Na de cijferset: NN schiet hoger, ASR onder druk

17:33 De ene Nederlandse verzekeraar is de andere niet, leren de jaarcijfers. 

Meer krantenkoppen in België

Na zwangerschap: Ashanti en Nelly zijn verloofd

Ashanti (43) en Nelly (49) verwachten niet alleen hun eerste kindje samen, ze zijn ook verloofd. Dat verklapt de zangeres zelf in het magazine ‘Essence’. Op Instagram bevestigt Ashanti dan weer haar zwangerschap op een ludieke manier. “Ik ga 9 maanden tijd nodig hebben”, klinkt het in een nieuwe video.

Lees meer »

Els De Schepper gaat vanaf oktober terug op tournee na één jaar afwezigheid, met ook haltes in West-Vlaanderen

Els De Schepper kondigde vandaag heugelijk nieuws aan: ze gaat vanaf oktober terug op tournee door Vlaanderen met haar voorstelling “Wat doe ik hier?”. Het wordt een hilarische “talkshow on tour” met in iedere voorstelling een bekende Vlaming als centrale gast. Iedere show wordt dus anders. De première volgt op 5 oktober 2024 in Arenberg. Els staat ook in West-Vlaanderen

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran lanceert raketten en meer dan 100 drones richting Israël, sommige daarvan “al neergehaald boven Syrië en Jordanië”

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

“Hij probeerde mijn neefje uit de Maxi Cosi te tillen”: mogelijke poging tot ontvoering van vijf maanden oude baby

Het Brusselse parket is een onderzoek gestart naar een mogelijke poging tot ontvoering van een vijf maanden oude baby. De politie pakte een 30-jarige verdachte op, maar die werd voorlopig opnieuw vrijgelaten. “Die man probeerde mijn neefje uit de Maxi Cosi te tillen terwijl zijn twee kompanen in een witte bestelwagen op de uitkijk stonden”, vertelt de tante van het

Lees meer »

Nieuwe studie toont grote verschillen in aantal overlijdens aan na beroerte bij onze ziekenhuizen. Hoofdarts: “Dit is een wake-up call”

Elke seconde is cruciaal na een beroerte, maar uit een nieuwe studie blijkt dat de kans om snel de juiste behandeling te krijgen heel erg verschilt in Vlaamse ziekenhuizen. De helft van onze hospitalen haalt de opgelegde norm niet. een infuus met medicatie om een bloedklonter op te lossen.In sommige ziekenhuizen is het risico om te overlijden door een beroerte

Lees meer »

Kortrijks zonnepanelenbedrijf failliet: tientallen klanten zijn centen wellicht kwijt, ook hoevewinkel ‘t Dunehof uit Nieuwpoort bij gedupeerden

De faillietverklaring van Eltex, een zonnepanelenbedrijf gevestigd in Kortrijk en actief in Spanje en Italië, heeft niet alleen geleid tot het verlies van 35 banen, maar heeft ook tientallen klanten in onzekerheid achtergelaten, waarvan velen vrezen dat ze hun voorschotten op de installaties zullen verliezen. Amedée Sesier en Steffi Nowé, zaakvoerders van hoevewinkel ’t Dunehof uit Nieuwpoort, behoren tot de

Lees meer »

Dentergem voorziet openbare parking tussen Markegem- en Kapellestraat: “Nu heerst er te grote parkeerdruk”

De gemeente Dentergem wil op termijn een extra openbare parking creëren in de zone tussen de Kapelle-, Hugo Verriest-, Nieuw- en Markegemstraat. Er is een overeenkomst met een projectontwikkelaar die er een nieuwe verkaveling wil voorzien. Het gaat om een kleinschalig woonproject, dus er zal zeker nog plaats zijn voor omwonenden en andere inwoners om daar te parkeren.”
The post

Lees meer »

Wij bezochten een Oekraïens cellencomplex vol Russische krijgsgevangenen: “Zie mij hier liggen, zonder voeten en handen”

Hoge muren, lege koeren, prikkeldraad. Russische soldaten die in handen van de Oekraïners vallen, komen hier terecht: Zahid-1, een gevangenis nabij Lviv. Vaak als enige overlevers van hun eenheid, verminkt aan binnen- en buitenkant, de oorlog volledig moe. Wij spraken hen tijdens een zeldzame rondleiding. “Zie mij hier liggen, zonder voeten en handen.”

Lees meer »