“Vrouwen zijn heel grote oorzaak geweest”: ex-topvoetballer Royston Drenthe vertelt aan Goedele Liekens dat zijn fortuin op is

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en opvallende levenswandel bij mede-deelneemster Goedele Liekens. 

Meer krantenkoppen in België

“Er waait een frisse wind in onze wijngaard”: Wijngilde Duinenabdij uit Koksijde viert dertigste verjaardag met doorstart

Wijngilde Duinenabdij kent – zoals het wijnbouwen zelf – een geschiedenis van voor- en tegenspoed. Dankzij enkele nieuwe jonge leden ziet het bestuur de toekomst evenwel positief tegemoet. Zij gaven een facelift aan wijngaard Ten Bogaerde, die met haar 18 rijen het actieterrein vormt van deze hobbywijnmakers.
The post “Er waait een frisse wind in onze wijngaard”: Wijngilde Duinenabdij uit

Lees meer »

KIJK. “Liefje, we zijn blijkbaar uit elkaar”: zes weken na live-bruiloft reageren Regi en Kristel op geruchten over hun scheiding

“Liefje, ik heb nieuws. We zijn blijkbaar uit elkaar”, zegt Kristel Hubeny tegen haar kersverse man Regi op een terrasje. Er zouden verschillende geruchten de ronde doen dat het koppel al uit elkaar is van voor hun grote trouw in Zuid-Afrika. “En ik zou ook nog onder contract staan bij jou”, voegt Kristel eraan toe. Regi kan zijn oren niet

Lees meer »

GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit”

Brussel, Parijs of Geneve? De echte autoliefhebber trok dit weekend richting Kortrijk, waar de GR8 International Carshow opnieuw de deuren opende. Van glimmende velgen tot hypersportwagens? Ze maakten er allemaal hun opwachting. “Kortrijk? Je waant je hier in Dubai aan de Leie!”
The post GR8 International Carshow trekt duizenden bezoekers naar Kortrijk: “Tuning leeft meer dan ooit” appeared first on

Lees meer »

Eerste festivalconcert van de Fanfare van Mesen: “Mesen opnieuw doen leven”

Op zaterdag 20 april organiseert de fanfare van Mesen voor het eerst een festivalconcert op de weide van oc Het Oud Schooltje. Het belooft een avond vol muzikale verrassingen te worden, met optredens van de drumband van de fanfare, de groep Doofpit en ’t Mezik van Mesen, die festivalnummers zullen brengen, variërend van TW Classic tot Kamping Kitsch.
The post

Lees meer »

Dansend duo probeert in Oostends café horloge te stelen van burgemeester Francesco Vanderjeugd: achttien maanden cel gevorderd

In een Oostends café kwamen een Marokkaan en een Algerijn rond Francesco Vanderjeugd (Open VLD) dansen. De mannen probeerden tevergeefs de horloge te stelen van de burgemeester van Staden. Nu riskeren ze elk achttien maanden effectieve celstraf.
The post Dansend duo probeert in Oostends café horloge te stelen van burgemeester Francesco Vanderjeugd: achttien maanden cel gevorderd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zetten kwaliteit voorop”: slagerij Authentiek in Maldegem haalt negen keer Europees goud op vakwedstrijd

Voor het tweede jaar op rij viel de Maldegemse slagerij Authentiek in de prijzen op de Europese vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau. Met hun lekkere artisanale producten behaalden Sharon Duyvejonck (36) en Stefan Van Kerschaever (52) maar liefst negen keer goud en twee keer zilver. Daarnaast werden ze ook nog eens nationaal kampioen in categorie E.
The

Lees meer »

Francis Daems alias ‘DJ Cissen’ eerste kandidaat Prins Carnaval Blankenberge 2025: “Het is nu of nooit”

Het Blankenbergse carnaval heeft met Francis Daems (49) al een eerste kandidaat-prins voor volgend jaar. Francis was vijf jaar geleden medeoprichter van De Scherpe Kleppers en is al even lang voorzitter van de carnavalsvereniging.
The post Francis Daems alias ‘DJ Cissen’ eerste kandidaat Prins Carnaval Blankenberge 2025: “Het is nu of nooit” appeared first on KW.be.

Lees meer »