“Veel van mijn geld heb ik opgemaakt aan vrouwen”: ex-topvoetballer Royston Drenthe openhartig bij Goedele Liekens

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en levenswandel bij mede-deelneemster Goedele Liekens. 

Meer krantenkoppen in België

Onze man in de VS over beslissing van Biden om uit de race te stappen: “De Democraten gaan de komende weken krabben om een oplossing te vinden”

De huidige president van de Verenigde Staten, Joe Biden, heeft bekend gemaakt dat hij uit de verkiezingsrace stapt en dus niet langer kandidaat is om zichzelf op te volgen. De democraten moeten nu halsoverkop op zoek naar een nieuwe presidentskandidaat om het op te nemen tegen Trump. Onze correspondent Pieter Colpaert geeft meer uitleg vanuit de Verenigde Staten.

Lees meer »

Maak kennis met buikdansen in De Weij

Op dinsdag 30 juli staat een workshop Orïentaalse dans op het programma van vzw De Weij. De workshop wordt georganiseerd op de koers van de De Groenselpoorte, Pastoorstraat 15 in Reningelst.
The post Maak kennis met buikdansen in De Weij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw (54) rijdt vitrine van gereedschapswinkel binnen

In de Torhoutsesteenweg in Oostende gebeurde woensdagavond een verkeersongeval. Een 54-jarige automobiliste reed daar met haar wagen de vitrine van gereedschapswinkel Toolstation binnen. “De winkel is nog maar een jaar geopend”, vertelt een van de medewerkers.

Lees meer »

Herkenrodekazerne in hartje Hasselt wordt verbouwd en gerenoveerd

In Hasselt zullen de laatste delen van de Herkenrodekazerne in het centrum van de stad gerenoveerd en afgewerkt worden. Op dit moment loopt er een openbaar onderzoek om op de plaats waar de zusters van de abdij van Herkenrode naartoe gingen als het te gevaarlijk werd in en rond de abdij, appartementen en een kantoor te bouwen. Het gaat om

Lees meer »

Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht

Een nieuwe KMO-zone in de omgeving van de Tuileboomstraat en Muizelstraat in Sint-Eloois-Winkel komt er niet. De provincie heeft die plaats als zoekzone geschrapt. Dit tot grote tevredenheid van de omwonenden. Zij voerden dit voorjaar actie tegen de mogelijke komst van een KMO-zone. “We zijn erg opgelucht.”
The post Sint-Eloois-Winkel krijgt toch geen nieuwe KMO-zone: bewoners opgelucht appeared first

Lees meer »

Bradley Wiggins deelt heftige details over seksueel misbruik als tiener

,,Ik kon me niet herinneren dat ik ‘s nachts mijn pyjama had uitgedaan.” Sir Bradley Wiggins (44) vertelt voor het eerst openhartig hoe hij tussen z’n dertiende en zestiende seksueel werd misbruikt door z’n wielercoach. Dat hij gedrogeerd werd, maar ook nergens heen kon. ,,En nog steeds heeft het een enorme impact op mijn leven”, zegt de achtvoudige olympische medaillewinnaar.

Lees meer »