Bakker Zenon (37) uit Alveringem is op zoek naar hulp: “Het is echt druk-druk-druk”

Bakker Zenon Skolmowsky (37) die in Alveringem samen met zijn vrouw Nona Debruyne (26) zijn zaak heeft, zoekt een bakker om hem bij te staan.

“Wij zijn op zoek naar een bakker-patissier in loondienst”, zegt Zenon. “We zijn nu twee jaar bezig en het is druk-druk-druk. We hebben onze warme bakkerij in Alveringem, een koude bakkerij in Roesbrugge, we bevoorraden ook de broodautomaten in Gijverinkhove en Beveren, en de Dorpspunten van Stavele en Beveren. Nieuw is ook dat we de grote broodautomaat voor de 550 medewerkers van PepsiCo in Veurne mogen bevoorraden. Op twee jaar tijd zijn we verdubbeld in productie. Nona heeft in de winkel hulp van flexijobs, maar voor de bakker wordt het wat veel (lacht). Ik werk soms het hele weekend door zonder noemenswaardige slaap en dat is niet houdbaar”, vertelt Zenon. “Wij werven dus voltijds een bakker aan. Ik kijk echt uit naar een collega die dit werk met evenveel passie doet als ik.” (AB)

Geïnteresseerden kunnen hem bereiken via 058 59 84 08 of via [email protected].

The post Bakker Zenon (37) uit Alveringem is op zoek naar hulp: “Het is echt druk-druk-druk” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

RWDM beëindigt samenwerking met CEO Gauthier Ganaye

Hij degradeerde met KV Oostende, verliet dat zinkend schip voor RWDM en degradeerde opnieuw. Gauthier Ganaye betaalt de rekening voor de sportieve tegenslag in Molenbeek en moet RWDM verlaten. “Een wens van de club en Eagle Football.” Ook de samenwerking met Tom Chambers en Oliver O’Connell wordt stopgezet.

Lees meer »

Door België gezochte drugsbazen verdienen miljoenen met vastgoed in Dubai

Grote drugsbazen konden de voorbije jaren in Dubai ongestoord villa’s en appartementen kopen, verhuren en verkopen met miljoenenwinsten. Zelfs al worden ze door België gezocht of vervolgd, of zijn ze al veroordeeld. Dat blijkt uit onderzoek van De Tijd, Knack en Le Soir samen met het collectief OCCRP, de non-profitorganisatie C4ADS en ruim 70 andere media in de wereld naar

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »

Werken Centrum in laatste rechte lijn: weergoden houden opening van Brugpark nog wat tegen

De heropening van de Centrumbrug in Izegem zal nog even op zich laten wachten. De asfalteringswerken konden voorlopig niet doorgaan wegens de regen. “Maar de aannemer staat klaar. Zodra het baanvak is geasfalteerd, kunnen de afsluitende werken zoals het plaatsen van de bloembakken beginnen.”
The post Werken Centrum in laatste rechte lijn: weergoden houden opening van Brugpark nog wat

Lees meer »

Sarah Laseure is de schakel tussen gemeente en ondernemers: “Actief handel mee helpen versterken”

Sedert enkele maanden is Sarah Laseure (29) bij de gemeente Zwevegem aan het werk als ‘Deskundige Ondernemen’. Het is de bedoeling dat zij het contact tussen de ondernemers en de gemeente bevordert. Met zowat 3.000 ondernemingen en 353 handelszaken is er zeker werk aan de winkel.
The post Sarah Laseure is de schakel tussen gemeente en ondernemers: “Actief handel

Lees meer »

Witte rook na bijna zes maanden: Nederland krijgt rechtse regering

Het is zover: bijna zes maanden na de verkiezingen krijgt Nederland een rechtse regering. De rechts-radicale PVV, de liberale VVD, het nieuwe NSC van Pieter Omtzigt en de BoerBurgerBeweging hebben een akkoord gesloten. “Historisch”, aldus Wilders. Zijn partij zat nooit eerder in een kabinet. Ronald Plasterk is volgens bronnen van De Telegraaf de beoogd premierskandidaat.

Lees meer »

Loslopend paard sterft na aanrijding

Een loslopend paard uit een kudde van vijf die in Lede ontsnapt was, overleefde een zware klap met een personenwagen niet. Het ongeluk gebeurde zaterdag om 23.30 uur op de Europaweg (N42) in de buurt van Napoleon Games Casino Zottegem.

Lees meer »

Steph Goossens heeft geen contact meer met ‘Fata Morgana’-collega’s: “Als tv-maker ben je een soort nomade”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

LIVEBLOG VILLARREAL-REAL. Lunin start zoals verwacht, maar Ancelotti gooit met lof naar Courtois: “Hij wordt weer wat hij was: de beste keeper ter wereld”

Los Blancos reizen voor hun volgende wedstrijd af naar Villarreal. Courtois & co zijn reeds kampioen maar willen in de flow blijven in aanloop naar de Champions League-finale van begin juni. Villarreal moet dan weer winnen om nog een kans te maken op Europees voetbal. De Galacticos zullen het zonder Thibaut Courtois doen. Real-coach Ancelotti gaf op de persconferentie al

Lees meer »

“Ik wil de beroepsfierheid aanwakkeren”: Bertrand Vande Ginste uit Diksmuide zet zich volop in voor Belgische beenhouwers

Al negen jaar is Bertrand Vande Ginste (70) met pensioen, maar nog steeds zet hij zich vol enthousiasme in voor zijn vak, onder andere bij de Belgische Beenhouwersbond, de VLAM en de oudleerlingenbond, maar ook bij het bewonersplatform van Woumen.
The post “Ik wil de beroepsfierheid aanwakkeren”: Bertrand Vande Ginste uit Diksmuide zet zich volop in voor Belgische beenhouwers

Lees meer »