simon Mignolet en Jorne Spileers gaven interviews, de ene al wat meer lucide dan de andere. De meest nuchtere van hen allemaal was Nicky Hayen, zoals we

Lees meer »

Wie 67-plus en alleenstaand is valt twee keer uit de boot

Het is ongerijmd. Het aandeel 67-plussers op het totaal van de Vlaamse bevolking wordt jaar na jaar groter. Maar de samenleving blijft onverstoorbaar gericht op jongeren en gezinnen in de actieve leeftijd. Het aandeel mensen dat alleen woont neemt ook toe, om de simpele reden dat er dus meer 67-plussers zijn en die wonen vaker alleen. In de komende jaren

Lees meer »

Charlotte Delfosse is nieuwe CEO van modeketen Bel&Bo: “Wij verkopen geen kledij”

Charlotte Delfosse is sinds kort de nieuwe CEO van modewinkelketen Bel&Bo, die zijn thuisbasis in Deerlijk heeft. Ze volgt haar vader Michel op, die gedurende vier decennia de leiding had over het familiebedrijf. Een scherpere merkpositionering, digitalisering en duurzame groei zijn haar drie focuspunten.
The post Charlotte Delfosse is nieuwe CEO van modeketen Bel&Bo: “Wij verkopen geen kledij” appeared

Lees meer »