Zaak-Horner ontploft helemaal: anonieme bron lekt WhatsApp-conversatie van Red Bull-teambaas met jongedame

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten van de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. En die berichten, die wij konden inkijken, bevestigen dat er wel degelijk iets aan de hand was tussen de twee. 

Meer krantenkoppen in België

“Falende directie”, “gebrek aan strategie” en “risico op fraude”: Rekenhof vernietigend voor Overheidsdienst Justitie in audit

De Overheidsdienst Justitie krijgt kritiek in een ontwerpverslag van het Rekenhof. Het Rekenhof is scherp voor de directie van de overheidsdienst, en voor het kabinet van de minister van Justitie, dat zou tussenkomen in aanbestedingsprocedures. Dat de overheidsdienst zo vaak met consultants werkt, leidt "tot een frauderisico waarvan iedereen zich bewust is, maar dat onvoldoende wordt beheerst", aldus het Rekenhof.

Lees meer »

Dierenarts Maya Herman zet liberale schouders onder Trots op Oostende

“De jongste jaren is er in Oostende heel wat gerealiseerd voor de dieren, we hebben niet alleen het asiel, maar ook een vogelopvangcentrum, een kattencafé, dierenartsen die zich inzetten. Voor al deze actoren wil ik mij als liberale kandidaat inzetten om bijkomend nog een aantal zaken te verbeteren”, aldus Maya Herman die haar schouders onder Trots op Oostende zet.

Lees meer »

Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in aanloop naar stadsderby

In de aanloop naar de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge zijn zondag twee verkeersagenten aangevallen op de Platse in Brugge. Ze raakten daarbij gewond. Zo meldt de lokale politie van Brugge. Verder waren er nog geen noemenswaardige incidenten. Op de Platse verzamelden zo’n 5.000 Club supporters.
The post Twee agenten aangevallen op de Platse in Brugge in

Lees meer »

Inge stapte op haar 43ste in onderwijs en verdient tot 600 euro minder dan sommige jongere zijinstromers: “Deze toestand klopt niet”

Inge Aerts (55) uit Zoersel behaalde op haar 43ste een bachelor als leerkracht geschiedenis-Nederlands na een succesvolle sportcarrière in het buitenland en werkervaringen in de privésector. Toen ze als zijinstromer voor het onderwijs koos, kon ze haar anciënniteit niet meenemen. Tegenwoordig is dat wel mogelijk, tot vijftien jaar, waardoor ze minder verdient dan sommige jongere zijinstromers. “Er gaat veel te

Lees meer »

Podcast “De Afspraak” met Liesbeth Van Impe, Jonathan Holslag en Carl Devos

In de ‘De afspraak KIES24’ heeft Phara de Aguirre politicoloog Carl Devos (UGent) te gast, samen met hoofdredacteur van het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe en prof. internationale politiek Jonathan Holslag (VUB). Ze overlopen de campagnedag van vandaag en hebben het over de rol van de oorlogen in Gaza en Oekraïne in deze campagne, de alomtegenwoordigheid van premier De Croo en

Lees meer »

Donald Trump wil verbod op de biopic over zijn jonge jaren

Terwijl Donald Trump (77) op de beklaagdenbank zit, dreigt hij om de makers van een biopic aan te klagen. ‘The apprentice’, dat in Cannes in première ging, schetst een weinig flatterend portret van de jonge Trump. Vooral een scène waarin hij zijn ex-vrouw Ivana verkracht, zorgt voor opschudding.

Lees meer »