“We knuffelen en kussen nog, maar het bed delen we niet meer”: welke koppels uit ‘Hotel Romantiek’ zijn nog samen?

In het recentste seizoen ontstond er geen enkel koppel, maar dat is hoogst uitzonderlijk. In ‘Hotel Romantiek’ spat de liefde doorgaans van het scherm. Maar wat na de opnames? Hoe vergaat het de koppels nu? Na vijf seizoenen contacteerden wij alle paren die de liefde vonden dankzij het programma. Wie is nog samen en wie moet toch alleen verder? “We knuffelen en kussen nog steeds, maar het bed delen we niet meer.” 

Meer krantenkoppen in België

Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in Brugge: 37 maanden effectieve celstraf

Toen hij zijn halte miste, sloegen bij Diksmuideling Jens B. de stoppen door. De dertiger, die vergezeld werd door een pitbull, verbrijzelde de oogkas van de buschauffeur en ging vervolgens ook nog de politie te lijf. De rechter gaf hem maandag 37 maanden effectieve celstraf.
The post Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in

Lees meer »

Boomerang in Bellewaerde is veertig jaar oud: “230.000 euro geïnvesteerd”

Nadat de Boomerang in Bellewaerde vorig jaar in een nieuw jasje werd gestoken, kreeg de rollercoaster dit jaar een nieuwe ketting en kettingbak, goed voor een investering van 230.000 euro. Dit jaar mag de iconische attractie immers veertig verjaardagskaarsjes uitblazen.
The post Boomerang in Bellewaerde is veertig jaar oud: “230.000 euro geïnvesteerd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We moesten meisjesharten veroveren”: Get Ready! zette zus van Koen in om te verdoezelen dat ze gay waren

Overdag staan Koen Bruggemans (48) van Get Ready! en zijn zus Kirsten (45) allebei voor de klas. In het weekend verruilt ‘meester Koen’ het klaslokaal voor het podium om er klassiekers als ‘Laat’ en ‘Diep’ te zingen. ‘TV Familie’ brengt de twee samen om terug te blikken op de carrière van Vlaanderens bekendste boyband, die in 2025 definitief stopt. Kirsten

Lees meer »

Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin 56.000 euro afhandig maakte

De bekende meesteroplichter Piet Van Haut (56) is in beroep veroordeeld tot twintig maanden cel en een boete van 3.000 euro. Hij gaf via een bankkaart van een Knokse vriendin 56.000 euro uit. “Maar we hebben die kaart samen aangevraagd en ik mocht ze gebruiken”, beweerde hij.
The post Meesteroplichter Piet Van Haut krijgt twintig maanden cel omdat hij vriendin

Lees meer »

Bezorger crasht, rijdt in het water en gooit met eten: ‘stuntman’ gaat viraal met mislukte maaltijdleveringen

Een bezorger crasht wanneer hij op rolschaatsen een maaltijd wil leveren, rijdt in het water met zijn fiets omdat zijn remmen niet werken en gooit met eten omdat zijn klanten niet op het gelijkvloers wonen. Of dat lijkt alvast zo. ‘Bezorger’ Matis gaat momenteel de wereld rond met de capriolen die hij in de Franse universiteitsstad Clermont-Ferrand uithaalt.

Lees meer »

Fluvius zoekt naar oorzaak gaslek in Kapellen

In Kapellen is gasnetbeheerder Fluvius begonnen met graafwerken om de oorzaak van een gaslek te zoeken. Het lek veroorzaakt al uren hinder in de stationsomgeving. De veiligheidsperimeter blijft behouden en het treinverkeer kan dus nog niet hervatten.

Lees meer »

Beschonken bestuurder rijdt apotheek binnen in Blankenberge en pleegt vluchtmisdrijf

Een 43-jarige man heeft vrijdagnacht ravage veroorzaakt in een apotheek op de hoek van de De Smet De Naeyerlaan en de K. Deswertlaan in Blankenberge. Hij reed onder invloed van alcohol met zijn wagen dwars door de gevel, om daarna vluchtmisdrijf te plegen. “Uiteindelijk konden onze collega’s van een andere politiezone de man klissen”, zegt commissaris Jan Maertens.
The post

Lees meer »

Neymar, die uitpakt met peperduur t-shirt van ‘Antwerpen’, door het stof nadat hij zélfs op feestje van dochtertje poker speelt

Een onschuldig Instagram-verhaal heeft heel wat stof doen opwaaien voor Neymar (32). De speler van Al-Hilal vierde met zijn ex-vrouw Bruna Biancardi dat zijn dochter een halfjaar werd. Tijdens het zingen voor zijn dochter zie je Neymar online poker spelen op zijn gsm. Dat is bij vele mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Eerder deze week ging Neymar om een

Lees meer »

Uitgeweken West-Vlaming Nix is nieuwe scenarist van De Kiekeboes: “Een album in het West-Vlaams? Dat is iets te moeilijk om te lezen”

Woensdag verschijnt ‘Uranium-235’, het 165ste album van de Kiekeboes en het eerste in de reeks ‘De nieuwe avonturen van de Kiekeboes’. Scenarist en uitgeweken West-Vlaming Nix bij de burgerlijke stand bekend als Marnix Verduyn (54) wéét dat er kritiek op zal komen, maar laat er zijn slaap niet voor.
The post Uitgeweken West-Vlaming Nix is nieuwe scenarist van

Lees meer »