Stad moet bomen rooien… omdat ze stinken naar kots: “De stank was niet te harden”

Opvallende boodschap aan de bomen aan het begin van de Diestsestraat in Leuven. Die worden gekapt omdat… ze stinken. Een stank die zo verschrikkelijk is, dat de stad besloot de bomen weg te halen.

 

Meer krantenkoppen in België

Topman Aliaxis stapt onverwachts op

16:02 Eric Olsen is topman af bij de buizenproducent Aliaxis wegens een ‘onenigheid over de strategie’. Thierry Vanlancker, de voorzitter van de raad van bestuur, neemt tijdelijk de operationele teugels ove…

Lees meer »

Twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt in Duitsland

In Bayreuth, een stad in de Duitse deelstaat Beieren, zijn twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt. Dat heeft het Duitse openbaar ministerie laten weten. De twee, die ook de Duitse nationaliteit hebben, worden ervan verdacht sabotage-acties te hebben gepland met het doel de Duitse militaire steun voor Oekraïne te ondermijnen.

Lees meer »

LIVEBLOG ATALANTA-LIVERPOOL. 0-1 voor Liverpool na penalty van Salah!

Bergamo maakt zich klaar voor wat een historische avond Europees voetbal kan worden. ? Volg het hier. Liverpool lijkt na het zware verlies van vorige week uitgeteld in de Europa League, maar met The Reds weet je nooit. Charles De Ketelaere moet vrede nemen met een plek op de bank. Zorgt Liverpool voor de verrassing van de avond? Volg het

Lees meer »

De Rolls-Royces drijven door de straten: Emiraten getroffen door nooit geziene regenval, en dat is deels hun eigen schuld

De Verenigde Arabische Emiraten en de buurlanden krijgen regen over zich heen die ze in geen 75 jaar zo intens gezien hebben. Er drijven Rolls-Royces door de straten, grootschalige evacuaties zijn afgekondigd, overheidsdiensten sluiten de deuren en toeristen zijn gestrand op het vliegveld. De verwachting is dat beterschap niet voor meteen is.

Lees meer »

‘Euphoria’-actrice Sydney Sweeney bijt van zich af na kritiek van filmproducent: “Beschamend”

Sydney Sweeney (26), bekend voor haar rol in ‘Euphoria’ en ‘White Lotus’, laat de kritische opmerkingen niet zomaar aan zich voorbijgaan. “Ze is niet mooi en ze kan niet acteren,” zei Hollywood-producent Carol Baum tijdens een evenement over de actrice. Daarop komt Sweeney nu scherp uit de hoek: “Dit diskrediet spreekt boekdelen over haar karakter.”

Lees meer »