Goedele Liekens verklapt hoe ze ooit partner dumpte: “Hij kreeg een valies en mocht meteen vertrekken”

Voor de Joe-actie ‘Pakje van je Hart’ bellen Anke Buckinx en Sven Ornelis naar bekende Vlamingen om te vragen welke speciale pakjes zij ooit aan geliefden hebben gegeven. Goedele Liekens vertelt daar een heel speciaal verhaal over. “Ik kocht een valies en stak er alle kleren van mijn partner in. Hij mocht meteen vertrekken”, vertelt de seksuologe op antenne. “Hij was twaalf keer vreemdgegaan. Wat een zot was dat. Daarna hebben we er wel nog rustig over gepraat.” 

Meer krantenkoppen in België

Tim Merlier moet in Giro zege aan Jonathan Milan laten

Jonathan Milan heeft woensdag de elfde etappe in de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. De Sloveen Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) beleefde een rustige dag en blijft leider.
The post Tim Merlier moet in Giro zege aan Jonathan Milan laten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kale eikenbomen in Bree, maar dat is niet het werk van processierupsen

In Bree zijn heel wat eikenbomen sterk aangevreten, maar dat komt niet door de gevreesde eikenprocessierups. Het is het werk van de rupsen van de wintervlinder. Omdat die rupsen geen hinder veroorzaken, gaat de stad de bomen niet behandelen. In heel Limburg zijn er dit jaar nauwelijks processierupsen. Het Provinciaal Natuurcentrum en de gemeentebesturen hebben daarom beslist om niet preventief

Lees meer »

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld. De politie Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen.

Lees meer »

Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni zowel Bach als ABBA

Op zaterdag 8 juni organiseert het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem een concert in de Concertstudio te Kortrijk. “Om onze twee grote projecten wat te doorprikken, kozen we voor een uitgebreid repertorium van de 17e eeuw tot de hedendaagse muziek van Ola Gjeilo”, zegt voorzitter Jos Leplae.
The post Het Koninklijk Koor Crescendo uit Rollegem zingt op 8 juni

Lees meer »