Arm schiet meteen 10 procent hoger op eerste beursdag

18:27 Het beursdebuut van de Britse chipontwerper Arm is een overdonderend succes. De markt waardeert de dochter van het Japanse Softbank op 60 miljard dollar.

Meer krantenkoppen in België

“Ik vond het héél zuur dat ik niet naar het Songfestival mocht”: Luka uit ‘The Voice’ blikt terug op woelige periode

Haar winst in ‘The Voice van Vlaanderen’, intussen zeven jaar geleden, zette het leven van Luka Cruysberghs (23) op z’n kop. Coach Alex Callier (51) bombardeerde haar tot frontvrouw van Hooverphonic, om haar nadien weer koeltjes aan de kant te schuiven. Sindsdien is het stiller rond de Leuvense, die nu opduikt in de nieuwe talentenjacht ‘Sing Again’. Tijd om te

Lees meer »

Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two

In de heenwedstrijd van de finale van de play-offs in TDM2 nam Oostkamp zaterdagavond de maat van de buren van Avanti Brugge (101-90). Zegezeker zijn ze daardoor nog niet. Maandag volgt al de terugwedstrijd.
The post Oostkamp haalt het van Avanti Brugge in heenwedstrijd play-offs en neemt zo optie op titel in Top Division Two appeared first on KW.be.

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE (17u). Basisspelers De Bruyne én Doku moeten City aan de titel helpen – Ook Trossard in de basiself

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Pastorie Ruiselede wordt privé-woning

Tijdens de jongste gemeenteraad van 16 mei besliste het gemeentebestuur van Ruiselede, om de pastorie in de Aalterstraat 2 toe te wijzen aan het echtpaar Van Staen-Hanssens uit Gent. Dat was nodig, omdat het ontvangen bod lager was dan de schattingsprijs. Uiteindelijk werd de pastorie uit 1907 verkocht voor € 501.000. Naar verluidt zal de pastorie een privé-woning worden.

Lees meer »

“Het begon als kind en het is nooit gestopt. Geen enkele liefde ben ik zo lang trouw gebleven”: 4 Anderlecht-supporters over mogelijke titel

Zeven magere jaren lang hebben ze honger geleden en verdriet gehad. Maar als RSCA Anderlecht zondagavond in het Astridpark aartsrivaal Club Brugge verslaat, en Union heeft eerder op de dag punten laten liggen tegen Cercle Brugge, kunnen de supporters van paars-wit weer doen wat ze decennialang hebben gedaan: vieren. Remco Evenepoel, Sven Mary en twee minder bekende supporters blikken nu

Lees meer »

Kamer in bibliotheek toont valrisico’s

In het kader van de Week van de Valpreventie pakt de gemeente Moorslede in samenwerking met de plaatselijke bibliotheek uit met een opmerkelijk initiatief. In de bibliotheek werd een kamer nagebouwd waarin een aantal situaties worden gesimuleerd die aanleiding kunnen geven tot vallen.
The post Kamer in bibliotheek toont valrisico’s appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Koning Filip vindt uitspraken van Laurent over nieuw leven ongepast: paleis tikt hem op de vingers

Het koninklijk paleis heeft prins Laurent (60) aangesproken op zijn exclusief interview in HLN en laten weten dat ze zijn uitspraken niet op prijs stellen. De jongere broer van koning Filip kondigde in deze krant aan dat hij “een nieuw leven aan het voorbereiden is” en desnoods zijn dotatie wil opgeven. Maar geraakt hij zo gemakkelijk van die staatstoelage vanaf?

Lees meer »

Het hallucinante telefoontje van jongetje van tien naar de politie: “Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft kindje in haar buik”

“Papa heeft mama neergestoken. Ze heeft een kindje in haar buik.” Dat hallucinante telefoontje loopt zondagmorgen binnen bij de politie van Antwerpen. Aan de andere kant van de lijn spreekt een jongetje van 10 jaar. Hij geeft de politie zijn adres. Enkele minuten later stappen de hulpdiensten het appartement binnen. De mama is overleden, de papa verkeert in levensgevaar.

Lees meer »

Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni zowel Bach als ABBA

Op zaterdag 8 juni organiseert het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem een concert in de Concertstudio te Kortrijk. “Om onze twee grote projecten wat te doorprikken, kozen we voor een uitgebreid repertorium van de 17e eeuw tot de hedendaagse muziek van Ola Gjeilo”, zegt voorzitter Jos Leplae.
The post Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni

Lees meer »