“Veel van mijn geld heb ik opgemaakt aan vrouwen”: ex-topvoetballer Royston Drenthe openhartig bij Goedele Liekens

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en levenswandel bij mede-deelneemster Goedele Liekens. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Gisteravond was er een meteoor te zien boven België en Nederland, die vervolgens is opgebrand. Bij de eerste berichten was er even paniek.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe dé Lam Gods-expert Karel Mortier (96) 90 jaar na de feiten blijft hopen dat het paneel gevonden wordt: “Het is die nacht nooit de kathedraal uit geweest”

Zelf was hij er uiteraard niet bij, toen in 1934 het onderzoek werd geopend naar het verdwenen paneel van het Lam Gods. Maar hoofdcommissaris Karel Mortier werd later wel dé expert in de zaak. Als student raakte hij betrokken, als agent geobsedeerd. Op zijn 96ste blijft hij hopen het paneel ooit te zien. Hij heeft zelfs een sterk vermoeden waar

Lees meer »

Degryse is streng voor Blessin en Riemer: “Voor het eerst dit seizoen valt hij uit z’n rol”

Union en Anderlecht, de nummers één en twee in het klassement gingen pijnlijk onderuit. Blessin en co verloren terecht van Cercle Brugge, Anderlecht werd weggeblazen door aartsrivaal Club Brugge. “Ik begrijp eerlijk gezegd Brian Riemer niet”, zo zegt onze analist Marc Degryse, die ook streng is voor Blessin: “Zo’n uitlatingen tonen aan dat hij de druk voelt.”

Lees meer »

Zo West-Vlaams zijn de Olympische Spelen in Parijs

Nog 105 dagen en dan wordt in Parijs de olympische vlam aangestoken. De dertigste Olympische Spelen starten op vrijdag 26 juli en duren tot zondag 11 augustus. Heel wat West-Vlaamse atleten willen er olympisch eremetaal én eeuwige roem veroveren. Al kleuren de Olympische Spelen ook naast het sportieve aspect West-Vlaams. Van struiken, over pintjes tot een West-Vlaams bouwplan.
The post

Lees meer »

Man die ‘met grote smile op gezicht’ dronken man bewusteloos schopte in Brugge riskeert jaar cel

Een 30-jarige Zedelgemnaar riskeert voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf voor grof geweld in de Brugse uitgaansbuurt. Gillian W. sloeg en schopte een dronken man bewusteloos. “Hij schepte daar een duivels genoegen in”, aldus de procureur.
The post Man die ‘met grote smile op gezicht’ dronken man bewusteloos schopte in Brugge riskeert jaar cel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vriend overleden Lydia (55) in cel op verdenking van brandstichting: “Hij sloeg haar omdat eten niet op tafel stond”

Een 53-jarige man zit in de cel op verdenking van opzettelijke brandstichting in zijn huis in Ronse, waarbij zijn vriendin Lydia Gryson (55) om het leven is gekomen. De avond voor de brand zou het koppel onderling nog slaande ruzie hebben gehad, vertelt Lydia’s hartsvriendin, die haar overstuur aan de telefoon kreeg: “Hem aangeven bij de politie heeft ze nooit

Lees meer »